Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_adri_

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Damon Lindelof és Carlton Cuse tegnap este fejezte be a Lostot záró duplarész utómunkálatait, amit menten ki is twitteltek (lásd kép). A mű kész, az alkotó pihen, az ABC meg rendes volt, mert a készítők kérésének eleget téve újabb 35 percet hozzácsapott az eleve 120 perces…..
_adri_ 2010.05.05 13:02:21
@sélli_:
igen. ünnep és gyásznap is egyben:(:(:(

a jövő heti rész hihetetlenül jó lesz a promo alapján.
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
Tegnap éjjel  történelmi választási eredmény született: a Fidesz minden eddiginél nagyobb támogatottságot kapott, az MSZP csúnyán elbukott, a Jobbik és az LMP váltja a parlamentből kihullott MDF-et, SZDSZ-t. Minden újság, minden tévé a politikusokat leste, tele a net…..
_adri_ 2010.04.12 19:21:21
@gramercy:

az, de még nem érte el a gyurcsányi magasságot :D:D
Mókalista Március 15. 2010.03.15 09:01:00
Igaz, hogy vágott anyag, de akkor is elszomorító.....
_adri_ 2010.03.15 14:54:41
@Archenemy: teljesen egyetértek
Mi az, hogy új, csak és kizárólag új jeleneteket tartalmazó promónk van mára, én eddig négyszer néztem meg, és már biztosan tudom, hogy szerda hajnalban mit fogok csinálni. Aki nem állja a spoilereket, el ne indítsa! ..
- Halló tessék, Nagy László!- Szervusz Lacikám, itt a Csoknyai. Azért csörgetlek, mert nem vágjuk, hogy este most akkor nálunk játszol vagy a spanyoloknál!? Foglaltunk Neked helyet az öltözőben a Puljeszevics meg az Eklemovics között. Van nemzetiszínű törölköző is odakészítve…..
_adri_ 2010.01.20 22:09:53
@Pásztortáska:
itt csak annyi a gond, hogy nem áll ki konkrétan és mondja, hogy "spanyol válogatott leszek", inkább megy a ködösítés.
ez a fajta viselkedés a tipikusan magyar...
Sok macskatulaj átélte már kedvencének elvesztését. Ha már idős volt, az is kegyetlen érzés, de a fiatal állatka elpusztulása pótolhatatlan hiány. Ezt persze csak az tudja, aki igazi társként, családtagként kezelte életében a cicáját. Van, aki később új kisállattal…..
Olyan sok, fapados légitársaságokra panaszkodó levelet posztoltunk már be, hogy direkt üdítő egy kis magyarozós utasgyalázást olvasni. A véres kardot Gyöngyvér hozta, akit kiborít a magyaros ügyeskedés a Wizzair járatain. Hány csomag az egy kézipoggyász? Milyen hosszú a pannon…..
Jessica Borsiczky magyar származású amerikai producer, a ma bemutatásra kerülő FlashForward - A jövő emlékei című sorozat egyik munkatársa, nem mellesleg az egyik készítő, David S. Goyer felesége. Jessica eddig főleg mozifilmeken dolgozott, legutóbb például a Túlvilág…..
  A Markíza szlovák kereskedelmi televízió tudósításának tanúsága szerint Rytkó Emília elhagyta Magyarországot, és Szlovákiában telepedett le.   Az Országos Választási Iroda egykori vezetője áttelepülését követően a szakmájában helyezkedett el:…..
László a művészet szemfüles barátja a Főzelékfaló falán szúrta ki a fenti kép egy felnagyított másolatát. Feltételezte, hogy talán nem  korrekt eljárás előzte meg a dekorálást, így felvette a kapcsolatot a kanadai művésszel. Aki persze meglepődött, mert még sosem…..
Subba Barna vagyok BASZDMEG!! 2009.11.07 13:16:00
Nem mindenki rendelkezhet olyan szép napbarnított bőrrel, mint Szeredenyey Béla, Pataki Ági, vagy például én, a kevésbé szerencsések barnítókrémmel próbálják meg pótolni e hiányosságukat. Néha igazán szánalmas eredménnyel, ezekről a pucsító szájú narancssárga…..
_adri_ 2009.11.07 23:50:57
@testlife: akkor te minek olvasol subbát??? nem kellene itt okoskodni...
"beleszatni a mocsoknak a szájába" tessék??
_adri_ 2009.11.08 00:21:52
@testlife: köszönöm a felvilágosítást, tudom mi az elgépelés, de valahogy az, hogy ez "beleszarni" akart lenni meg sem fordult a fejemben... bennem van a hiba természetesen:D
egyébként gyűlölködést nem tudom hol látsz...(tudom, az Ben Zinkoot-nak szólt)
részemről ennyi, TE még ragozhatod ha gondolod
A CollegeHumor.com elkészítette a Pixar stúdió filmek előtti mozgó logójának paródiáját. Az eredeti képsort jól ismeri mindenki, aki látott már Pixar filmet. A L'ecsót, a Hihetetlen családot, a Verdákat, a Wall-E-t, és a legutóbbi Fel!-t készítő animációs csapat intrójában…..
_adri_ 2009.10.21 12:57:54
A Pew Internet Research 12 kérdésből álló tudományos kvízt publikált, mellyel megtudhatjuk, okosabbak vagyunk-e egy átlag amerikainál.   Demográfiai lebontása a válaszadóknak a július 14-i állás szerint: Nos, okosabbak vagyunk-e?..
_adri_ 2009.07.15 18:01:12
@Gabbesz: mert azokat az átlag alattiak olvassák/nézik :)


amúgy az aspirint buktam :(
A farok csóválja a kutyát, saját farkába akasztják a hóhért! Jézus Mária! Durvul a kampány! Nagyon, és nem kicsit! Már épp kezdtük megunni, hogy gúnyt űzzünk minden egyes magyar EP-képviselő angoltudásából és jellegzetes akcentusából, amikor kaptunk még egy elég erős…..
Judit és Gábor Abaligeten fotózta ezt a pancsoló békát, aki hozzánk hasonlóan nagyon élvezte ezt a napos hétvégét...
_adri_ 2009.05.22 19:49:09
Reggel a következő levél landolt a cukiság postaládájában: "Vasárnap este találtunk egy pár napos Cukiságot. Anyacica sehol, csak egy tenyérnyi szőrgombóc, akit hazavittünk. Sajnos nem tudunk a munkabeosztásunk miatt kellően gondoskodni róla. Próbálkoztam ismerősöknél,…..
_adri_ 2009.05.22 19:45:50
Hányta el már magát budapesti séta közben? Szabdalta már széjjel arcát a reggeli budapesti közbeszerzési hírek hallatán? Ha Molnár Gyula nevét meghallja, rögtön a következő sarkon a 7-es busz elé ugrik? Fakadt-e sírva valaki attól a vizuális szeméttől, amit épitészet…..
 Az EP-választások, a józan magyarság és a fogápolás terjedése. Ezzel azonosítanák Magyarországot azok az olvasóink, akik ötleteket küldtek be legutóbbi felhívásunkra.  Az ötletet egy amerikai lap kísérlete adta, amelyben arra kértek fel kreatív szakembereket és…..
_adri_ 2009.05.21 21:21:45
@EMU: szánalmas vagy:D:D

a hozzászólásod székely része a legkevésbé sem érdekel, "nagymagyarországot" sem akarok, de ezt az ócska "mindenki utál minket" dumát már el kellene felejteni.
miért lennénk mi kevesebbek a világ szemében mint szlovákia, románia, ukrajna, szerbia?????
ott nincsenek nacionalisták??? dehogynem, nem is kevesen. max ott nincsenek olyanok akik utálják a saját országukat.

tényleg nem értem h miért hiszik sokan h minket utálnak, a szomszédainkat meg szeretik??
pl egy indonéz ha meghallja h magyar, akkor egyből arra gondol h "fú, de utálom azokat..."

mind1

kívánok neked és a hozzád hasonlóknak további kisebbségi komplexussal megfűszerezett frusztrált "szép" éveket!!! :D:D:D

 Körülbelül egy hónapja szinte mindenhol felbukkan Szeles Mónika, hogy könyvét reklámozza Amerikában. Nemrég a National Public Radio new york-i műsorában válaszolt kérdésekre az egykori tenisz sztár. Brian Lehrer többször tért ki az interjú alatt Mónika gyermekkorára, hiszen…..