Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rézi néni

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai hódmezővásárhelyi időközi polgármester választást nem csupán helyben követték izgatottan, de a végeredményére az egész ország figyelt. Nem azért, mintha egy megyei jogú város választási eredményéből automatikusan következtetni lehetne arra, mi történik majd április 8-án. Sokan és sokszor…..
Rézi néni 2018.02.26 10:34:06
@Kelly és a szexi dög: Értem az új polgármestert, meg szeretné reformálni a Fideszt. Határozottnak tűnik, 7 gyerekkel, se ide, se oda ellenzéki szöveggel. Nem tudom, mi lesz vele, de bizonyos hogy a DK-tól a Jobbikig mindenki megkéri az árát a támogatásnak, + még a Fidesz többségű testület... Nem fogja kibírni még az 1 évet sem arcvesztés nélkül. Fő dolga az lesz, hogy kutakodjon. Én Lázár helyett támogattam volna, valamikor el kell kezdeni a rendrakást...
Rézi néni 2018.02.26 10:38:29
@Sir Galahad: Ja, aztán megkérik az árát. Lesz itt káosz. A "függetlenek" meg a régi szocik voltak sokáig, bár talán elmúltak azok az idők.
Rézi néni 2018.02.26 10:45:17
@Kono: @Sir Galahad: Ja, aztán megkérik az árát. Lesz itt káosz. A "függetlenek" meg a régi szocik voltak sokáig, bár talán elmúltak azok az idők.
Sokan ajánlottátok már a Rubent, ahová már hetekkel ezelőtt el szerettem volna menni, de a napi menüA: olyan étel volt, amit pont egy nappal korábban készítettünk el itthonB: olyan étel volt, amit egyszerűen ki nem állhatok.Múlt hétfőn viszont elmúlt minden akadály, így…..
  A budapesti Belvárosban, mint már említettük, csupa móka és kacagás az élet. Amióta 2006-ban kerületi polgármesterré választották, a tartásában és mozgásában némileg egy tyúkra emlékeztető Rogán Antal mindent megtesz a helyiek szórakoztatása érdekében. Több…..
Rézi néni 2010.05.27 21:52:37
@Grift:
Te vagy innen kiutasítva, ilyen szöveg nem a Belvárosba való.
Az emlékmű a halottakért van - elvileg. Itt nincs elesett katona, ezért inkább el kellene vinni valami temetőbe. Van Bp.-n katonai temető?
Végig caplattam a Főutcán(a Fő utca odaát van), visítva látcik az utcabútor és kandelláber.gyártók és a megrendelő mély szerelme (a szerelem vak..). A Szervita téren a legszörnyűbb, az izgága kis japánok ott ugrabugrálak, hogyan tudják lekapni a páros oldal csodáit, mert az elfuserált akasztófák belelógnak, ha fene fenét is eszik.
A Kecskemétiben nem lehet leülni ehy padra, mert zavaró a kilátás: ocsmány oszlopok, kis szemetesek, rosszul felrakott közlekedési táblák,ez a rálátás. Legalább a hajléktalanjaimnak van hol szunyálni.És egyetlen nyilvános klotyó sincs...A csobogók jók lennének, ha csobognának...
Nemcsak a Szabadság teret, hanem a környező utcákat is bejártam, "berendezésileg" nagy a zavar, remélem nem ezt az ocsmány berendezési tárgyakat viszik tovább.
A Csipak- féle buli miatt a Bécsi utca újra fel lesz túrva.
Pásztor Tibor Kalitka 2009.03.12 09:40:00
Volt valaha az Elizélt Palota a Vörösmarty téren. Sokan nőttünk föl úgy, hogy az ottan van, és bár nosztalgiázni jó, de az sem feledteti, hogy hogyan nézett ki az épület. Porrá lett, őrizzük meg emlékét. Épült helyette egy üvegkalitka. Nekem nem tetszik, a necchálós…..