Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valaki-aki

3 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nevezetes dátumhoz (2012.12.12.) képest hat nap késéssel, de még Karácsony előtt megérkezett az Opera 12.1x-es széria második "javítócsomagja" is. A korábbi termékekkel és a mostani előzetesekkel szerzett tapasztalatok alapján erre már nyugodt szívvel le lehet cserélni a…..
Valaki-aki 2012.12.19 10:08:59
@Balhé az van: Hirtelen meghúzod az egeret lefelé nyit egy új fület és máris ott a gyorshívó, kattintasz az egyik gyorshívódra megnézed az oldalt aztán egy hirtelen balra mozdulat az egéren és megint ott vagy a gyorshívón. Ettől gyorsabban szerintem nem mehet.
A mai napon, hat kiadásra jelölt változatot követően megjelent az Opera legfrissebb verziója. Tetszik, nem tetszik, ez a helyzet, a 12-es kiadás (a'la Wahoo) így is elég sokáig húzódott, és még a fő attrakciónak szánt hardveres gyorsítás sem lett alapértelmezett benne.…..
Ma én adok hírt arról, hogy megérkezett az Opera béta kiadás utáni első előzetese. Pengét ugyanis csak két dolog frusztrálja igazán, ha nem jön előzetes és ha jön... :) A Desktop Team bejegyzése alapján két fő vonulat rajzolódik ki, legalábbis számomra. Az egyik, hogy a…..
Annak az embernek a neve, akivel kapcsolatban ilyen-olyan beszélgetésekben az elmúlt időszakban gyakran csak „az ember, akinek nem szabad kimondani a nevét” megfogalmazás hangzott el, egyre többet szerepel a hírekben. Simicska Lajos és a sajátos "szerzőpárosává"…..
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
Valaki-aki 2012.03.23 20:45:10
Itt találtam régi operákat: www.oldapps.com/opera.php Gondoltam visszaállok mert ez most nagyon szar. Megint folyamatosan kilép miközben indexvideót nézek, már kétszer összeomlott. Egyik barátom Németországban átállt emiatt chrome-ra. Egyáltalán vissza tudok állni régebbire?
Valaki-aki 2012.03.23 21:23:36
@Med1on: Épp nézegettem mikor jöhet egy frissítés, ezt a kis időt még kibekkelem valahogy de ha nem válik be visszaállok egy régebbire.
A görög válság körüli hírek elültével Magyarország vette át Európa beteg emberének szerepét a nemzetközi sajtóban. (Kép: apokalipszis.com) A The New York Times-on már a Nobel-díjas Paul Krugman is Magyarország gazdasági nehézségeivel foglalkozik a blogjában. Ez az írás…..
Valaki-aki 2010.08.08 10:27:46
@kovacsguszti68: Az országnak az elmúlt 8 év került kurvanagyonsokba, majd akkor óbégassunk ha a jelenlegi csapat 8 év után is ott tart ahol az előző csürhe.
Valaki-aki 2010.08.08 10:27:55
@kovacsguszti68: Valami hibádzik, az IMF nem a sarokszámokkal volt elfoglalva hanem a bankadóval, a kormány meg megmondta hogy ők bizony nem rajtad hanem a bankokon hajtja be azt a pár száz milliárdot. Ez persze nem tetszett nekik mert hozzászoktak hogy ők mindent megmondanak, a másik fél meg alázatosan teljesíti. Egyszerűen az a problémájuk hogy jelenleg irányíthatatlanok vagyunk az ő szemükben legalábbis nem úgy ugrálunk ahogy ők fütyülnek. A sarokszámokkal és a költségvetés helyzetével meg teljesen tisztában vannak nem véletlen járnak ide negyedévente.
Elegünkvolt! Oszkó Péter képei 2010.06.24 21:25:00
Már jó ideje feliratkoztam Oszkó Péter blogjára, kíváncsiságból. Nem mondom hogy mindenben egyetértek vele, sőt! De ebben a posztban nem is ez a lényeg.Tehát mint említettem, be-be nézek a blogjára az utóbbi időben viszont a bejegyzések helyett egyre több…..
Úgy döntöttem megnyitom ezt a blogot, nem biztos hogy napi szinten de azért jól esik leírni az ember gondolatait az épp aktuális politikai kérdésekről. Így hát itt az első bejegyzés ami természetesen politikáról szól. Még annyit talán hogy bár a blog elviekben régebb óta…..
A Sólyom László tevékenységével kapcsolatos kritikák közül egy már biztosan tarthatatlan: aki eddig azt állította, hogy az államfő újraválasztása érdekében hajlandó engedményeket tenni, elveit feladva alkalmazkodni, az a köztársasági elnök mai döntése után kénytelen lesz…..
Valaki-aki 2010.06.21 20:56:23
@kódex: Én sem vagyok Smittpali fan, inkább örülnék a jelenlegi elnöknek neki legalább van határozott véleménye a dolgokról, és ebben teljesen igaza van Gábornak hogy jobban tenné a fidesz ha hagyná Sólyomot a helyén, de ez úgy sem lesz így.
„Hiszem, hogy Orbán elmondta az őszödi beszédét. Nem színes, nem felháborító, de lényegét tekintve ugyanaz. Választói nem ezt, és a rájuk váró megszorítást várták tőle.” – írja a mai Népszabadságban Lengyel László.  Később így folytatja: „A…..
Helyükre kerültek végre a dolgok – lelkesedik egy kollégám -, a jobboldal megy jobbra, a bal helye pedig újra a baloldalon lehet. A derűlátást értem, részben osztom is, hiszen az első 29 lépéssel a Fidesz – elfelejtve az elmúlt időszak „plebejus” politikáját…..
Valaki-aki 2010.06.10 21:02:34
@kamarti: Lehetséges nem vagyok adószakértő. Engem pl pont jól érintenek a dolgok, mivel van egy kft-nk 500millió alatt bőven, nekem jól jön a 10%-os társasági adó, és pont most akarunk fejleszteni és beruházni ami miatt megint jól jön és bővülni fog az alkalmazotti létszám is vagy 10-15 fővel ami meg az állambácsinak jó, tehát nálam pont érezhető az intézkedés hatása.
Azt még azért hozzátenném hogy adókérdésben sosem lesz egyetértés, de a beszéd fő vonulata és az új adózás bevezetése csak jövőre várható tehát még addig sokat formálódhat. A most bevezetendő intézkedésekkel pedig egyetértek. Nem is értem miért az adón problémáznak miért nem azt feszegetik hogy behajtanak a bankoktól majdnem 200 milliárdot....
Valaki-aki 2010.06.10 23:48:05
@kamarti: Nem egyezkednek, behajtják oszt kész.. és ez rendben is van.
Elegünkvolt! Mit hoz a holnap? 2009.03.29 22:43:00
Ez lenne az első bejegyzésem és talán az egész blog alaptémája megtalálható ebben a gondoltasorban. Sajnos nem én írtam egy fórumban leletem rá e pár sorra. Akkor olvassuk:A jelenlegi helyzet kb. olyan probléma, mintha alakulna két párt: az egyik szerint a gombák táplálóak, a…..