Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lúzer Júzer

8 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lúúúzer Legnagyobb lúzer 2013.02.06 18:50:23
Egyelőre úgy néz ki, hogy én vagyok az, mert indítok egy ultimate fikázóblogot, erre aztán meg nem csinálom, meg nem is nagyon nézi senki se. :D Meglehetősen vicces. :P..
Lúúúzer Lúzer energialobbik 2010.09.03 12:00:00
Ilyen is van.Én ezt nem hiszem el.Most komolyan. Mi értelme van annak, hogy szándékosan visszatartják ezt az egészet? Tudom: drága.És?Na majd az milyen drága lesz, amikor egyszercsak, de tényleg "egyszercsak", el fog fogyni az összes olaj meg szén meg miegyéb, aztán lesz itt…..
Mert 99 dollár. Ne hagyjuk a végére. Az újratervezett gép ugyan sokkal több funkciót tud, mint a 229 dolláros elődje, de valljuk be: az ára a legfontosabb tulajdonsága.Az Apple TV összement, kiesett belőle a merevlemez, ezért a gép eszeveszett streamelésbe kezdett. Szív adatokat a…..
Lúúúzer Lúzer kiscsitrik 2010.09.03 10:00:00
Jóreggelt! Nahát, elég régen sikerült iderittyenteni dolgokat, de mostanában hirtelen annyi midnen történt, hogy óvazzeg. Szépen majd sorjában ide is fog kerülni, csak hogy megmaradjon az utókornak. :DÍme.Szóval a lúzer kiscicák úgy gondolták, hogy milyen poén lopni. Aztán…..
Nincs sok értelme a játékokat a valósághoz mérni, de azért kisülhetnek belőle vicces dolgok. A Kotaku most például kiszúrta, hogy kicsit nagyobbak lettek a szalmakazlak az Assassin’s Creed 2-ben. Elő is vették korábbi roppant tudományos elemzésüket, amiben kifejtik, hogy a…..
Húsz évvel ezelőtt jelentette meg első lemezét a Nirvana Bleach címmel, ezért a Sub Pop kiadó most szépen meg is ünnepli ezt a kerek évfordulót. Az eredtileg (a 1991-es Nevermind sikeréig) csak 30 ezer példányban értékesített korong hangsávjait az akkori producer, Jack Endino…..
Lúúúzer Jenki lúúúzer 2009.09.22 23:00:00
Tehetséges ember. Erre szokták ugye mondani, hogy aki hülye haljon meg. Persze sokan úgy gondolják, hogy jaj, ez durva, és hát jajdekár érte. Na, akkor elmondom: nem kár. A nőciért -esetleg- kár, hogy végig kellett néznie. De legalább valsz soha többet nem nyúl fegyverhez.…..
Hallott már valaki a Diamond zenekarról? Nem? Nem baj, majd most fog, ugyanis a rockcsapat még tavaly dalt írt Talmácsi Gábor motorversenyző tiszteletére Talma Go címmel. A videó láttán egyszerűen elállt a szavunk, így kommentár helyett inkább felhívnánk a figyelmet a klip…..
Elképesztő gyűjtemény: az ábécé minden betűjéhez található gyártó itt, az Alfa Romeótól a Borgwardon, Cadillacen, DKW-n, Jaguaron, Mercedesen, Riley-n, Simcán át a Valiantig és a Volkswagenig. Mind rom. Morbid hangulat: a kaufdorfi autótemetőGyűjtők, rajongók, oldtimer…..
Kifejezetten a cukiság-olvasók számára készítettem felvételt Knutról, a Berlini Állatkert híres-neves lakójáról. Talán csak az volt a furcsa, hogy Knut külön él a többi jegesmedvétől, de mivel első látásra, legalábbis a laikus számára ugyanolyanok, lehet, hogy időnként…..
Lúzer Júzer 2009.08.08 10:20:15
Bizonyára tudjátok, hogy Heath Ledger a The Imaginarium of Doctor Parnassus forgatásának a befejezését már sajnos nem élte meg, így helyére három színész is beugrott, Jude Law, Johnny Depp és Colin Farrell vette át a szerepét, tehát a figura kinézete átesik néhány változáson a…..
Annyira közhelyes, hogy "nagy az Isten állatkertje", de erre nem tudunk jobbat kitalálni: egy csávó fogta magát, és egyhuzamban véginézte a Jóbarátok című sorozatot. Steve Misiura azért vállalkozott az embert próbáló feladatra, mert így akarta felhívni magára a…..
Lúzer Júzer 2009.08.07 12:36:10
Halála előtt mindössze 800 ezer követője volt a popsztár facebookos rajongói oldalának. A tragédiát követő hetekben viszont extrém népszerű lett az oldal. Sőt, mostanra az eddigi csúcstartó Obamát is sikerült megelőznie. A Michael Jackson rajongói oldal a Facebook története…..
Minél több filmet látok, annál többször jön közben a folyamatos frusztráció, hogy "úúúú, melyik filmben is láttam ezt a csávót?!". Ilyenkor mindig óriási iemdébézés kezdődik (www.imdb.com), csodálatos dolgokat lehet találni. Kedvencem, az alábbi példa, mely…..
Forrás: PC World (lehet kommentelni ott)   A folyamatos támadások ellenére a Szcientológiai Egyház nem adja fel internetes pozícióit. Miközben világszerte perek folynak a vitatott szervezet ellen, úgy tűnik a szcientológia megtalálta azt a weboldalt, amelyen a legtöbb…..
w Szellem a gépben 2009.07.21 06:00:00
A hit hegyeket mozgat, és ha a hegy éppen a hit útjában áll, akkor annál rosszabb a hegynek. Nem a kereszténységről van szó, azon túl vagyunk. A hitet sokkal szélesebb értelemben értjük, ősibb, atavisztikus, elemi hiedelemről van szó, név szerint a kísértetről. A hazajáró…..
Lindsay Lohan második alkalommal népszerűsíti a Fornarina divatház ruháit. Amennyire tetszett az előző kampány (itt), most legalább annyira rosszul vagyok ettől az újtól.A legutóbbi képeken Lindsay kifejezetten helyes volt, remek volt a helyszín is, most azonban bénán…..
Lúzer Júzer 2009.07.18 10:56:08
@easydc71: jaja. gitárt zúzni nem menő. hacsak nem voltál valaha egy bizonyos Kurt Cobain. De talán még akkor se.
Egyébként tényleg béna sorozat egy béna nőről. Lúzerság magasfokon. :)
Sok helyen leütődött a festék, lassan megérdemelne egy új, matt fényezéstBokámig ért a tyúkhúr, kezemben balta volt. A megzavart szúnyogok nem késlekedtek, csípéseikkel is sürgettek, hogy mihamarabb túl legyek az egész bontáson. Hiába állt megroggyanva a majd' száz éves…..
2009. július 7.: Eldőlt, hogy a Strabag és a Hídépítő párosa végezheti el a Margit híd felújítását. Az évek óta húzódó beruházást a pályázók 20,8 milliárd forint plusz áfáért vállalták el. A többször megváltozott tervek és emiatt hat alkalommal újrakezdett…..
Lúzer Júzer 2009.07.07 17:38:59
Lúúúzer Élet 2009.07.04 13:24:00
Na. Hávazzeg. Ti mind akkora lúzerek vagytok, hogy na. Nézem, hogy milyen cimkéket kéne itt a blognak adni, hogy még véletlen se olvassa senki, mert az milyen lúzer dolog már, erre ezt látom: A Sátán az Élet. LOL.…..
Három órát álltunk az M7-esen. Rosszabb is lehetett volna - sütött a nap, szinte már piknikhangulat volt, a vadkerítésen belül voltak akkora bokrok, amiket ki lehetett nevezni vécének, egyszóval senki sem panaszkodott és idegeskedett. Időnként jött egy rendőrautó a leállósávban…..
Lúzer Júzer 2009.05.06 00:10:14
ha ilyen eseteket el akarunk kerulni az utakon, akkor ugy kene oktatni, mint a finneknel.

www.youtube.com/watch?v=fy8LJx71_9o
Az angol meg a finn bacsi elmeseli, hogyan megy ez arrafele.

egyebkent jovoheten kezdem megszerezni az "A" korlatlant, ilyenkor fasza ilyet olvasni... :/
..
Lúzer Júzer 2009.04.13 13:19:45
Na, ezt is megéltük: "Az ateizmus a tanultak luxusa" (egy vatikáni főpap szerint) (link).LOL.Azt mindig is tudtam, hogy aki felnőttként mesékben hisz, az egy lúúúzer, de bakker... Ezzel a kijelentéssel konkréten lehülyézi a többi mesehívőt... Mert az én olvasatomban ha a…..
1973, 3.0 CSL, Nürburgring Bár Walter Röhrl kerül többször rivaldafénybe, azért vannak még legalább olyan nagy nevek a szakmában, mint ő. Hans-Joachim Stuck 1970-ben, 19 évesen nyert először 24 órás versenyt a Nürburgringen. 19 évesen! Én jó eséllyel a Sajó-parton söröztem…..