Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nylonbrando

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pilu Divat a bicska 2010.02.20 13:15:00
 Okos gyerekek vitarendező eszköze lett a kés. Nem csak nálunk egyre „népszerűbb” az agresszió ezen megnyilvánulási formája, hiszen sokat olvashattunk a britek idegeit borzoló jelenségről, miszerint a külvárosi tinik vitás kérdéseiket néhány szúrással rendezik…..
Tudtad? Évfordulók - nemzetközi 2010.01.05 12:13:37
Akkor folytatjuk ismeretterjesztő sorozatunkat (Tudtad?); lássuk, milyen kerek évfordulókat ünnepelnek idén külföldön! Ismét a teljesség igénye nélkül...   2500 éve, i. e. 490-ben volt a marathoni csata, ahol a görögök bizony elpáholták a perzsákat. A marathoni futóról…..
Gondolom sokan láttátok már a következő videót, melyen két középiskolás srác csúnyán becsicskáztat egy fiatalabb öcsipókot, miközben egy raj csaj nagyokat kacarászva kameráz a mobiljával. A kicsit leköpdösik, pofozzák és a mocskot is lenyalatják vele a cipőjük talpáról.…..
Gazdasági válság, -5% GDP, 200 milliárdos megszorítás, ÁFA-emelés, elbocsátási hullám, államcsőd közelsége, robbanásveszélyes társadalmi problémák... Kit érdekel? Mikor igazán nemes dolgot tehetünk az emberi jogokért ... A magyar állam 3 milliárd forinttal járul hozzá…..
Az index idézi azt a polgármesteri levelet, amely úgy kezdődik: „Tisztelt Elnök Asszony! Mélységesen megdöbbentett a hétvégén történt események, ahol a város rendőreit érte támadás. Szeretném felhívni a figyelmét, hogy Magyarország jogállam, ahol mindenki köteles…..
Annyi értelmetlen erőszak volt a napokban, hogy a hétvégére itt egy kis vidámság B-től. Az idei velemi Gesztenyeünnep fejlesztése a tél slágere lehet békésebb vidékeken:Fogyaszd es szenvedj jeligére, nagyobbat üt, mint az öszödi beszéd.....
A Zugügyvéd kapott egy beadványt, amit az adatok nélkül közzétesz.  Az irat egy igen elterjedt jogi trükk ellen tesz panaszt, amit a parkolási és egyéb díjak behajtásával foglalkozó ügyvédi irodák szoktak alkalmazni. Bár az ügyvédek elleni panaszt nem a bírósági…..
A magyar államigazgatás észvesztő érzéketlenségét ismerve a Zugügyvéd nem is csodálkozik az alábbi történeten. Bár igaz, ha az állampolgárokat is semmibe veszik, mit várhatunk egy önkormányzattól egy kutyával kapcsolatban? Nehogy már egy kutya jól járjon!Tisztel Zugügyvéd!…..
w Emberarcú hüllő 2007.04.02 06:00:00
Az SZDSZ elnöke Kóka János, a végeredmény nem okozott meglepetést, legfeljebb a szoros verseny. A legitimáció ahhoz kevés, hogy Kóka azt tegyen a párttal, amit akar. De bizonyára megpróbálja. Hogy mit, arról már írtam: a Magyar Kapitalista Párt létrehozását. Kell, kell, kell…..
nylonbrando 2007.04.03 21:00:05