Regisztráció Blogot indítok
Adatok
midtownhm

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
Washington DC Pszichopatak?! 2009.01.30 22:01:42
oszinten szolva Zsuzsi ezen mar en is elgondolkoztam.Tele van pszichopataval.Aztan rajottem,hogy otthon is megtalalod oket,csak ott kicsit jobban megszurik:)itt mendenfelet talalsz,de tenyleg mint a vegyes piacon.Valamibol tobb van valamibol kevesebb:) Egy pozitivum,nem kell messze utazz,hogy…..
Kerékagy Az Autómentes nap képei 2008.09.22 16:10:00
Bolyongunk a városban és amint időnk engedi, válogatunk az eddig beérkezett képekből néhányat. Az összes képet itt böngészhetitek: INDAFOTO.slideshow.run({…..
Újabb munkahelyi történet (komment) következik, egy olvasónk hívta fel rá a figyelmemet. Sajnos mostanság elfoglalt vagyok, ezért kiszámíthatatlan mikor kerül ki egy-egy bejegyzés, ezért ajánlanám az  RSS szolgáltatásra való feliratkozást Mindenkinek.Egy megyei…..
Van valaki, aki komolyan elhiszi, hogy a válság kényszerítette ezt a kajáldát az ízlésesség és ötletesség határát még alulról sem súroló, ellenben szemmel láthatóan komoly anyagi ráfordítással járó plakátok legyártatására? Hát nem. Pusztán beálltak az emberek…..
Kerékagy Pofátlanul hazudik a BKV 2009.03.31 12:41:00
Múlt héten beszámoltunk róla, hogy egy buszvezető több száz méteren át életveszélyesen előzött egy kocsisort, kis híján elütötte a szabályosan haladó újságírónkat, e sorok szerzőjét, majd mikor az újságíró, azaz én egy közeli megállóban lefotóztam a buszt és a…..
Vagy a harcos heteken Huszti, amikor pedig meg kell nyugtatni a népeket, Babos. Sportszakmai szemmel nézve erősen közepes mérkőzésen vagyunk túl, de végig érezni lehetett, itt nem fogunk kikapni. A védelem jól zárt, a középpályán felvettük a kesztyűt az albánokkal, elöl pedig…..