Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jimmywhite74

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balázsnak sikerült egy túlságosan arcra simuló sportszemüveget vásárolnia, ami folyamatosan bepárásodik. Az Ametiszt Optika válasza erre az volt, hogy majd keresnek neki páramentesítő sprayt, amit aztán mégsem találtak: Nemrég vettem egy kifejezetten sportolásra, azon belül is…..
jimmywhite74 2013.05.31 16:53:13
@atpijkamo: Pont erre gondoltam. Lúzerek fújkálják csak, maszatolnak...
Ha reggeliről van szó, sokunknak csak épp annyira futja, hogy bekapjunk egy szelet kenyeret és felhörpintsük kávénkat. Pedig érdemes ennek az étkezésnek is megadni a módját! Hidd el garantáltan jobban indul majd a napod, ha egy kényelmes fotelben ülve teljes nyugalomban fogyasztod el…..
A világ legrangosabb gazdasági hetilapjának, az Economistnak a hivatalos "Kelet-Európa blogja" kemény kritikákat fogalmazott meg. Először megjegyzi:Magyarország kormánya szerint az országban tavasszal forradalom volt. Márpedig általában, ha valahol forradalom van, azt észre…..
jimmywhite74 2010.07.06 21:45:07
@Robi, a hód: Azért, mert úgy kb. az egész Világ Kelet-Európához sorol minket. Valószínű, hogy oda is tartozunk mind fejlettségben, mind kultúráltságban.

Nem megsértődni kell, ha egy nagytekintélyű magazin foglalkozik velünk, hanem el kéne gondolkodni a kritikákon. Érdekes, hogy akkor az nem zavart a mostani kormánypártiak közül senkit, amikor az Economist az előző kormány gazdaságpolitikáját ostorozta. A válság kapcsán elég sokat írtak rólunk.
A Budai Bocsok rendezésében szuperminitornát rendeztek a BHG-jégpályán. Hat csapat vett részt, a Bp. Stars, a Bp. Stars-Lobogó, a Gepárdok, a Dragó Skorpiók, az FTC és a Budai Bocsok. A küzdő felek körmérkőzéseket játszottak. A versenykiírás értelmében ebben a korosztályban a…..
"Ha szerződés alatt elvinnék a sztárjainkat, kártérítésre is perelhetnénk őket, ami több száz millió forint lenne, ugyanis értékesítéstől esnénk el" - reagált Heal Edina, a Sláger Rádió vezérigazgatója még november 6-án arra a hírre, hogy a Boros-Bochkor páros…..
A Reakció blogon találtuk a Hitler-átíró internetes szubkultúra legújabb alkotását, Gyurcsány Ferenc végnapjaira aktualizálva. A négyperces klipecske a végére talán egy kicsit leül, ám így is fergeteges alkotással van dolgunk, olyan megfizethetetlen pillanatokkal, mint a…..