Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szlas

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oszama bin Ladent fejbelőtték egy amerikai akcióban, harsogta minden vezető hírportál május 2-án, hétfő reggel. A jenki katonák azonban több éves késésben vannak ezzel a gyilkossággal a legnépszerűbb rajzfilmek szereplőihez képest. A Sout Parkban 2001-ben, a Family Guy-ban…..
Végérvényesen itt az ősz és a sorozatszezon. Ezúttal a Viasat3 sorozatainak szeptemberi-október eleji kezdődátumait próbáltuk rendbeszedni. Az első adagban a hazai premierek, a másodikban a Viasat3-premierek, vagyis amiket más csatornán már láthattunk, az utolsóban pedig az…..
tvblog Crusoe után Feleségek 2009.08.25 11:07:00
Köszönhetően a pénteki dupla részeknek, a Crusoe sajnos nemsokára befejezi TV2-es pályafutását. Mivel Amerikában nem volt túl jó nézettsége a sorozatnak, ezért az NBC úgy gondolta, hogy 13 résznél többet nem kérnek a Robinson-sorozatból.A Crusoe helyetteseként a péntek…..
Újabb sorozatát jegeli a Tv2, most péntektől ugyanis eltűnik a Debra Messing főszereplésével készült Álomgyári feleség című komédiasorozat, helyette a nemrég debütált Crusoe-ból kapunk duplarészt.Nem ez az első változtatás a csatorna pénteki műsorrendjében ezen a nyáron.…..
comment:com Hírek puszedli mellé 2009.05.20 13:21:00
Koncessziós balhé. Megint elnapolt az ORTT, már meg sem lepődünk. Szerdai ülésnapján ismét elnapolta az RTL Klub és a TV2 díjcsökkentési kérelmével kapcsolatos döntést az ORTT. Az Országos Rádió és Televízió Testület szerdai ülésnapján foglalkozott volna az RTL Klub és a…..
   ..
szlas 2009.05.03 21:06:45
@davidkolbi: hát remélem kapura felkerül most attól még hogy film szorosan kapcsolódik a sorozathoz és felkerülhetne főleg hogy imdb szerint a sorozat része
Elbocsátátsokra kényszerül az MTI is. A a nemzeti hírügynökség dolgozói tizenkét százalékától, vagyis negyven-negyvenkét embertől kénytelen megválni, többségük újságíró. Részletek az Indexen. Az MTV szorgalmazza, a Magyar Rádió és a Duna TV viszont nem tartja jó…..