Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naponta 3x

0 bejegyzést írt és 193 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Plan9 Leállás 2010.11.05 10:21:50
Sziasztok!Mint láthatjátok, az oldal leállt. Ennek egyszerű oka van: a szolgáltató szerint túl nagy lett az oldal és leállította az egészet. Szeretnék ha többet fizetnénk a tárhelyért. Dolgozunk a megoldáson, köszönjük a türelmet!..
Walter Röhrl jókor volt jó helyen. Gondoltam, ha már itt van a Hungaroringen, megengedem neki, hogy vigyen egy kört a Porsche GT2 RS-sel. Ja, hogy 620 ló... és hátsókerekes? Akarom én ezt?! Vélemények az azonos című írásunkról...
Hát ők így élik meg a válságot, nem is nagyon emlékszem olyan negyedévre, ami ne lett volna rekord, és természetesen nem jelent kivételt a legutóbbi sem: a szeptember 25-vel záruló időszak bevétele elérte a 20,34 milliárd dollárt, a nyereség meg a 4,31 milliárd dollárt, szemben…..
naponta 3x 2010.10.19 10:03:44
A Titán ködös légköre tele van az élet építőelemeivel. Új szimulációk segítségével az is bebizonyosodott, hogy akár komplex aminosavak és nukleotidok is létrejöhetnek benne, s ez a felfedezés talán hozzásegíthet minket a földi élet kialakulásának megértéséhez. Az…..
naponta 3x 2010.10.13 21:01:24
Az Esquire című, elsősorban férfiaknak szóló (de nem pina)magazin évente meg szokta mondani, ki a földkerekség legjobb nője. Idén a címet a Friday Night Lights egyik szereplője, Minka Kelly kapta, aki jelenleg éppen nem csinál semmit, mert a pilotjai bedőltek. Nem aggódunk miatta…..
Oké, nem a Tescóban, mert olyan ott nincs, de azért a Walmart sem az az a Harrods, inkább a nagy tömegek bevásárlóközpontja.Ennek ellenére a jövő héten megkezdik a boltokban az iPadek árusítását, vége tehát annak az időszaknak, amikor a tabletet csak elegáns store-okban lehetett…..
naponta 3x 2010.10.09 16:03:00
@meroving: Na azért ne fényezzük mán stevét ennyire! Más márkák vidáman elvannak és hozzák a forgalmat MO-n. Köcsög üzletpolitikát folytat steve. Még mindig nincs magyar OSX, rendes szervíz is csak kb. 1 éve van, márkaképviselet és customer service zéró, az Apcom, egy raktár, ahova olykor érkezik up-to-date termék, a magyar árak mindig szarabbak, mint pl. a német, a hazai kereskedők kezdik meggyűlölni a márkát és a céget. Ki tehet erről?
  Wax Audio – Stayin’ Alive In The Wall [mp3] The Bee Gees – Stayin’ Alive Pink Floyd – Another Brick In The Wall Pt. II már említettük, hogy Wax Audio éppen nem fér a bőrébe a Thunder Busters mashupja már 370 000 megtekintés felett jár a YouTube-on…..
naponta 3x 2010.10.09 09:56:05
Az Adidas nem bírta tovább, és visszamondott egy 10 millió dolláros reklámszerződést az Apple-lel, ennyit költöttek volna el az iAd rendszeren keresztül. A pletykák szerint a visszalépés oka az volt, hogy a cég túlságosan bele akart szólni a reklámokba, már harmadszor dobták…..
Led Zeppelint énekelt még 2009-ben, az ausztrál turnéján, bátran, büszkén, kiválóan. Még Robert Plant is megemelte a kalapját az előadás előtt, ő meg azért csak tudja, mi a szar Zep-feldolgozás és mi nem. Meg is rendeltem a DVD-t. ..
Gördeszkával, kocsikulccsal vagy laptoppal. További 27 hasznos módszer a számítógépes egértől kezdve az öngyújtón át egészen a hokiütőig itt.   ..
Úgy fest, mintha egy út kanyarogna a békés nyári messzeségbe. Tökéletesen úgy fest. Az igazság ezzel szemben az, hogy egy louisianai vízi út, a Bayou Chaland felszínére látunk, amelyet milliónyi döglött hal, tarisznyarák, angolna, sőt egy bálna teteme…..
Subba Evelyn: A fodrász 2010.09.01 13:44:00
Ha fake ha nem, Evelyn! ..
Tegnap ettem életem legjobb fokhagymalevesét. Cipóban. Én csináltam mindkettőt. A cipó normál lepénytésztából (szűk 3 dl langyos víz, egy evőkanál cukor, fél kiló Szatmári búzaliszt, a solymári Auchanban most 77 Ft, az elmúlt évek legjobb lisztje!, két deka budafoki kockaélesztő rámorzsolva, két…..
Minden valószínűség szerint a Jimmy Page-nek, a Led Zeppelin gitárosának fizetni kell amiatt, mert több mint negyven évvel ezelőtt felhasználta egy Jake Holmes nevű amerikai folkénekes dalának alapjait a Dazed and confused című számhoz, ami nem is lenne baj, de Page csak saját…..
naponta 3x 2010.07.06 09:22:06
@tlac: óriásit nevettem :)))

Őszintén kit zavar hogy nem Page írta? A Zep akkoriban hangzásban volt óriási és azóta is az egyik csúcs. Fizessen Page, én hallgatom tovább.
Tessék, megmutatjuk, mi történt valójában. (via epltalk.com) ..
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..
Belsőség Pista menni LeMans 2010.06.11 14:09:00
A nagy kérdés nem is az, hogy odaérek-e, hiszen a Peugeot szervezi az utat, ami mindig jó szálláshelyet és kellő törődést jelent, hanem az, hogy mennyire leszek netközelben ott, a helyszínen. Bár egyelőre még csak Ferihegyen ücsörgök és a mellettem szintén ücsörgő, csehül…..
naponta 3x 2010.06.11 19:40:53
S+
Csak erős idegzetűeknek, tényleg, nem vicc. Nem töltöm át Indára, inkább ne terjesszük. Tessék. Katt! Én szóltam.  Más: A 1749-es telefonszám felhívásával egyszeri 200 forintnyi pénzadomány juttatható el az ár- és belvízkárosultakhoz. Ha segíteni szeretnél, akkor…..
naponta 3x 2010.06.08 08:54:53
Könnyen előfordulhat az, hogy Vona Gábor mentelmi jogának felfüggesztésével kezdődik az erre illetékes bizottság munkája. Hiszen szabálysértést követ el a Jobbik elnöke, ha a parlamentbe a betiltott Gárda egyenruhájába grasszál be. A szélsőjobbos vezér még akkor is megszegi a…..
Az Esquire magazin nagy kedvelője a női nemnek, így nem csoda, hogy a legújabb számban közzétették, ki a világ legdögösebb nője jelenleg. A megtisztelő címet a Mad Men című sorozat egyik szereplője kapta, Christina Hendricks, akire mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy a mai…..
naponta 3x 2010.04.21 07:53:08
@belakis: "Lehet a legdögösebb, de színházba nem vinném, inkább bárokba(éjszakai) illik ilyen fejjel, ábrázattal."

Csak sajnálni tudlak, hogy elsőre a színház jut eszedbe erről a nőről :)))
Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint a második forduló arról fog szólni, hogy milyen erős lesz a kormány feletti a demokratikus kontroll. "Ezért én azt kérem mindenkitől, aki hisz abban, hogy szükség van Magyarországon egy ilyen demokratikus kontrollra, egy…..