Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hugszi

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahhoz elég Pedro Coelhót olvasni, ha valaki szemet gyönyörködtető, bámulatos, könnyfakasztó, nyálban hosszan áztatott jelzőkkel ellátott gólokról, cselekről, hovatovább fairplay-díjat érdemlő vébéepizódokról szeretne értesülni. Ha viszont az olvasó nem csupán „a…..
21 éve Athénban, ezen napon történt a kosárlabda történetének egyik legértelmetlenebb balesete, amely során Boban Jankovics szerb kosaras a - Panionios görög csapat játékosaként - 5. személyi hibájára reagálva - ami kiállítást jelentett - belefejelt a kosár alatti tartóelembe. Azonnal lebénult a…..
Ha cirkuszról beszélünk, akkor mindenkinek a tipikus cirkuszinduló jut eszébe, a pattogatott kukorica és vattacukor illat. Emellett  sejtelmes félhomály, a levegőben tapintható izgalom és feszült öröm. Helyünkre leülve alig várjuk, hogy porondra lépjenek a bohócok, késdobálók,…..
Egy kötött sapkás, szakállas, vastagkeretes szemüvegben a világra magasról tevő, azaz „átlagos” hipsztergyereket küldünk Malmőbe, hogy megnyerje az Eurovíziós Dalfesztivált. Amire egyébként nincs esélye – nem azért, mert hipszter, hanem azért, mert magyar. Március 2-án…..
Megölték Kennyt Andrást! Szemetek! Oly sok felnevelt gyermek, oly sok idegeskedés, oly sok balfaszkodás után pontot tettek András BK-beli pályafutásának a végére. 15 évig tartott a gyermekszállás igazgatójának karrierje az ország legismertebb sorozatában, no de utóélete biztosan…..
Amikor az egyik kommentelőnk röhögve jelezte, hogy az X-Faktor legutóbbi döntőjében a kockahasat kajakra odafestették Szabó Dávidra barnítókrémmel, csak legyintettünk, és a kicsinyes rosszindulat újabb megnyilvánulásának tekintettük, amit akár az a kép is kiválthatott, amin…..
hugszi 2012.10.25 13:53:22
Góliszonyban szenved a cseh és a szlovák felnőtt válogatott. Ellentétben a jelenlegi magyar válogatottal, ahol több gólerős középpályás és csatár is a szövetségi kapitány rendelkezésére áll, a cseh Bílek mester és a szlovák Griga-Hipp edzőpáros számára igencsak szűk a…..
A Magyarországot az Eurovíziós dalfesztiválon képviselő Compact Disco Sound of Our Hearts című szerzeményéről már megírtuk, hogy alapos, gondos és pofátlan nyúlás (a Backstreet Boys Incomplete című szerzeményét tessék csak meghallgatni itt), de ezzel valahogy mindenki úgy van…..
Praxis Nem adnak orvosi igazolást 2011.04.06 06:00:00
Kedves Praxis olvasók! A segítségeteket szeretném kérni. Elég kellemetlen helyzetbe kerültünk, nem tudom, hogy mi a megoldás az esetünkben, hátha valaki tud valami okosat mondani. Az a helyzet, hogy egy költözés után vagyunk, a város egyik feléből a másikba költöztünk. Ennek…..
Piri kiborult, mert a neszmélyi Hilltop borászat éttermében  "takarodjatok" stílusban kezdtek üvöltözni velük, amiért bevittek két kutyát. Piri nem azzal van baja önmagában, ha egy helyről a tulaj kitiltja a kutyákat, hanem a stílussal, bár azt sem érti, egy ilyen…..
hugszi 2010.11.09 15:19:55
@Pannon Puma: A tk kutyát már kötelező, már nem elég a tetkó. A csippel csak az a baj, hogy nincs hozzá rendszer amely rendesen nyilvántartaná. A MEOE is egy elég gáz szervezet
hugszi 2010.11.09 15:21:16
hugszi 2010.11.10 22:44:35
@efhábé: Már jó pár éve nem adnak ki ilyet
A Story végre meg merte lépni, amit eddig egyetlen gyáva újság sem: csütörtökön megjelent számában lehozott egy interjút, amiben az interjúalany egyáltalán nem válaszol a kérdésekre, mindezt két oldalon. Persze nem szokatlan, hogy ha egy hivatalos szerv nem felel a kérdésekre,…..
Jó reggelt kívánok! Most, hogy túl vagyunk a kampányon és a választásokon, engedjék meg, hogy bejelentsem az ideiglenes-szakértő-válságkezelő-sápoló-sarcoló kormány újabb ötletét a "hogyan húzzunk le még egy bőrt a bérből és fizetésből…..
'napot Röviden a sztori. Édesanyám általános iskolai tanárnő kb. 30 éve. Számtalan generáció hagyta már el a kezét, a tanítványai közül sokat mai napig ismerek és elég jó emlékeket őriznek róla. Megadta a szükséges alapokat neki, mert anno meg volt a lehetősége rendesen…..
A zuglói önkormányzat (Budapest, 14. kerület, MSZP-SZDSZ vezetés) tavaly októberben úgy döntött, itt az ideje egy kicsit megreformálni az 1993 óta érvényben lévő építményadót. A módosítás szerint már nemcsak az üzletek vagy a bérbe adott ingatlanok után kell fizetni,…..
Tényleg csak ennyi? Csak "egy levél" kellett, hogy valaki tegyen valamit, amiről mindenki tud? Hogy lopnak? Még nyáron írtam: "Hogy lehet az, hogy nálunk négyszeres áron építenek hidat, mint Németországban, szintén négyszeres áron építenek metrót, mint…..
hugszi 2009.12.04 14:27:35
@martonx: az a 607 valójában 1,8 km. A 3 sáv pedig 2 ide-1 oda. Amúgy 1 pillére van (nem kettő mint a megyerinek). Nézd meg az adatokat és a képeke és látni fogod. :-)
Bundaügy van Magyarországon, ami tulajdonképpen szót sem érdemelne, ha az NB I.-ben vesztegettek volna meg néhány délszláv megélhetési sportolón keresztül magyar játékosokat. De sajnos most nem csak ennyiről van szó, érintett több magyar utánpótlás-válogatott is, ez pedig már…..
Öcsi bácsi, és a 6-3-on lőtt visszahúzós gólja annyira örök, hogy még a FIFA is önálló díjat alapított a gólszerzrő nevével. (Megemlítendő, hogy az érdem jórészt Csorba Istváné, aki kitalálta, és Sepp Blatteré, aki felkarolta e nemes ügyet.) A Puskás-díjat minden…..
1998, Párizs, francia-brazil döntő a világbajnokságon. A gallok sima hármassal küldik haza a jobb sorsra érdemes dél-amerikaiakat. Utólag jön a magyarázkodás, ami egyre inkább hivatalos szöveggé válik: Ronaldo sérülten játszott. Ronaldót, az évtized egyértelműen legnagyobb…..
hugszi 2009.10.14 13:55:55
@JESTER: Szerintem Gosztonyi, Koman, Németh, Debreczeni, Tóth J, Szekeres, Présinger, Korcsmár már beférne az A-ba is. A Gyepes, Vanczák, Tóth B, Hajnal, és a Mi Sanyink szintjét azért tudnák hozni. De a kerettegságot mindenképpen megérdemelnék. És bátrabban kéne nyúlni a debreceniekhez is mert Leandró, Mészáros, Varga és Czvitkovics is megbízhatóan jó teljesítményt nyújt.
Miközben pelyhedző állú legényeink saját szobrukat fényezik Egyiptomban, a felnőtt válogatott az elkövetkező egy hétben lejátssza utolsó két mérkőzését a selejtezőcsoportban. Azt nem írjuk le, hogy befejezi a dél-afrikai tornával kapcsolatos ténykedését, mert utána…..
Futóblog Kis állat nagy félelem 2009.03.30 10:17:00
Januárban még kifejezetten örültem a nagyon hideg télnek. Jöttek a mínuszok, fizettem a gázszámlát és közben dörzsöltem a tenyeremet, hogy na, most kifagytak a kis nyomorultak. Itt a tavasz, éppen a felzaklató hírek utáni pihentető időjárásjelentést nézem, erre elveszik a…..