Regisztráció Blogot indítok
Adatok
közödeszed

0 bejegyzést írt és 251 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő A túlpart felé 2016.08.24 06:44:00
Volt egyszer egy úszó, aki azért nem tudta teljesíteni a korábban egyébként már teljesített távot, mert nem látta a túlpartot, a célt. Mert a cél szem előtt tartása ad erőt a magunk elé kitűzött feladat teljesítésére. Erről is szól Péter mai írása, no meg arról, hogy ne növesszünk kopoltyút a víz…..
Azt már legutóbbi UPC-s posztunkból tudjuk, hogy szolgáltatók szabadon dönthetnek, hogy hova, milyen kábelt húznak, ha húznak egyáltalán, de arra szerintem kevesen számítottak, hogy Budán, a város egyik legdrágább részén nemhogy nem hasít a net, de a máshol minimum, itt…..
Tegnap kezdődött az  I. BME GTK Kari Hallgatói Napok és ÜTI Sátor című rendezvénysorozat, melynek ma esti programjánál elég érdekes megoldást találtak ki a szervezők: csak Mastercard és Maestro Paypass kártyával lehet bemenni (aha, a Mastercard a szponzor), amit regisztrálni…..
"A kormányhivatalok hatáskörébe kerülnek április 1-jével a családtámogatási és lakáscélú állami támogatásokkal összefüggő feladatok a Magyar Államkincstár megyei igazgatóságaitól" - ezt Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár közölte az…..
Belsőség Mér' kell ijesztgetni? 2015.03.11 13:45:02
De tényleg, micsoda dolog már. Az ember csak békésen gurul, erre meg rádudálnak. Micsoda viselkedés ez? Hová lesz ez az ország így? Azt hiszem, itt az ideje, hogy mozgalmat indítsunk: senki ne dudálhasson csak úgy a zárt villamospályán tekerő bringásokra. Még a végén…..
Ch'tka elsőre kicsit paranoidnak tűnhet a levele alapján, de jobban belegondolva tök igaza van. Miért is kéne megadni valakinek bármilyen jelszavunkat? És nem csak A Képzelebeli Ügyfélszolgálatos, Aki Megrendeli Titokban A Nevemben A Super Havi Csomagot miatt, hanem mert  az…..
Naiv ügyfél nagyon örült, hogy végre otthona biztonságában kipihenhette magát délelőtt, de ez egy nap szabadságába került. Az értesítőn megadott számon kapott egy másik számot, amit sehogysem vettek fel, úgyhogy személyesen próbálkozott volna, de feladta. Központi email…..
közödeszed 2014.04.10 00:58:27
Mielőtt tovább olvasnál, azt javaslom, nézd meg a reklámfilmet. Ha ezt megtetted, már tudod, hogy a reklámban látható kisfiú azért ragaszkodik annyira a kis macijához, mert anyuka nélkül maradt. Ha ezt tudod, érdemes még egyszer megnézni  a filmet, mert újranézve hat igazán.…..
közödeszed 2014.04.05 09:46:31
@takaba: azért akad mert alapból a HD indul el..
István január óta a Telekommal küzd. Amióta bekötötték az ADSL-t, azóta a sebesség a fele és a tizede között ugrál, amikor épp nem szakad. Ezt számtalanszor bejelentette, de semmi eredménye. Február végén aztán egy szerelő megállapította, hogy nem is lehet nála ADSL, mert…..
közödeszed 2014.04.02 19:01:52
www.t-home.hu/lakossagi/internet/dijcsomagok
itt a 20Mbit/s-nél a garantált 10Mbit/s..

digi.hu/lakossagi/internet
itt a 20Mbit/s sebességnél a garantált 4 Mbit/s

www.upc.hu/kabel-internet/fiber-power-15/
(nincs 20Mbit/s csomagjuk a 15Mbit/s)
Itt a garantált 3Mbit/s

Akkor nem igazán értem mi a problémája annak akinek 20 Mbit/s helyett 15Mbit/s a letöltési sebessége a végponton ..
​ Borzalmas, viszont nagyon rasszista szóviccet posztolt karácsonykor a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzatának elnöke. Hét másik HÖK-ös vezető pedig lájkolta. Update: Juhász Tamás nem érzi gáznak a posztot, a kari vezetés…..
közödeszed 2014.01.06 15:20:26
itt a kép forrása: icplibrary.wordpress.com/2012/06/26/w-eugene-smiths-photographs-of-a-ku-klux-klan-kkk-meeting-in-south-carolina-in-1951/
de biztos csak félreértés..mellesleg a kari vezetés helyében a "posztolót" és társait simán kitettem volna az egyetemről 1 évre..Az etikai bizottság tagjai ilyenkor melyik Tmárk közeli romkocsmában/univ kht-s kávézóban lapítanak?
közödeszed 2014.01.06 23:35:37
@Éhes_ló:sem elvtársad sem polgártársad nem vagyok..rendkívül (gyenge) burkolt célzásodra utalva zsidó sem ..de ahhoz sem lenne semmi közöd ha az lennék.. tényleg hülye vagyok, hogy egyáltalán válaszra méltattalak, de ígérem többé nem fordul elő.
Zsolt egy bika laptopot szerett volna venni a Computer Imperiumnál, de a kinézett típus elfogyott, a többi pedig nem ütötte meg a szintet. Azért csak rábeszélték egy másikra, amiről csak otthon derült ki, hogy nem full HD a kijelző felbontása, bár direkt olyat kért. Pénzt vissza…..
Naiv szülőknek azt mondta a T-Home, hogy nem mondhatják le a tévé-telefon-internet csomagjukból az internetet. Csak az egészet tudják lemondani egyben, aztán darabonként újra megrendelni, merthogy szerintük vissza kell kötni az analóg telefont. Új megrendelésnél viszont gond…..
Igazi magyaros megoldás csuklóból lopással gyanúsítani a vásárlót 16 darab, kiskereskedelmi forgalomban max. 2000 forint értékű, amúgy a Nespresso kávégép mellé csomagolt kávékapszula miatt, amit mindig szó nélkül pótol a gyártó. Most is ez történt, csak előbb: A…..
közödeszed 2013.11.21 11:49:32
@Panelproli:egy reklamációt meg, többet nem ..elvárjuk a cégektől hogy maximálisan körültekintően szolgáltassanak a pénzünkért de a kellő gondosság, jóhiszeműség minket is "terhel" nem csak az értékesítőt..
közödeszed 2013.11.21 11:52:37
@Kitalátor = másként_gondolkodó: :-D és fel is "robban" ha nagyon meg van "tömve" , jellemzően tényleg a túl finomra darált kávéval..és lehet konyhát festeni..vagy falat mosni..:-D :-D
Laciék nem kaptak HDMI-kábelt a T-Home SatTV HD csomagjához, azzal a kamu szöveggel, hogy a SCART-kábel ugyanolyan jó. Hát nem. Pedig jár hozzá, hiszen anélkül nincs értelme az egésznek. Kérjék. Azt gondoltam, hogy a Tré-home már nem tud nekem újat mutatni, de mindig…..
Gábor garanciális összeesküvésre gyanakszik a Deichmannban. Amikor rákérdezett a Nike egyik futócipőjének paramétereire, azt a választ kapta, hogy igazából az összes utcai cipő. Remélhetőleg csak valami félreértésről van szó, vagy meghekkelték az eladót: 2013 májusában…..
Naiv ügyfél megrészegült, hogy szó nélkül cserélték gyermeke egy hónap alatt kilyukadt sportcipőjét a Hervis Árkádban. További termékeket vásároltak volna, ha nem lép közbe a biztonsági őr, hogy felgyorsítsa a folyamatot: Egy a fiamnak 12.000.- Ft-ért vásárolt…..
Rejtőzködő oligarchának lenni számtalan előnnyel jár, már csak ha az anyagiakat nézzük, akkor is. Hátrány viszont, hogy minél rejtőzködőbb a milliárdos, annál jobban gerjednek rá a fotósok és újságírók. Így van ez az ország egyik legsikeresebb vállalkozását, a…..
Laci Ténetet, Tételefont és Tétévét szeretett volna kupacban előfizetni, de fennakadt a belső elhárításon, akik szerint 1997-es Westel900-as szerződése után tartozása maradt. Komolyan embereket fizetnek azért egy nemzetközi nagyvállalatban, hogy teljesen nyilvánvalóan hiábavaló…..
közödeszed 2013.06.20 20:13:18
@Citaro G: ez egy akkora faszság hogy majdnem leestem a székről..

más..a posztolót soha nem keresték az elmúlt ezer év alatt hogy fizessen?? nehogy már..majd pont a T csoport nem hajtja be rajta a pénzt...kamu az egész a homár meg benyalta...
közödeszed 2013.06.20 20:36:21
@dr. Azsé: engem meg felvettek volna minden szó nélkül (T-Systems) pedig közöm sincs a T-hez, sőt csúsztam is számlákkal 100 éve regisztráltam mielőtt elhagytam az országot majd visszajöttem..sőőt a facebook profilomon kint is volt sokáig néhány véleményem a cégről , ééés a saját facebook oldalukon osztottam le őket egy-két sok téves ügyfél tájékoztatás miatt..ezek után behívtak..akkor most véletlenül nem lettem "átvilágítva"? mint ahogy a posztolót se keresték soha az elmúlt 16 éve alatt???? ugyanmá'...kamu, kamu hátán..itt hagyjuk is abba..
A blog.hu-ra visszaköltözött BKV-figyelő kapta a fogászatról hazafelé tartó naiv ügyfél történetét. A beszélni képtelen áldozat kezéből egyszerűen kitépték az érvényes bérletét, azzal, hogy hamisítvány: Már messziről hallottam hogy rólam beszélgetnek: "nézzétek…..
közödeszed 2013.06.01 21:36:16
@Charles63: .nem tudom láttad-e mostanában,már van rajta elől rendszám.. ...azt nem értem hogy nyaranta a felső-tiszaparton miért nincs hajnalban pár járőr..a felsőbb körök aranyifjai és lányai olykor láthatóan sakál részegen ülnek be a kocsijukba a buli végén..persze a parancs az parancs...mindegy szegeden is kezd furcsa lenni az élet..