Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ninfus Corporation

3 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fesztiváljunkie Brace yourselves.. 2013.04.27 12:57:21
Hát igen, közhely, de lassan tényleg. Viszont nem triviális, mit is hívunk pontosan fesztiválnak.. 1. Régen még megfelelő lett volna hogy "olyan többnapos zenei rendezvény, aminek a bejáratánál punkok tarhálnak", de sajnos mára a szigettől is eltűntek.2. Ahol mobilvécék…..
A fesztiválozáshoz gyakran (szinte elengedhetetlenül?) hozzátartozik a tudatmódosítás, most ezzel kapcsolatban a tudatmódosító szerek bizonyos aspektusairól lesz szó.Ez a sorozat nem lesz túl hosszú, és annyiban eltér az előző posztban lefektetett alapelvektől, hogy dominánsan…..
Gerendai Károly pár nappal ezelőtti bejelentése után most a Jobbik elnöke állt elő váratlan emigrálási szándékával. A poilitikus Facebook-bejegyzésében elmondta, hogy bár hazánk ígéretes tempóban fasizálódik, de nem eléggé, és ez elkeseríti. "Nem ezért dolgoztam,…..
Grodin & Rammjaeger83 & SchA [FIGYELEM! Az alábbi cikk az Ön szellemi egészségére káros, még ha nem is teljesen komoly gondolatokat tartalmaz. 18 IQ alatti látogatók számára elolvasása egyáltalán nem, szellemileg kiskorú fórumfighterek számára pedig csak Seduxen + sör…..
A fenti mondat a Volt bejáratánál hangzott el pár éve egy biztonsági ember szájából.. Nos, ha valóban nem az, akkor igazán nem tudom. Első axióma: Fesztiválozni jó. Egyrészt jó, mint minden barátokkal töltött szabadidős tevékenység, másrészt természetesen zenei…..
Nyomja ezerrel a bóvlikormány feje, hogy mekkora pénzt szakított le Magyarországnak az uniós pénzügyi tárgyaláson. Pedig amit "elért", az bizony kudarc. Hiába az összes vonatos hasonlat, hogy mekkora sterelvényen fér el az összeg. Az az igazság: Gyurcsány Ferenc megint lenyomta…..
Nem akarunk nagyon ünneprontók lenni, mert ugye a Compact Disco bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, és ennek persze örülni kell, hiszen minket képviselnek, de a nótát magát nem muszáj szeretni. Mi már leírtuk a véleményünket a Sound of Our Hearts című…..
Ninfus Corporation 2012.05.24 12:02:04
Timurlenket kell küldeni az Ákos-hullám továbbgondolásával: www.youtube.com/watch?v=TYBTaqhe0To (vagy méginkább a Bösendorfer című számmal, csak az nincs youtube-on)
Érdekes tanulmány röppent fel a minap, ami megerősítette a Homárt abban a hitében, hogy az influenza elleni vakcinákat a hajunkra kenhetjük:Az influenza elleni oltás egészséges felnőttek esetében alig csökkenti a tüneteket, és nem mutatható ki, hogy fékezné a szövődményeket,…..
 Tegnap fogadta el a parlament az ország 2030-ig szóló energiastratégiáját. Az alábbi írás az energetikában megtett utat, mint a jelenlegi kormány sajátos hatalomgyakorlási módjának markáns példáját igyekszik felvázolni. Mindezt természetesen nem a puszta kritika…..
Ninfus Corporation 2011.10.04 09:47:36
@barli: De van. Egyrészt nyilván számoltak Paksnál földrengéssel. Másrészt fukushimában sem a földrengés okozta a bajt, az csak annyit tett hogy leszakadtak a távvezetékek amin az energiát normálisan elvezették - ez önmagában még nem vezet katasztrófához, az energia a reaktorban marad, amit idővel leállítasz és közben lehűtöd a hűtővíz keringetésével. Fukushimában a szökőár tette tönkre a keringető dízelszivattyúkat, ami miatt a reaktormag túlmelegedett és megolvadt + egyéb bajokat okozott. Szökőárat errefelé viszonylag ritkán látni...
Vujity Tvrtko javaslata után, amely szerint az autókban is megtiltanák a dohányzást, a dohányosok egyre újabb területekről szorulnak ki. Vadászat, horgászás és curling közben is le kell majd mondani a füstölésről. A szigorú jogszabály megtiltaná a benzines öngyújtók…..
Ez az utóbbi (vagy minden) idők egyik legviccesebb története ... Ehhez azért már tényleg kellett a kreativitás. Csak azt nem értem, hogy ha lopok, akkor megvizsgálok minden eshetőséget, ami az esetleges lebukásomhoz vezethet. Úgy gondolták az illetők, hogy sose fog kiderülni? A…..
Ninfus Corporation 2011.03.03 22:37:10
Már Nick Hornby a Pop, csajok satöbbijében is mélyrehatóan boncolgatták a szerelmi bánat, és a popzene kapcsolatát, és valószínűleg mindannyian tudjuk, hogy a kettő tényleg kéz a kézben jár. Van zene a friss kapcsolatokhoz, van zene közös ébredéshez, van zene dugáshoz, de…..
Ninfus Corporation 2011.01.07 08:54:08
Airbourne Running wild:
www.youtube.com/watch?v=2T6e_mk0O24

I'm sick of your shit and your moaning whine
I'm leaving you for good come rain or shine
No kedveskéim, végre lett egy szabad félórám, hogy beváltsam régi ígéretemet - és írjak erről a kissé elfeledett, de igen hangulatos helyről, az Admirál étteremről. Hosszú kimaradás után tegnap végre összefújta a szemetet a szél, és újra találkozott az…..
Praxis Alkoholista orvos operált 2010.10.08 06:00:00
Sziasztok Olvasva benneteket, úgy tűnik, itt mindenki "szakértő" vagy legalábbis az egészségügyben dolgozik... Amit itt egyesek leírnak, - sajnos megtörténik..., ha elfogadjátok, ha nem... Vidéki kórházban történt...18 évesen a munkahelyemről vittek el mentővel, -…..
Illés Zoltán az MTI tudósítójának azt mondta: ilyen katasztrófa még sehol a világon nem történt. Néhány éve Korzikán egy alumíniumgyárból ömlött a tengerbe vörösiszap, de lakott területre még soha, sehol. Egészen tegnap kora délutánig, mikor a zagytározó gátszakadása…..
Ninfus Corporation 2010.10.05 15:10:59
Hasonló sztorikat hallottam már én is innen-onnan, mint amit Golem is írt. Lehet, hogy csak egy összeesküvés elmélet az egész, de ha mégsem, akkor egy aljas, undorító dolog. Gyanúsnak mindenképpen gyanús.Hirtelen felindulásból írok nektek. Vádaskodásnak tűnik majd, de…..
Ninfus Corporation 2010.09.09 16:12:42
@Deluxe Rebirthedborned: Igen nekem is ez jutott eszembe, de egy gumiműhelyet inkább molotov-koktél elleni védelemmel kell ellátni :)
Tudom, ez nagyon kis problémának látszik, talán tényleg az. De valamiért szerintem olyan lépés, ami beleillik egy nem éppen pozitív trendbe. Némelyik élelmiszeren a lejárati dátum a magyar helyesírás szerinti év-hónap-nap sorrendben, másokon az angolszász (illetve EU)…..
Ninfus Corporation 2010.07.19 08:59:44
Mai kiwi csajunk ismerős lehet a jól informált focibulvár rajongók számára. Coralie ugyanis korábban Ashely Cole angol balbunkó numerája volt állítólag. Volt még a történetben sajtó, pénz, megbánás, de minket ez kurvára nem érdekel. Tovább után nagyobb képek. Ms Robinson…..
Ninfus Corporation 2010.06.12 11:56:56
@pappito: Igen, aki volt már arrafele, az tudja hogy sajnos az ottani nők túlnyomó többsége kb annyira nőies/szexi mint pl. Semjén Zsolt.
A videó első felében az angol játékosok legnagyobb erősségével (golf) ismerkednek meg fiaink, majd Hahnemann kapus a légiveszély ellen készül. Később a birodalmi oroszlán eszik a tenyerükből, befejezésképpen pedig sikerül felmérniük egy az angol futballistákat intelligencia…..
Az én kis történetem se nagyívű, de azért elég tipikus lehet. Munkám érvén sokat utazom repülővel és olykor nagyobb távolságokra is. Így történt hogy egy újabb interkontinentális járaton utaztam hazafelé (2010 január közepén) Minden szép és jó volt csak 3 órát álltunk…..
Most már biztos, hogy a Folyékony Kenyér Prágában tölti a Pünkösdöt, és most válogatjuk ki a meglátogatandó sörözőket. Ez a térkép a Ratebeer által listázott kocsmákat (piros jelzők) mutatja – természetesen interaktíve, de képtelen voltam beágyazni, úgyhogy itt a…..
Ninfus Corporation 2010.05.12 19:35:26
@lagrotta: A Pivovarský Dům az egyik legjobb, és helyben főzött sör is van + egy pincér tört magyarsággal és füstölt csülök. A Tamás Pince még 1 kört megér,a helyi feketéjük nagyon jó, csak drága.
Orbán Viktor szereti a focit, sőt mi több még maga is szokott időnkét pályára lépni. Orbán Viktor ért a focihoz. Is! Sőt tudását nem is rejtette véka alá amikor elkísérte Pécsre a felcsúti klub U19-es csapatát. – A nemzet egyesítő leendő miniszterelnök a…..