Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kokenyke

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
The 3-days-long summer camp titled “The Dream State” was organized by the volunteers of Marom Budapest and the HCLU Roma Program in the frames of the Bánkitó Festival on the third weekend of July 2012. The camp had 25 participants – both Roma and non-Roma – between the age of 12 and 17…..
Kifordítom-befordítom–szemiotika A Privát jelzőtáblák kiállítás megnyitójának szövege, elhangzott: 2012. július 20., Bánkitó Fesztivál K. Horváth Zsolt Privát? Jelzőtáblák? Nem oximoron ez?   A kiállításon egyebek mellett stilizált vasúti…..
P.D.: Kérlek mutasd be röviden a tevékenységeteket, mióta létezik a Cellux Csoport, kik a tagjai, hol lehet veletek és a programjaitokkal találkozni? P.P.: A Cellux Csoport már 6 éve tevékenykedik. Célunk a társadalmilag, környezetileg felelős gondolkodásmód terjesztése,…..
A Kisüzemben találkoztam Andorral, a Plastic Heaven DJ-jével, aki nem túl messziről a Sirályból érkezett, Sebő Feri Multiple Orgasm workshopjának első napjáról. K.A.: Ezek szerint nem csak a Plastic Heaven színeiben fogsz majd előfordulni a Bánkitó fesztiválon? T.A.: Úgy…..
Az interjút Dudás Fanni készítette. D.F.: Miért tartjátok fontosnak a fesztiválon a szervezet jelenlétét? Á. D.: Tavaly voltunk először a fesztiválon, és mikor véget ért, biztosak voltunk benne, hogy a következő Bánkitó fesztiválon is ott kell lennünk. Szeretjük ezt a…..
A hinta balesetvédelmi okok miatt csak 12 éves korig és kizárólag saját felelősségre használható. A tavalyi nagy sikerű SzabadTér kiállítás után Gottfried Juli és Farkas Zsófi idén a bánki utcákon található feliratok, táblák, jelzések újraértelmezésére szólítja a…..
Akinek véleménye van, az szexi.  A Bánkitó Fesztivál tavalyi szlogenje idén is érvényes: programok, beszélgetések tömkelege és nem utolsó sorban a Hallgatói Hálózat szabadegyeteme zavarja meg a befőttesüvegben békésen úszkáló agyunkat. A HaHa szervezésében a…..
Egy forró nyári délutánon látogattam el a Noha stúdióba a Pozsonyi útra, ahol minden nagyon színes és kedves: először mesébe hallgatok bele uzsonnára a gyerekekkel, miközben sorra érkeznek felnőttek (általában bicajjal), aztán átnézünk a bábszínház tábor próbájára, ahol…..
Tavaly nyáron, nagyjából épp egy évvel ezelőtt volt, hogy a Fórum Színház előadására várva gyülekeztünk az utolsó napjait élő Tűzraktér udvarán. A várakozás elhúzódott, mert a szervezők az utolsó pillanatban szembesültek vele, hogy az épületben lekapcsolták az áramot,…..
A Marom Budapest és a TASZ Romaprogramjának önkéntesei ötlete alapján szervezettnyári tábor célja, hogy a résztvevő gyerekek alapfokú elméleti és gyakorlati ismereteketszerezzenek a demokrácia működéséről és az ország politikai berendezkedéséről, valamintfejlesszék…..
 Olyan, ami minden héten feljön egy jó sztorival. Amikor a Boci a pultnál azt mondta, hogy.., meg amikor megjelent a Momó a szájában egy.., amikor nem aludtunk addig míg..  Na hát ilyen. Meg még jobb, ha hozzávesszük a napsütést, a hideg tavat, az olcsó fröccsöt és azt az…..
  John Sable: TÖBBSZÖRÖS ORGAZMUS  (Polgármesteri hivatal, szombat, 19:00) In an open relationship - nyitott kapcsolatban: John Sable darabja az etikus nem-monogám kapcsolatok világába kalauzolja a nézőt. A poliamórikus, vagyis többszívű életmódot gyakorlók abból…..
avagy hangulatjelentés a vállaltan harmadik-utas Tekerjatóra fesztiválról, amely éppen harmadik alkalommal került megrendezésre 2011-ben, mikor is ezt a beszámolót írtam. Egy (nagy) baráti társaságnyi (nagy)város levonul a Tóra, Wichmann kocsmájában nevelkedett…..
  Privát jelzőtáblák - Pályázati kiállítás (Megnyitó: 2012. június 22. 18:00) Harmadik alkalommal írtunk ki pályázati felhívást kortárs képzőművészek számára. Az idei hívószóval, a privát jelzőtáblával arra ösztönöztük a résztvevőket, hogy a Bánkon már…..
Itt szabad!ColorStar, Sena Live Band, Nemjuci, Marge, Egy Kiss Erzsi Zene, Mango w/ Cadik, Amoeba, Mary Popkids, The Qualitons, Fixi4, Sickratman, Plastic Heaven, Puszi zenekar, S*10, LavaLava, Bounce, BelleBelle, The Lovelaces, Yellow Spots és még sokan…..