Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoku

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Matyee egy szerinte erős rendőri túlkapással megtartott házkutatáson van túl, ami után hivatali visszaélés, magánlaksértés, erőszakos behatolás és testi sértés miatt fog feljelentést tenni. Az eljáró rendőrök a sztori alapján valóban elég bizonytalannak tűntek a más…..
Váratlan fordulat! A bankok nem arra vannak, hogy az ember félretegye a megtakarított pénzét, vagy hitelt vegyen fel, hanemhogy jól megszedjék magukat! A fájdalmas igazságra mai versenyzőnk egy svejci frank alapú lakáshitelen okosodott ki. A bank szerződésben kötötte ki a…..
Újabb bájos húzás a méltán népszerű Reál élelmiszerbolt-lánctól: kereskedelmi forgalomba önállóan nem hozható, promócióra szánt Coca-Colát árulnak a Dohány utcai boltban, nem törődve azzal, hogy a tiltás nagy betűkkel rá van írva a dobozra. Fotók és levél alant, az…..
zoku 2009.06.04 09:58:23
@Biro_Peti: Pontosan így van. Aki pedig ilyen kólát iszik már nem lesz sikeres. A posztoló egy idióta. Lehet, hogy rosszul látom, de mintha nem az lenne ráírva, hogy: Kereskedelmi forgalomba nem hozható. hmm.. A felirat rajta azt jelenti, hogy egyesével nem lehet eladni. KEdves homár! Miért kell ilyen idegesítő pancser posztokat megjelentetni? Ha elszakad a cipőfűzőm, már azt is beküldhetem? Süllyed a színvonal.
Robi nem akart cigarettát venni tegnap este, talán nem is dohányzik. A szentendrei Lukoil kútnál mégis vett egy dobozzal, bár azt is csak a blokk szerint, amin utólag tűnt fel neki a plusz tétel. A szentendrei Lukoil kúton fedeztem fel a lenyúlás egy – valószínűleg nem naiv…..
Gabriella hónapok óta keményen küzd a Fibernettel, most végső elkeseredésében a Fogyasztóvédő és Érdekszövetség Alapítványhoz és a A tévé ügyvédjéhez, na meg a Homárhoz fordult. Az ügyfélszolgálat töketlenkedése/félretájékoztatása/ostobasága miatt tartozásra…..
Nem sokkal azután, hogy megjelent a gyomorforgató poszt a Szondi utcai Reál kézzel átdátumozott, rohadt Túró Rudijairól, a cég közleményt küldött az Index születésnapi ünnepségsorozatára készülő Homárnak. Először is itt a szöveg, csorbítatlanul, de utána újabb…..
Elképesztő sztorit küldött Péter, akit állítólag egy parkoló autóból szedtek ki a rendőrök szombat este és vittek el vérvételre, anélkül, hogy bármivel meggyanúsították volna. Jó ha tudjuk, hogy amíg ez meg nem történik, tehát, hogy a rendőr közli, hogy minek az alapos…..
Most éppen Dr Tisza Tímeát hallgatom a herpeszről, csorog a nyálam, és nagyon hálás vagyok Valuska Lászlónak a linkért. A Homár kedvenc műsorvezetője strikes back! Sváby András váratlan visszavonulása után belevetette magát a likvid tőkével rendelkező vállalkozók pezsgő…..
zoku 2009.05.18 09:55:35
Csaba megpróbálta felmondani előfizetői szerződését a Fibrenetnél, de talán a szolgáltató úgy próbálja megtartani ügyfeleit, hogy nem reagál semmire, csak küldi a számlát. A lenti levelet is nekik írta, de mi jobban bízunk a Homárerőben. 9 hónap nagy idő. Ennyi idő alatt…..
Homár mikronews: Amerikában és Kanadában lecserélnek úgy hetvenezer darab, latopokhoz használt lítiumion-akkumulátort, mert túlmelegedhetnek és kigyulladhatnak. A valóságban eddig két tűzeset volt, de sajnos egyik júzer sem vált eleven fáklyává. Típusszámok, részletek itt,…..
Köztudott dolog, bár az oka ismeretlen, hogy Magyarországon a házhozszállító cégek képtelenek négy órás intervallumnál pontosabban belőni, hogy mikor fognak érkezni az áruval. De Ivett élménye még ehhez képest is megrendítő. Ma, pénteken fél négy és öt közé beszélte meg…..
A DM biztonsági kameráján feltűnt valami gyanús az őrnek, aki mivel biztos akart lenni a dolgában, hosszasan alázta a hátsó szobában a már fizetés után épp távozni készülő vásárlókat. A felvételen ugyan semmi nem látszott, az sem volt biztos, hogy bármi is hiányzik arról a…..
zoku 2009.05.13 08:33:34
@bolhabetu: Mit mutassak meg? :D Keresd ki a gogléban a vagyonvédelmi tételsort, nem fogok neked kutatómunkát végezni. Egyébként nem kell gyanú ahhoz, hogy valakit ellenőrizzenek. Akár szúrópróbaszerűen is félre lehet hívni bárkit. Nem kell ezen felháborodni. Ha nem tetszik a rendszer, nem kell őrzött helyen vásárolni.

"a kapu nem csipogott, a kamerán keresztül nem látták (mert nem láthatták) hogy loptam, akkor milyen alapon gynausít meg azzal, hogy loptam?" -- munkaköri leírás.
zoku 2009.05.14 10:50:28
Ez itt nem amerika b+.. "ehyszeruen nem ertik, hogy egy bolt alkalmazottja nem jogodult arra, hogy megnezze a taskamat, levetkoztessen stb." ..hehe.. nos az őr nem a bolt alkalmazottja, és egyébként megvan hozzá a hatásköre hogy megnézze a táskádat. Tudom, hiszen én is jártam arra a képzésre. 2005. évi CXXXIII. törvényt el lehet olvasni és értelmezni. Aki nem ismeri az előbb olvassa el utána magyarázzon hogy mihez nincs joga stb..@Mylady: te beteg vagy.
A posztoló történetéhez visszatérve, a póló felhúzás tulajdonképp megengedett, hogy lássa nem-e bedugtál valamit a nadrág derekába, ugyanígy a nadrág szárába. Arról már nincs szó, hogy vegye le a pólóját, azt nem lehet kérni. Hogyha viszont rendőrt hívsz, az őr elmeséli neki, hogy lopás gyanúja merült fel. Ekkor viszont sor kerül a motozásra is. Hívjatok nyugodtan rendőrt ha szeretitek hogy tapiznak. Hajrááááááá
zoku 2009.05.16 23:16:23
@juhaszcs: A képzés ingyenes volt, és szívesen találkoznék veled, remélem rávesz a kényszer és jössz bankot rabolni :DD
Már előre fényezem a stukit és bekenem zsírral hátha megcsúszik az ujjam a ravaszon. A 133. törvény nem ír le mindent, kell még 1kis büntetőjog +polg jog. okostojások.... muha ha ha whájt szenszéjsön YEaAaaa.. szopjatok lófaszt így hétvégére.
Rég volt Tesco-akciós fotónk, ezt itt Péter küldte, aki régivágású Naiv Ügyfélként meglepődött a 30 százalékon meg a kekszliteren is. Az alábbi akciót a tegnapi nap végén sikerült lőnöm a vecsési Tesco-ban. Mind a 30%-os akció (599 Ft helyett 499 Ft), mind a Ft/liter…..
zoku 2009.05.15 09:19:44
@naponta 3x: Igen ám, de a boltos kislány kezébe nyomják egy papíron hogy mennyi az akciós ára annak a trutyinak, nem pedig ő fogja beütni számológépbe a -30%-ot. Ezek a baromságok fentről jönnek. :S
T. bevédte a Spar törpcsalással vádolt pénztárosait, szerinte a dolgozók csak sokat vásároltak a saját boltjukban, így jutottak a vásárlók előtt számolgatott törpökhöz. Mint a Spar egyik áruház vezetője szeretnék néhány információt névtelenül megosztani veled, amennyiben…..
A T-Pontok tökéletesen bizonyítják, miért nem jó bármilyen céget monopolhelyzetben felejteni. A nyugati tulaj hatására dizájn már van, nagyobb kirendeltségeken hostess! kínálgat! sütivel! és kávéval!, ugyanakkor az ügyfélszolgálatosok mintha mesterségesen agyhalott állapotban…..
zoku 2009.05.04 13:34:40
Zsuzsannát ez a filctollal kidekorált átfirkált Digis reklám győzte meg arról, hogy neki internetet kell rendelnie. Meg is tette ezt, majd megkapta a bekötési díjról szóló számlát. Most jócskán átverve érzi magát, amiért ugyan az ügyfélszolgálat elnézést kért, de ő…..
Sünsün előrelátó volt és inkább túlfizetett, csak szolgáltatót váthasson. Ez meg is történt december elején, ám a 60 napon belül visszajáró összeget a mai napig nem kapta meg. Úgy döntöttem, hogy szolgáltatót váltok és otthagyom az externetet, mivel majd 8000Ft-ot fizettem…..
Gábor szerencsétlen szolgáltatóváltását két hete posztoltuk, azóta meseszerűen folytatódott a történet: az elhagyni kívánt Invitel elismerte a hibáját és visszacsábította Gábort. Részletek alant, egyenesen az Invitel tollából. Kedves Homározók! Nincs az Invitelnél olyan…..
Kapitalista szívünknek némi elégtétel, ha egy cég, amelyiket pénzszivattyúzásra alapítottak, szolgáltatást nem nyújt, csak kvázi hatósági jogkörével visszaélve pénzt próbál rabolni, létének filozófiai-gazdasági abszurditása miatt néha nemcsak nekünk tesz rosszat, hanem…..
zoku 2009.03.30 11:08:50