Regisztráció Blogot indítok
Adatok
delpierro

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Utoljára akkor voltam itt, amikor még nem volt otthon számítógép." Mondtam, miután megjártuk Drégely várát. Hát igen, komolyan el is kell gondolkodnom, hogy az mikor volt. Számomra ez a kirándulás nem egy hétköznapi túra volt, hanem annál sokkal több. Akik ismernek, azok tudják, hogy a szüleim…..
delpierro 2018.07.23 20:42:27
A tej kapcsán jutott eszembe egy történet.  Egy nem túl közeli ismerős hölgyemény mesélte a sztorit... Voltak kecskéik és finom kecskesajtot készítettek. Az unokája sokat volt náluk kisbabaként, de az anyuka nem volt kibékülve a kecsketejjel, "pedig az milyen egészséges, és anyatej helyett is azt…..
delpierro 2018.04.23 07:59:42
Dicsőség minden hősnek, vagánynak, asszonynak, és suhancnak aki 1956 októberében mert megmozdulni, mert fegyvert fogni, és azt mondani: elég! Hiába verték le a forradalmat, valójában az elesettek halála , a meghurcoltak szenvedései elültették azokat a magokat amik kihajtván végül…..
delpierro 2012.10.25 19:48:55
@fetyisob: na hagyjuk mar ezt a tanult kozgazdasagtant. lakik itt egy kozgazos csavo. szokott tvkben is nyilatkozgatni. Itt is ott is. na azt mondta multkor egy honapra nem lat elore. Mert ha latna akkor lazan bealdozna a lakasat de megsem.
A kozgadaszok annyit tudnak hogy magyarazzak mi miert tortent a multban.
Bármit is mond az Európa Unió, a kormány kitart a gazdaságpolitikája mellett - mondta Matolcsy  arra utalva, hogy Brüsszelben a második Matolcsy-csomag után sem látják biztosítottnak a 3 százalék alatti GDP-arányos költségvetési hiánycél jövő évi teljesülését. Mert…..
delpierro 2012.10.23 20:15:23
@rockjano:
azazbazze az a lenyeg. Egyutt megint. Te hulye ezt nem rad ertik hanem csak Magukra.
Ez már a legalja, érzi az ember amikor a Jobbikosok akasztófát állítanak Debrecenben. Most érték el a mélypontot a farmerkabátos szakállmatyi után aki az uniós zászló égetésen a fenekét törölte a zászlódarabbal. (Sajnos eltűnt a netről a kép...) Minden okuk megvan a…..
Megtalálták Bándy Kata gyilkosát, vallomást tett. Egyes szélsőjobboldali portálokon már terjed a hír: cigány a gyilkos. Pedig nem a cigányság ölte meg Bándy Katát, hanem egy ember, aki remélhetőleg jó sokáig fog a börtönben rohadni. Ki lehet persze mondani, hogy cigány a…..
delpierro 2012.07.16 14:58:27
@formax: Persze. Le merem irni. Mert ezek tenyek pajtikam. Te lattal mar cigany fenykepen kivul eloben es nem tavcsovon keresztul ?
Csak egy kerdesem lenne meg ? Mitol fel a magyar ember pl. egy borsodi faluban. Ha a 100 magyar gardista menetel vegig az utcan vagy 100 cigany. Ez komam ilyen egyszeru. Meg az hogy koltozz le egy cigany faluba osztan meglatom majd ertelmisegikent mit irogatsz majd. ha egyaltalan tudsz majd irni.
delpierro 2012.07.16 19:32:33
@nemzetikonyves: Igen ez nagyon jo otlet. Elore sracok, lanyok lehet cigany kerteszt szakacsnot bejaronot alkalmazni a 13 keruletbe es a Rozsadombra. Hajra jo peldaval kell eloljarni. El koll menni a nyockerbe ott kell ezeket keresni.
Atyaurosten mar visszaolvasva is szarra rohogom magam, ez szinte lehetetlen abszurdum.
Gyerunk gyerunk. vagy lekoltozni Borsodba. Csak ugattok pofaztok, de mutassatok meg hogy kell ezt csinalni.
delpierro 2012.07.16 19:38:34
@hajdupeti fun: igen ez tomeges es sajnos bizonyos nepcsoport eseteben nagyon gyakori.
Nevetséges ez az egész. Végre lett volna egy épkézláb ötlet, de a megvalósítás elégtelen, ezt is sikerült profin elkúrnunk. Igen, vonjuk be a Dunát a közösségi közlekedés vérkeringésébe, hiszen a folyami szállítmányozás az egyik legolcsóbb megoldás - aki valaha tanult…..
delpierro 2012.07.08 07:47:32
@Petykabá: persze ment a parasztvakitas, de en sem szeretek laptopos majmokkal egyutt utazni. Inkabb gyerekekkel. A munkahelyemen van eleg oltonyos parasztvakitos majom.
Tegnap Áder János megválasztása után - az előre megírt forgatókönyvtől eltérően - Lezsák Sándor levezető elnök kérésére a parlamentben lévő jobboldali képviselők elénekelték a Székely himnuszt (a szocik nem mert ott se voltak, az LMP-sek meg nem, mert nem). Nehéz kérdés…..
Nem szokásom nekem ilyeneket írni. De tegnap, mikor megtudtam, hogy nem mondtál le, ennél jóval durvább kifejezések jártak az agyamban.Schmitt pál, én nem tüntettem tegnap. Nem azért, mert ne gondolnám, hogy neked semmi keresnivalód a Sándor-palotában. Hanem azért, mert nem vagy te…..
delpierro 2012.03.31 16:16:48
@Vizslah: Nincs rossz erzesem, en is az vagyok.
delpierro 2012.03.31 20:50:14
@matroid: Vazze te zseni vagy. Ertelmes dolgokat nem tudtok csinalni, csak ilyen okossagokat irogatni. Nem phdzol ?
Elképesztő sikere lett az RTL Klub új vetélkedőjének, az 1 perc és nyersz!-nek. A múlt héten a Top10 legnépszerűbb műsorból öt helyet - azaz a vetélkedő minden egyes adása - vitt el mind 18-49-ben, mind pedig a teljes népesség körében. A legnézettebb a múlt keddi adás volt,…..
Tapintatlan magyarságtudatlanságáról tesz tanubizonyságot a Belügyminisztérium immár 3. hete. Az idén kiadott útlevelek ugyanis egyáltalán nem tükrözik az Alkotmányban Alaptörvényben meghatározott elnevezést. Lehet, hogy Dr. Schmitt Pál aláírása miatt érvénytelen az egész?…..
delpierro 2012.01.23 05:45:29
Hát nem úgy, hogy a csinos HR-es időpontot egyeztet Pali bácsival, a cég (valamiben) megőszült szenior alkalmazottjával, átnyújtja a felmondást, kitöltik a humános papírokat, illetőleg Pali bácsi kap egy szép színes magazint, arról, hogyan is folytassuk életünket, ha kirúgtak…..
Tanulságos újraolvasni azt a sok különböző nyilatkozatot, ami mondjuk csak az elmúlt egy hónapban az IMF-tárgyalásokkal kapcsolatban a magyar kormánypárt politikusaitól elhangzott. Tárgyalástechnika – mondják erre baráti értelmezők. Totális káosz – vélik mások.…..
delpierro 2012.01.05 18:56:17
@barkacs: Tevedsz. Nem szobafesto vagyok sajnos. Dugulaselharito. Meszirol felismerem a kakit ezert mar lennek szobafesto.
Viszont na ez az, kik Clintonne munkatarsaak ? Az otidik hadoszlop emberei.
Clintonnen nincsenek gondolata ? A Rosenberg megmondja neki. na itten irjad ala Hillary osztan kudjuk be a szerkesztosegbe.
Azt sajnalom, hogy nem ennek a tortenelmi pillananatnak nem leszek a resze mint legutobb. jott haza a Feri Brusszelbol mikor felmartak a 25 milliard EUR-t. Elottem a 2A ulesen Simor. Az 1F-en Feri. Elegedettek voltak love felmarva. Feri bekulekeny hangulataban levelet irt Orbannak. Regi szep idok.
Lehet hivatkozni Gyurcsányra, az elmúlt nyolc évre. Lehet hivatkozni a gazdasági válságra és minden másra. De ezek üres és alaptalan hivatkozások. Azért, hogy emberek ezrei (tízezrei) sorba álltak egy tál meleg ételért Te vagy a felelős Viktor!Te és a hűbéreseid! Közvetlenül…..
delpierro 2011.12.27 21:07:21
@kiwirágós kivirradtig: persze van valosag alapja. ezek se okosabbak mint az elozo garnitura.
De ez komplett baromsag. mikor lesz lesz itt forradalom soha de soha mert birkak vagyunk.
"Ne rejtsük véka alá, hogy vannak, akik életmódszerűen űzik a rágalmazást" - virít Kovács Zoltán kommunikációs államtitkár nyilatkozata a Magyar Hírlap címlapján. Mert meg kell magyarázni, mitől ilyen ellenséges velük a sajtó. És az ember, aki kritizálta eleget a…..
Bárki.Bővített mondatban: bárki, akire Orbán Viktor rámutat."Egy, csak egy párt van talpon a vidéken, meddig a szem ellát puszta földön égen". Ez az egy pedig úgy érzi jól magát, ha kontroll nélkül tehet meg bármit, amit akar. Legalábbis minden jel erre utal az utóbbi…..
delpierro 2010.06.14 14:01:38
@no-grady:
Bakker nem vagy Te hulye gyerek !
te is csak addig jartatod a szat amig Orbe fel nem fogad tanacsadonak.
delpierro 2010.06.14 14:08:56
@zulu:
Hortobagyon ? A lofa... ! A marhavagonokat keszitik !
Vona masiniszta mar futi a mozdonyt.
delpierro 2010.06.14 14:17:54
@Khayness:
Ez az. Nekunk vezer kell. nem valami demokraciarol pityogo pocs.
A vasútbarát magazint, könyveket, tévéműsort és hasonlókat megjelentető Indóház kiadó cégcsoportja tavalyelőtt indította el először a pünkösdi csíksomlyói búcsúra vonatát székely gyors néven. Persze nemcsak utazásról van szó, a Székely Gyors utazási iroda…..
delpierro 2010.05.15 22:02:31
@mysisterstheslayer:
azt hiszem nem a panellakok szoktak kimenni osztani a szekely feelinget.
delpierro 2010.05.15 22:04:42
@hüjehalyó:
akkor olelgesd a david csillagot meg enekeld az internacionalet.
Annyira primok vagytok, hogy ennyit lattok csak Arpda sav olelgetes meg szekely himnusz enekles.
delpierro 2010.05.15 22:14:33
@Luxusmoszkvicsslusszkulcs:
Volt a magyar himnusz is, meg a Szozat is es utana jott a Szekely himnusz.
Latod mennyivel okosabbak a szlovakok (en is az vagyok felig). Ott Slota kormanyoz, Vona meg nem.
Baromarcu neked az jo edes.... Legalabb elgondolkoznatok mit mondanak nem csak a "jaj a baromarcu Vona."
Koltozz le Borsodba vagy Szabolcsba en csak azt ajanlom, de jo szivvel.
Nem az a baj, hogy europai (de amugy meg nagyon hu... vagy). Minden orszag illetve nep kokemenyen vedi a sajat erdeket. Mashol ha kimondanad a hulyeseged a kocsmaban , hogy europai vagy ugy vagnanak pofan, hogy a fal adna a masikat. Jo de megbocsajtunk, gondolom te is bedoltel az LMZSP-nek. Boldogok a tudatlanok.
Szédületes reggeli indító ez az utaspanasz, ahol a dolgozó ember kifakad a busszal utazó gyerekek és anyák miatt, majd javasol, nem is akármit. Sokat nem is lehet ehhez hozzátenni, nem rontanánk el holmi járatsűrítésről és nagyobb buszról szóló javaslatokkal, inkább tessék csak…..
Sárdobáló Paramilitaristák 2010.04.29 16:30:00
Mint már korábban megírtuk, a Jobbik és a "Magyar Gárda" olyan, mint a Hamasz: egy terrorszervezet politikai és katonai szárnyai. A politikai szárny is merőben antidemokratikus és agresszív véleményeket fogalmaz meg, a katonai szárny azonban konkrétan terrorizmust valósít…..
delpierro 2010.04.29 21:36:54
@Valaki2:
Omber jol szoltal. Ez a dolog errol szol.
delpierro 2010.04.29 21:41:22
@lorantka_a_gall:
jol mondod.
Beilleszkedik a kozeletbe. Hat igen. Sorba letartoztatasok. Cukicicca tenyleg jol mondja. Ez a cel tolvajnak lenni. Gratula Cukicica.
Az ország keleti felében csaknem kétszer annyian szavaztak a Jobbikra, mint a Dunántúlon. Ez a hét megye lehet a kulcsa a Jobbik-rejtélynek. Ahogy várható volt, a Jobbik 16%-a sokkal nagyobb figyelmet kapott a nemzetközi sajtóban, mint a Fidesz 52%-os győzelme. Külföldi…..
delpierro 2010.04.14 22:40:06
@egy maréknyi dollár:
te is teljesen hulye vagy. bar azt nem hiszem csak megjatszod magad . sajnos.
delpierro 2010.04.14 23:17:42
@Dale:
nagyon jol beszelsz! Igazad van. Ciagyn gyereknek cigany pedagogust ! Aki ugye "Odafigyelést, türelmes munkát elhivatott pedagógusoktól, akik erre teszik fel az életüket." Eletet teszi fel a ciganysagra, hogy segitsen a tarsain !
Remelem nem fetrengtek meg a foldon a rohogestol !
Sajnos ilyen pedagogusok nincsenek es sajnos meg is ertem oket. Amit viszont nem ertek, a felelos cigany vezetok miert (???) nem igykeznek ezt a reteget kitermelni ?
Jól indult a hete Gerendai „Nullszaldó” Károlynak, az biztos! Hétfőn, azaz március 15-én megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét, kedden pedig azzal keltették reggel, hogy étterme, az évek óta egyenletesen fantasztikus minőségű Costes lett az első…..
(Bizonyítva, hogy milyen baszott plurális társaság vagyunk, vitába szállunk önmagunkkal. Egyébként meg mint látható, a nácik nem tudnak németül*)   Állítva volt e blogon, hogy a Jobbik – mint minden más radikális, szélsőjobboldali, fasiszta, náci (mivel magunk sem…..
- Halló tessék, Nagy László!- Szervusz Lacikám, itt a Csoknyai. Azért csörgetlek, mert nem vágjuk, hogy este most akkor nálunk játszol vagy a spanyoloknál!? Foglaltunk Neked helyet az öltözőben a Puljeszevics meg az Eklemovics között. Van nemzetiszínű törölköző is odakészítve…..
 Régen volt ilyen levelünk, ami ennyire szomorú lenne egy darabig, majd azért mégis valamiféle megoldást ad. 39 évesen szakítani, amikor már eldőltek a dolgok, uhh Sziasztok kedves szakítósok és együttlévők! Okulásul szeretném az én történetemet megosztani veletek.Lehet,…..