Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AttilaBeregi

0 bejegyzést írt és 665 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dolgok jelenlegi állása szerint a TWD a kilencedik évad második felére változik meg gyökeresen, ugyanis Lauren Cohen és Andrew Lincoln, azaz Maggie és Rick összesen hat-hat részre szerződött csak le a sorozathoz. Azért feltételezem, hogy az első nyolc részben láthatjuk majd őket "élőben" - azaz…..
Elkaszálta az ABC a Roseanne tévésorozatot, írja a Hollywood Reporter. Az 1988 és 1997 között több száz epizódot megért sorozat idén folytatódott az ABC-n, azonban Roseanne Barr, a sorozat ikonikus főszereplőjének kijelentései miatt maga Bob Iger, az ABC birtokló Disney vezérigazgatója és az ABC…..
AttilaBeregi 2018.05.30 10:35:12
@czerka: nema műsoron és nem is valamiféle "fellépésen" poénkodott így, hanem a saját privát twitterén. Innentől kezdve ez nem humor, csak nettó idiótaság. A Disney meg úgy gondolta, hogy Roseanne lehet idióta, jóga van hozzá, csak nem náluk.
AttilaBeregi 2018.05.30 11:02:19
@Vipera01: szabadon szólhatott.
A probléma ott van, amit sokan, köztük most te is elfelejtettél, hogy a szólásszabadság nem egyenlő azzal, hogy ne lehetnének következményei annak, amit mondtál.
AttilaBeregi 2018.05.30 17:58:19
@Vipera01: vélemény az, hogy az alma a finomabb vagy a körte, vagy hogy a star wars jobb-e vagy a star trek. Az hogy - jelen esetben - a hölgy majmokat emleget egy fekete nő kapcsán, az NEM vélemény, hanem egyszerű rasszizmus. nem tudom, mit nem lehet ezen megérteni.
Ez van, nincs mit szépíteni a dolgokon, 2017-ben az, amit a TWD a nyolcadik évad premierjében megmutatott, nem sokkal innovatívabb, érdekesebb, modernebb vagy izgalmasabb, mint egy Helyszínelők-epizód, és nagyjából annyira kiszámítható, mint a Zsaruvér, amiben Tom Selleck bajsza mindig a legjobbkor…..
Alec Baldwin. Harrison Ford. Ben Affleck. Chris Pine. John Krasinski. Mind az öten voltak már Jack Ryanek, . Baldwin a Vadászat a Vörös Októberre című thrillerben, Ford a Hazafias játékok és a Végveszélyben című filmekben, Affleck a Rettegés arénájában, Pine pedig a Jack Ryan: Árnyékügynök című…..
AttilaBeregi 2017.10.09 14:47:50
@Eugén Tűzvolte: van benne valami, de pl a 13 óra c filmben kapott egy jó szakállat, és kapásból eltűnt ez az érzés :)
Nem elég, hogy idén a Trónok harca csúszott pár hónapot, az eddig megszokott tíz helyett mindössze hét epizódot kaptak a nézők. Cserébe annyi a jó hír, hogy a The Dragon and the Wolf (a sárkány és a farkas) címet kapó finálé 81 perc hosszú lesz, ami a két és fél órás, monstre blockbusterek előtt…..
AttilaBeregi 2017.08.23 14:03:41
@Csicseri: ezekkel egyetértek, annyi kiegészítéssel, hogy a gyorsabb tempó nekem még nem lenne gond, ha közben legalább részben figyelnének arra, hogy a tér meg az idő hogy viszonyul egymáshoz :)

@Boomshanka: amúgy igen, az tuti jól hangzik, hogy "másfél óras részek". Mondjuk azt speciel nem bánom, hogy így kezdéstől számítva gyorsabban eljutunk a végkifejlethez :) hacsak nem csinálják meg, hogy ősszelhárom rész, szünet, aztán tavasszal három. akkor összetörök valamit :D
AttilaBeregi 2017.08.23 15:17:21
@csipa: @Amorphis: na jó de ennyire nem lehet egyszerű :) ennyi erővel a legelejétől csinálhatták volna ezt :)
A Falon túl I Mennek. Hóban. Jégben. Gleccsere fel, gleccserről le. Hideg van. Gendry mondja is, hogy baszki, a hó ilyen? Mert hát ugye a királyvári kovácsműhelyben viszonylat ritkán esik. Tormund röhög, ja, ilyen, fázol, mi? Tudod mi a jó az ellen? Mármint a hősugárzón és az olajradiátoron túl? A…..
Egyes források szerint egy, más számítások szerint kétmillió dollárt is elérheti az HBO sorozatában a főszereplőknek kifizetett gázsi, így érthető, mi kerül tízmillió dollárba egy olyan epizódon is, amiben egy darab sárkány sincs, és a színészek leginkább a díszletekben beszélgetnek egymással. A…..
Az NBC főnöke múlt héten beszélt arról a sajtónak, hogy a nagy remake- és reboot-lázban neki is lennének ötletei a nemrég bejelentett Miami Vice feltámasztása és a két évadra berendelt Will és Grace-folytatás mellé. Bob Greenblatt ezeket a sorozatokat támasztaná fel: Office Az elnök…..
Újabb epizóddal folytatódott az HBO-n a Trónok harca, a tovább után pedig spoileresen tárgyaljuk az epizód eseményeit...
Mészáros Antónia a ma esti Egyenes beszédben jelentette be, hogy egyelőre nem folytatja tévés pályafutását, és az ATV-től a UNICEF-hez megy, ahol ő lesz a szervezet magyarországi ügyvezető igazgatója. Az Indexnek adott interjúban pár hónapja többek között azt mondta, hogy ő…..
Elárulta a TV2, hogy melyik celebeknek kell majd különböző ázsiai országokban boldogulniuk az Ázsia Expressz nevű realityben, sőt, már azt is lehet tudni, hogyan alakulnak a párosok: Ambrus Attila és Berki Krisztián Cseke Katinka és Pallavicini Zita Muri Enikő és Fésűs Nelly Gaál Noémi és…..
Hujber Ferenc újabb ámokot futott a Mokkában, viszont a ma reggeliről már világosan kiderült, hogy csak egy szopatás az egész, összefüggéstelenül beszélt mindenről, ami eszébe jutott, vallás, Orbán a magyarok királya, a fehér király, a fekete király, mittudomén, aztán jött egy vízió is, Eurovízió,…..
AttilaBeregi 2017.03.14 16:05:34
El kell mennie az országból, mert nagyon sok dolga lesz a közeljövőben. Kitalált valamit, amiről szólni fog a világ. Jézus színész volt. Nem ő halt meg. Hanem egy kisfiú. Egy tízéves. A kereszthalál csak egy színjáték volt. Kora Stohl Andrása alakította Jézust. És így tovább. Hujbernek…..
AttilaBeregi 2017.03.08 12:42:42
@Buchhalter: Gondolom te is a "nem vagyok homofób, de..." típus vagy, ugye?
Na kezdjük az elején, ahol kell. Van egy író, aki kitalál egy történetet. Ami szól ránézésére 9-10 főbb szereplőről, aki közül az egyik meleg. Vagyis a szereplők 10-15%-a meleg, ami egyezik a te számaiddal (is - meg kb a társadalmi arányokkal is).
Mi is a probléma pontosan?
AttilaBeregi 2017.03.08 12:46:41
@AttilaBeregi: (bocs, némi korrekció, 10-15% valószínűleg több, mint a valós szám, de a lényeg attól még ugyanaz marad)
Pofám leszakad, szavam bennszakad attól, amit a Karc FM, pontosabban a március 3-án adásba került Paláver című műsoruk, és annak házigazdája, a klasszikus magyar televíziózás egyik ikonikus arca, a bajszáról (is) ismert Papp Endre produkált egy betelefonáló hathatós közreműködésével. Egy olvasónk…..
AttilaBeregi 2017.03.06 13:20:26
@szcsongor: a lánya egész jó csaj, ezt még a pozitívumok oldalára mehet. Mondjuk az is inkább az anyának köszönhető :D
Vajon meddig gondolják még jó poénnak a médiában, hogy Pataky Attilát kérdezzék az űrkutatás legújabb eredményeiről? A jelek szerint még jó sokáig: az Edda-énekesnek nyilvánvalóan odaát maradt az agya, és a bornírt összeesküvés-elméletei mindig szórakoztatóak ahhoz, hogy megszólaltassák, amikor a…..
Pedig ez nem vicc, hanem egy négysorozatos gigacrosover a CW-n, amiben a címben felsorolt szuper- és egyéb hősök fognak egy földönkívüli invázió ellen fellépni, gondolom, sikerrel. A buli november 28-án indul...
AttilaBeregi 2016.11.25 14:59:26
@AttilaBeregi: szóval, hogy "most már nem", bocs, siettem :)
A TWD úgy kezdte, hogy az első évadban tisztességes, de semmi extrának nem számító 5,24 milliós átlagnézettséggel nyitott. A másodikban már nagyobb volt a hype, fel is ment a nézettség 6,9 millióra, de hát Hershel farmja ugye annyira nem volt közönségcsalogató. A harmadik évadnál indult el a…..
New Yorkban eddig nem lehetett ketrecharcolni. Sok minden mást továbbra sem lehet, kurválkodni az utcán például, viszont szervezett keretek és rácsok között verekedni, na azt mostantól lehet. Állami szintű döntésről van szó, szavaztak róla a helyi képviselők, és a vér, veríték és könnyek mellett…..
Bárki, bármit mond, se Colbert, se egyik talkshow-műsorvezető (már a demokraták felé hajlók) nem készült fel arra, hogy nem Clinton nyeri a 2016-os amerikai elnökválasztást. Érződik is a tegnap este élőben tolt műsorán. ..
Nem. Itt egy videó arról, milyen feszített tempóban rakják össze egy sorozat egy epizódját. Ja, és nem feledni: míg a Marvel leforgat egy blockbustert, egy tévésorozat megcsinál 13 epizódot. (via Vox)..
Az utolsó remény címmel debütál ma este a Viasat 6 műsorán a Michael Bay producerkedésével készült The Last Ship című amerikai sorozat, ami egy 1988-as, azonos című regény alapötletének bizonyos elemeire épül, és arról szól, hogy egyszer csak elszabadul egy vírus, és hullanak az emberek mint a…..
Egyre több ország megy az olimpiára, Rióban 206 delegáció vonult fel, így a kommentátoroknak egyre több, sportban és sok másban is kevéssé ismert országról mondaniuk valamit pár másodpercben. Idén úgy tűnik, a CIA Factbook volt a forrás, ami persze nem haszontalan, ha már a sportolókról nincs mit…..
Amikor kijönnek az adott év Emmy-jelölései, úgy 12 percet kell csak várni az első "az idei Emmy-díj nagy hiányzói" vagy a "miért nem jelölték Gézát is Emmyre?" típusú cikkekre. Természetesen a kesergésből a comment:com is kivette a részét, nekünk is vannak kedvenceink, jóhogy. Az idei lista…..