Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fittanya

40 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A PannonWork mosonmagyaróvári kirendeltségén történt,hogy levegőnek nézett az ügyintéző, vagy legyen háeres.Megbeszélt időpontra mentem.Az irodában két nő ült egy pult mögött,akiknek köszöntem,mondtam kihez jöttem,mondták,még nincs itt,hellyel is…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
fittanya 2011.07.31 06:58:36
@ratman_: A kor nem erény,csak egy állapot,kedves fiatal!Kívánom Önnek,ne szedje ráncba az élet és ne zabolázza meg a kor,mint mindenki mást!!!
A Startlap egyik híre az volt,hogy most megtudhatjuk,Gryllus Dorka mivel őrzi meg csodálatos alakját.Nagyon érdekelt,muszáj volt elolvasnom,mert kedvelem Gryllus Dorkát,mint színésznőt.Kedvelem továbbra is,miután a cikket elolvastam,de magamévá tenni ezeket a módszereket sajnos nem…..
Fitt anya A teljesítményről... 2010.10.03 15:39:41
Tegnap futottam 7,5 km-t.Annyira boldog vagyok,hogy sikerült!!A sportolók nyilván hasukat fognák nevettükben,ha ezt olvasnák.Nem baj,szerintem mindenkinek önmagához képest kell mérnie a teljesítményét.Ezért nem értem,pl.az iskolában miért osztályozzák a készségtárgyakat?Illetve…..
Fitt anya Munka otthon 2. 2010.10.01 14:46:00
Tehát ki kellett találnom valamit a gyes hátralévő fél évére,hogy Emikével itthon maradhassak.Sajnos,én nem maradhatok "csak úgy" itthon,mert azt azért a család eléggé megérezné.Szóval kitaláltam,hogy én eladok majd gyerekruhákat az interneten.Láttam,hogy mások is…..
Fitt anya Munka otthon 2010.09.21 14:10:00
Azért tűntem,mert belevágtam az itthoni munkába és semmi másra nem volt időm.Régóta terveztem ezt a lépést,Emike betegeskedése miatt aztán bele is vágtam,hogy neki egyenlőre ne kelljen bközösségbe járni.Bocs,de éhes férjem hazatért,ennivalóra vágyik,majd jövök vissza és…..
Fitt anya A legolcsóbb fogyókúra 2010.08.30 12:59:00
Szeretném megosztani mindenkivel a ma olvasottakat.Az egyik cikkben azt olvastam,hogy a legolcsóbb fogyókúra az,ha minden étkezés előtt megiszunk két pohár vizet.Méghozzá azért,mert így kevesebb ételt fogunk megenni,mert a többi helyét kitölti a gyomrunkban a víz.Ha valaki ilyen…..
Kedden dolgozom "utoljára".Annak ellenére,hogy tele vagyok kétségekkel,tudom,hogy a gyerekeimnek jót teszek azzal,ha még egy ideig itthon leszek.Azért elmentem a bölcsőde évkezdési szülői értekezletére,mert még hezitáltam,kiirassam-e a lányomat, vagy tegyünk még egy…..
Fitt anya A futás és a tervek 2010.08.09 22:11:06
Agatha Christi állítólag mosogatás közben találta ki a krimijeit,mert utált mosogatni...Én futás közben szoktam kiagyalni dolgokat,mert valójában én is utálok futni.Illetve hihetetlenül lusta vagyok és ezért utálom magam,hogy megint lökdösni kell magamat,hogy mozogjak.De…..
Fitt anya Fussunk,fussunk,haladjunk 2010.08.05 07:21:00
 Minden értelemben.Nyáron ebben a melegben nem tudtam rászánni magam a futásra,de most...Szóval mindent bele,fussunk,fussunk,haladjunk.Mert ahogy magunk mögött hagyjuk a métereket,majd a kilométereket,úgy fog változni az életünk.Nekem nagyon sokat segít,feltöltődöm…..
Igaz,találtam munkahelyet,fizetést is kapok,mégsem tudok örülni.Kétéves kislányom nem bírja a bölcsődét.Rengeteget betegeskedik,amit pedig a munkahelyem nem "tolerál".Nagyon nehéz megoldani,ki vigyázzon rá,amikor beteg.Mindegyikünk szenved,mert neki rám lenne…..
Találtam munkát,el is vállaltam,mert úgy vagyok vele,ha nem jön be keresek másikat.Nehezebbnek gondoltam ezt az egészet,de mindenhová behívtak interjúra.Az más kérdés,hogy több helyre is inkább fiatalt vesznek fel.Persze,nekik is el kell helyezkedni...Alapvetően az a probléma,hogy…..
Találtam egy megfelelőnek tűnő álláshirdetést a helyi újságban,felhívtam a megadott telefonszámot és egy nagyon kedves hangú hölggyel beszéltem,aki nagyon lelkes volt a végzettségemet,gyakorlatomat illetően és berendelt egy interjúra.(Ezen Pesti ismerőseim nagyon…..
Fitt anya Álláskeresés 2010-ben 2010.02.07 22:17:42
Felocsúdtam 2 éves álmomból,mert lassan lejár a gyed és látom,hogy én még egy évig nem maradhatok itthon a kisebbikkel,mert akkor bizony felkopik az állunk.Ne gondoljatok nagy összegre ,én a max. gyednek csak a felét kapom,tehát eddig is jól meg kellett húznunk a…..
Fitt anya A karácsonyról 2009.12.23 23:01:22
A karácsony önmagában maga az ajándék...Maga az ünnep az,amit töltsünk úgy,hogy az tényleg mindannyiunk számára emlékezetes legyen.Nem érdekes,tetszik-e az ajándék amit kapunk,próbáljunk meg annak örülni,hogy a szeretteinkkel lehetünk.A gyerekeink is azokra az ünnepekre fognak…..
Fitt anya Puha mézeskalács 2009.11.29 21:50:01
Végre sikerült puha mézeskalácsot sütnöm!Szeretném megosztani a receptet a nem profi háziasszonyokkal is,hátha kedvet kapnak a sütéshez.Különben én csak azért próbálkoztam újra,mert Eszterék iskolájában sütiverseny lesz,és mint rendes szülő én is segíteni szeretnék a…..
Fitt anya Sütőtökből leves 2009.11.29 21:30:14
Kicsit sok sütőtököt sütöttem Emesének,legalább négy napig ehette volna,ezért levest csináltam abból,amit nem evett meg.Összeturmixoltam,tettem hozzá vizet,húsleveskockát,kicsi borsot,felforraltam és a végén tettem hozzá egy kis tejszínt.Majdnem olyan lett,mint a vadas…..
Tegnap este kicsit hanyagoltam az angoltanulást,rábeszéltem magam egy kis kikapcsolódásra.Nekiálltam kapcsolgatni a TV-t,mert egyik műsor sem tetszett.Krimire abszolute nem vágytam,meg komoly dolgokra sem,végül ráakadtam a Viasat 3-on arra a műsorra,amiben duci nőkkel próbálják…..
Torokfájás kezelésére egyszerű módszer létezik,amit mégis sokan nem ismernek.Sós vízzel kell gargarizálni naponta többször.Kb.fél deci vízbe tegyünk egy teáskanál sót.A lényeg,az ezt követő fél órában nem szabad enni,inni.Kíméli a pénztárcánkat is,nem kell költenünk a…..
Fitt anya Fogyni,de hogyan? 2009.09.28 17:01:00
Minden héten kapok egy hírlevelet a Wellnesscafe.hu-ról,de sokszor el sem olvasom,mert megvalósíthatatlannak tűnik a program.Ma azonban egy olyan cikket olvastam,ami engem is igazol,hogyan fogyjon le az ember lánya úgy,hogy az tartós is legyen.Tehát:-sok…..
kisiskolásblog A pirospont 2009.09.23 11:18:00
Nagyot nevettem,amikor Eszter közölte velem,hogy kaptam egy fél pirospontot a Zsuzsa nénitől(ő a hegedűtanár).Azt gondoltam viccel,de nem .Az ellenőrzőben valóban ott díszelgett egy nagy pirospont középen elválasztva,mellé odaírva melyik fele Esztié,melyik az enyém.Eszter…..
Fitt anya Aviva torna 2009.09.21 09:26:38
Elkezdtem járni-a futás mellett-tornázni is,de csak azért ,mert ez egy olyan torna,amivel el lehet mulasztani mindenféle női nyavalyákat,mint pl.ciszta,mióma illetve mivel a hormonháztartást teszi rendbe,még a meddőség ellen is hatásos lehet.AVIVA-módszernek hívják.Persze még…..
kisiskolásblog Iskolaválasztás 2009.09.19 10:56:28
A mostani nagycsoportos ovisok szüleinek nemsokára el kell dönteniük,hová viszik majd iskolába a gyereküket.Ezzel kapcsolatban szeretnék tanácsot adni.Szerintem az a jó iskola egy kicsi gyereknek,ahol hagyják még,hogy gyerek maradjon.Bármennyire szeretné a szülő,hogy az iskola,ahová…..
Eszter 2 hete jár az új iskolába,tudom,nagyon nehéz neki most,de szerintem pár hónap és beilleszkedik az új közösségbe.Én személy szerint meg vagyok elégedve ezzel az iskolával és a tanító nénivel.De azért itt is van olyan szülő,akinek azért nem tetszik ez az iskola,mert…..
Fitt anya Osztálytalálkozó 2009.09.05 08:51:00
Augusztus végén volt a 20 éves érettségi találkozónk.Nagyon vártam,hiszen sokakat az előző találkozó óta nem láttam.Na,persze azért a többségről lehetett tudni,mit csinálnak éppen,mert fent vannak az iwiwen.De azért a személyes találkozás az más.Nagy élmény…..