Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petergriffin

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hiphop reneszánszát éli ma Magyarországon, egyre több rapcsapatnak sikerült kitörnie az underground színtérből, miközben sorra tűnnek fel az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő előadók. Ilyen például a pécsi Halott Pénz - polgári nevén Marsalkó Dávid - akinek a Feneked…..
 A minap készített Gyurcsány beszélgetés kapcsán "végre" megszólított a magyar média legfényesebb csillaga, a mára szinte kikerülhetetlen mogul, őfelsége Majoros Petra őnagysága (annak, aki nem tudná Majka). Nagy nehezen sikerült néki mondatokba foglalni minden gondolatát, és…..
petergriffin 2012.09.15 14:16:58
@pcomment: de tényleg.. kik ezek?? dópi bújj vissza a gettóba, ugyan az sem állt jól, de legalább volt aki elhitte...
csodás napot
Subba Lacika és Lacika 2012.08.02 13:41:37
Azonnal skubizd, ez az első magyar trash-hardcore-dokufilm baby! ..
petergriffin 2012.08.03 20:30:30
Néhány keresetlen szóval sikerült sokakat megbántanom. Előre bocsátom, nem ez volt a célom. Kérem őket, ne legyenek megbántva. Őszintén szólva meglepett, hogy ennyi ember megsértődött azon, amit írtam. Ha visszanézem a most 600 kommentet, a következő dolgok miatt sértődtek meg…..
petergriffin 2012.06.05 12:06:19
A Jobbik úgy látszik mindenáron be akarja bizonyítani, hogy valóban egy náci párt: a múlt héten egy heveny tiszaeszlározással csaptak bele a lecsóba, most pedig nemes egyszerűséggel megbüntetnék a melegeket, ha élni kívánnának a szólás- és a gyülekezés jogával, mert az…..
Sikerült megszereznünk a kormányzat terveit az új nemzeti légitársaságot illetően, amit most büszkén osztunk meg veletek. Az új gépek festésénél a nemzeti jellegnek megfelelően a piros-fehér-zöld színek dominálnak majd, illetve a cég jelképe is a magasban szárnyaló…..
Subba Get KOKI! 2011.11.30 12:43:00
Vissza a kokit az iskolákba! Sike tanár úr a majorban ezt a levelet mondjuk tuti, hogy megkapta a 80-as évek elején az alapján, hogy milyen bőkezűen szórta a kokit annó. ..
petergriffin 2011.12.01 10:10:34
HOL látjátok, hogy ezután lehet majd verni a gyereket kedves ellenzői a módosításnak?? miért vagytok ennyire primitívek?
@Gekko: elolvastad?? mért vagy buta?
azért mert a T. szerkesztőség szándékosan (? vagy csak szintén nagyon nagyon buták) hatásvadász módon kiforgatja a javaslatot, neked nem kell egyből ugranod a faszságba utána.
Hajts félbe egy ausztrál öt dollárost, és kapsz egy faszt szopogató bálnát...
Ami Gyöngyöspatán folyik, amellett nem lehet elmenni szó nélkül. Röviden: a Jobbik rájött, hogy önnön konszolidációja és elkényelmesedése nem használ a népszerűségnek, ezért újra életre hívta a betiltott Magyar Gárdát. Hogy legalizálják működésüket, ezúttal névleg a…..
Téliszalámi, mi? Egy úr a pokolban is úr, értem én!  ..
Graffitisek között, graffitis szemmel nézve időről időre előkerül ez a téma, nem ritkán abszolút egy kalap alá véve mindenkit, akit a graffitin kívül eső street art műfajába szokás sorolni, legyen az akár a világhírű, és az átlagember szemében a falrafestegetős…..
17. § (1) A médiatartalom nem lehet alkalmas személyek, nemzetek, közösségek, nemzeti, etnikai, nyelvi és más kisebbségek vagy bármely többség, továbbá valamely egyház vagy vallási csoport elleni gyûlölet keltésére.  (2) A médiatartalom nem lehet alkalmas személyek,…..
Subba Subba Art: Miss KK 2011.02.03 09:01:00
Budapest éppen kaparja össze magát, és ott tartunk, hogy lassan közepesen jó érzés lesz nyitott szemmel járni az utcákon. Pláne amióta a pajkos Miss KK rendetlenkedik a falakon. Hatalmas összekacsintás a falra tapétázott babáival találkozni, én nem felejtem el amikor az…..
Subba Magyarnak lenni jó! 2011.01.16 15:50:00
Hál' istennek a kistílű szarrágás együtt jár vele! Facebook oldal az eseménynek itt. ..
De mindig minden körülmények között?! Ha valaki annyira ferde, hogy ezt szeretné csengőhangnak, M.I.T.O. jóvoltából megteheti. ..
Subba Jó ebédhez: Új Lil Wayne 2010.12.15 12:42:00
Weezy nem tökölt sokat, alig egy hónapja engedték ki a sittről, máris kidobott egy új single-t, aminek ugyanaz a Bangladesh nevű tag a producere, aki a szerkesztőségi gigakedvenc A Milli-nek is.Lil Wayne ft. Cory Gunz - 6'7''(CDQ) by silkymike..
petergriffin 2010.12.15 16:33:32
BobaKrome és Bobafett adja a háttérzenét egy jó dolgos péntekre. Aztán bírd ki, hogy nem figyelsz a szövegre.    ..
Kedves olvasó! Biztosan emlékszel a múlt hét péntekjén megjelent, és A mormon-összeesküvés címet viselő posztra itt, a konteóblogon; nos, annak a legvégén ezt írtam: "Nagyon tudnám értékelni, ha a bennfentesek (vagyis mormon vallású felebarátaink) közül is nyilatkozna…..
petergriffin 2010.11.14 20:35:20
@Mezőbándi: Szia! Mi a véleményed arról, hogy a modern genetikai kutatások alapján a mai ember "ősanyja" usq. 130, az "ősapja" viszont 65 millió évvel ezelőtt élt. Gondolom tisztában vagy az ilyen értelemben vett "ősanya-ősapa", másnéven "mitokondriális Ádám-Éva" kutatások hogyanjával/eredményeivel, mert feltételezem nem én vagyok az első aki ilyesmit kérdez. Tulajdonképpen elismered ezeket a kutatásokat egzaktnak? Tisztában vagy-e a modern biológiával, genetikával? Ha nem, azaz ténylegesen nem vagy professzora, tudósa ezeknek a dolgoknak, akkor , hogy ítélkezel felettük?
Bocs a hangnemért, nem akarok támadó lenni, csak fáradt vagyok, és nem javítgattam.
 Elég sokfelé próbálkoztam már finom ételek kóstolgatásával, de a kiemelkedően legfinomabb mégis egy olyan hússzelet (egyelőre), amivel épp csak pár percen keresztül volt munkája a szakácsnak. Nem volt több napos előkészítése, nem volt modern és bonyolult konyhatechnológia,…..
A világháború-rajongás orvostudományának belgyógyásza, ezen a stáción mindenki átesik, és idővel vagy bír továbblépni, vagy megmarad itt egy életen át. Bizonyára felesleges külön kiemelni, de mind közük ők a legkevesebb fantáziával megáldott katonabarátok. A…..
petergriffin 2010.10.12 21:59:54
Subba Facebook: Leszarom-gomb 2010.09.27 08:30:00
Régóta megy a rinyálás, hogy ne csak Like-olni, hanem dislike-olni is lehessen, akinek ez volt a legfőbb vágya, most megteheti ennek az okos alkalmazásnak a segítségével...
petergriffin 2010.09.27 11:28:01
Subba Subba Art: Kiegyensúlyozva 2010.09.15 12:00:00
Peter Riedel nem használ ragasztót, maximum csiszol, szerintem zseniális! További fotók itt. ..
petergriffin 2010.09.15 18:28:13
A Jobbik meglepő választási győzelme után nekilátott megvalósítani a közrendvédelmi telepek létrehozását célzó kampányígéretét. Mai interjúnk vendége Kolompár Sándor, a miskolci közrendvédelmi telep lakója.   KR: Kedves hallgatóink, itt állunk a miskolci…..
petergriffin 2010.09.11 14:43:33
Dan Brown „Angyalok és démonok” című bestsellerének egyik pozitív hozadéka (a szerző bankszámlájának gyarapodása mellett) az, hogy tíz- (ha nem száz-) milliók kapják fel a fejüket, ha az Illuminátusokról hallanak. Mivel mégiscsak egy thrillerről (és nem…..