Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feketecsuklya

0 bejegyzést írt és 487 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A körömgomba nem múlik el magától, mindenképpen kezelni kell a felnőtt lakosság 20-40 százalékát érintő problémát...
fáymiklós Most örülsz? 2020.03.20 07:29:49
Most örülsz? A rövid válasz az, hogy nem. A hosszabb meg az, hogy nagyon nem. Miközben egyetértek azzal, hogy Eszenyi Enikőnek le kellett mondania, vagy nem szabad meghosszabbítani a szerződését a Vígszínház igazgatójaként. Nem volt a helyén, bár nem irigylem az utódot se, mert ki kell majd…..
Feketecsuklya 2020.03.21 11:31:17
@MACISAJT: Két dolog tevődött össze, illetve, az egyik a másikhoz, és szerintem külön kell nézni önmagukban őket. Az egyik, hogy E. nem ment el tüntikézni, igy a dk-ás férgek ráfordultak, ez a politikai irány. A másik, hogy az elmúlt időkben leírtak alapján úgy tűnik (és az elmúlt évben elég sokat olvastam a témáról) E. elég súlyos nárcisztikus személyiségzavarban szenved, ami egyik oldalról tartalmazhat brilliáns megoldási képességeket művészeti téren, viszont hatalmi pozícióba kerülve mérhetetlenül súlyos bántalmazásokra képes lelki, vagy akár fizikai téren. Ezeknek az embereknek nem szabad vezető szerepbe kerülniük, mert az egyébként mindenképpen elkövetett bántalmazásaik egy kisebb csoport helyett jóval több embert érintenek. Azokra felvetésekre, hogy miért most áll ki mindenki ellene, azt mondanám, ezek művészek, nem képzett harcművészek, eddig meghúzták magukat a hatalommal szemben, de most lehetőségük adódott. Ezen lehet vitatkozni, de nem változtat azon, hogy ez az ember ebben a pozícióban egy kártevő, míg meg felelő szabályozással lehet kiváló színész, csak ne kerülj hozzá közel, mert ha fogékony vagy rá, mindenképp kicsinál....
Feketecsuklya 2020.03.21 12:32:41
@stolzingimalter: nem védeni akarom őket, jelentős részük ennyit tud. Művészlélek, ezért mondják, nem az a jellemző rájuk, hogy odabasznak. Most érezte, hogy meg mer szólalni. Emellett a bántalmazottakban kialakul egy traumatikus kötődés, ezért nem lépnek ki ezekből a relációkból, és sok esetben csak terápia segít a későbbiekben rajtuk. Mindenki sérült valamilyen szinten.
Feketecsuklya 2020.03.21 12:34:57
@MACISAJT: sok időd van ? :)
Feltűnően szemérmes a hazai média a péppé vert német topmenedzser és két fiának ügyében - legalábbis, ami a helyszín megnevezését illeti. Láthatóan senki nem akarja, nem meri elsőként leírni az érintett szórakozóhely nevét, mintha nem is lenne különösebben fontos, hol történt az eset. Sőt, gondosan…..
Feketecsuklya 2019.03.15 11:41:04
@Brix: magánterület
Ahogyan a nárcival való kapcsolat sem sétaüdülés, úgy a vele való szakítás különösen nem az. A szakítás dinamikája minden esetben nagyon hasonló: a kapcsolat korábbi fázisait (istenítés - leértékelés - eldobás) fogod egy gigantikus zip-fájlban egyben megkapni. A dráma forgatókönyve valahogy így fog…..
Feketecsuklya 2019.02.22 16:19:55
@Felébredtem: Persze, alap a szexmegvonásos büntetés.
Feketecsuklya 2019.02.22 17:09:45
@csinszka3: igen, színjáték. nekik mindig van egy problémájuk, ami sokkal fontosabb a Tiédnél
Na igen harmincegy éves vagyok és gyakorlott az online társkeresésben, ha egy próbálkozás zátonyra fut, hosszabb vagy rövidebb időt követően újra belevetem magam a sűrűjébe. Ismerkedem, mert alapvetően sohasem adtam fel a reményt, hogy megtalálom a foltomat, vagy éppen a zsákomat.  Nyomatékosítva a…..
Feketecsuklya 2018.01.10 22:13:49
@Dread Naughty: Biztos láttátok srácok a Ponyvaregényt...
Idéznék nektek Mr Wolftól...: " azért nehogy leszopjuk már egymás faszát..."
Feketecsuklya 2018.01.10 22:31:13
@Valakiateleprol: Coelho, vagy Müller?
A minap az egyik posztomnál, ami egy exemről szól, valaki megkérdezte, hogy mit tanultam ebből az egészből, s mi az amit másként csinálnék? Megfogott ez a kérdés, mert habár minden kapcsolatból tanulunk valamit, szerzünk sebeket és jó tapasztalatokat, ezeket a dolgokat mégsem mindig tudatosítjuk…..
Feketecsuklya 2018.01.07 21:33:26
@Admin Kapitány: öcsém, annyira sivár vagy, hogy a Szahara hozzád képest debreceni virágkarnevál..
Feketecsuklya 2018.01.07 21:52:43
@Anticinderella: hehe... :) most találtam ki :)
Feketecsuklya 2018.01.07 22:07:56
@Anticinderella: ha már Győrben születtem.....
A Kárpátok Géniuszának országában volt utoljára katonai kiképzés és hazafias nevelés az iskolákban...
A Város Mindenkié 2017 őszén került kapcsolatba a Budapest X. ker. Bihari utca 8/C néhány lakójával, akik abban kérték a segítségünket, hogy ne veszítsék el a lakhatásukat amiatt, hogy az önkormányzat le akarja bontani az önkormányzati tulajdonban lévő lakóházat. Noha az önkormányzatnak nincs…..
Feketecsuklya 2017.12.20 16:56:50
Szombat hajnalban Keszthelyen két szélsőjobboldali fiatal hátulról megtámadta és megverte egy barátomat, aki az Együtt aktivistája. Cselekedetük erkölcsileg elítélendő és a törvény is bünteti azt, azonban nem csak ők a felelősek azért, hogy ez megtörténhetett, hanem mindazok, akik politikai…..
Feketecsuklya 2017.12.04 13:04:59
@eßemfaßom még áll: nem lehet. ki van cenzúrázva a nagy része. elég értelmezhetetlen így, nem mintha lenne jelentősége
Ezredszerre nézem újra a gyerekekkel a Jóbarátokat –  nem lehet megunni -, az ötödik évadnál tartunk, s csak most figyeltem fel arra, milyen vegytisztán, bravúrosan mutatja be a sorozat a női manipuláció legsötétebb bugyrait. Mikoris a nagyérdemű publikum tíz epizódban láthatja csóri Ross Geller…..
Feketecsuklya 2017.11.24 16:09:21
@Lola Welbach: azt szokták erre mondani, hogy még az is sírna, akinek elmesélnéd.....
a házasságom se volt gyenge, de ott egy viszonylag simán átlátható szex-el manipulálás volt az alap, de az utána következő történet főszereplője egy igazi Master of Universe, akihez képest gyaníthatóan a legtöbben csak iapri tanulók vagytok (voltatok) :)
L. Ron Hubbard élete igen kalandos és fordulatos volt. A szcientológia alapítója tudott élni. És élt is. Többet, mint amennyit a szcientológusok képesek lennének megérteni és befogadni – legalábbis az egyház menedzsmentje szerint...
  Egészen megdöbbentő történetet osztott meg szerkesztőségünkkel egy olvasónk. Fideszes nénikből álló különítmény csöngetett be egy 65 éves vak művészhez a soros-konzultációt promózva neki, majd miután a művész tudatta velük, hogy nem vevő erre, akkor egyszerűen megtépték. A sztori hitelességéről…..
Feketecsuklya 2017.11.06 16:21:49
Erős mondat következik, de sajnos igaz: Őcsény település lakossága szégyent hozott saját falujára.   Történt pedig, hogy egy jó szívvel megáldott helyi panziós lehetőséget teremtett volna néhány menekült családnak, főleg nőknek és gyerekeknek, hogy megszálljanak nála és kicsit kipihenhessék…..
Feketecsuklya 2017.09.27 13:42:45
@tótágas: 3 milliónál többen mondtak nemet, 50 ezren igent....
Orbán Viktor kormánya még véletlenül sem képes igazat mondani a menekültekkel, az Unióval, a kvótaperrel és Soros Györggyel kapcsolatban. Igyekeztünk összeszedni minden kormányzati hazugságot - nem volt könnyű...
Feketecsuklya 2017.09.11 12:28:27
@chrisred: csak az általa írtakat erősíti
• A luxemburgi döntés a magyar kormány orrára koppintott, ám Orbán Viktor és csapata ettől nem zavartatja magát • A Spiegel azt tanácsolja, hogy Magyarország távozzon isten hírével az unióból • Lengyelország átvette a magyar kampánymódszert és óriásplakátokon ketl hangulatot az EU ellen..
Feketecsuklya 2017.09.09 15:33:32
@vaffanculo: nem nagyon...
Feketecsuklya 2017.09.09 15:34:31
@vaffanculo: bár végül is, a segélyt, amit kapnának, megkaphatná a sok lelkes pártoló
A magyar kormány szerdán elbukott ugyan egy csatát, de még nem veszítette el a háborút, amit a menedékkérők kötelező elosztásáról szóló tanácsi határozat, és általánosságban a kötelező menekültkvóta végrehajtása ellen visel. Ha Budapest számára az a siker mércéje, hogy akarata ellenére egyetlen…..
Feketecsuklya 2017.09.09 10:23:31
@chrisred: tök mindegy minek tekinted, több mint 3 millióan nemet mondtak, 50 ezren meg igent. Ezt az arányt figyelembe véve lehet kussolni.
Vannak azok a konspirációs részek az X-aktákban, amikor Mulder azt fejtegeti, hogy az idegenek már régen itt vannak, csak egy hatalommániás árnyékkormány visszatartja az információkat, pedig az embereknek tudniuk kell az igazságot. Idén megjelent egy dokumentumfilm, amiben ezt majdnem két órán át…..
Feketecsuklya 2017.07.28 14:12:31
@ColT: Te magad vagy a jó példa. Hiteltelenítés (nem a részedről), bagatelizálás, hülyének nézés. Emellett (szerintem) minden valós bizonyítékot begyűjtenek, és súlyos fenyegetések mellett titoktartásra köteleznek. Majd ha mégis beszél róla az illető, akkor megint beindul a karakter gyilkosság, és problem solved. Ameddig veled is nem történik konkrét eset, addig ezt fogod hinni, mert ezt súlykolják, ha pedig meggyőződsz az ellenkezőjéről, akkor veled is a fent említett dolgok fognak megtörténni.
• Kern továbbra is ki van akadva a lengyelek és a magyarok miatt, a luxemburgi külügyminiszter pedig unja, hogy a keletiek csak a gittek rágják az uniós menekültpolitika egységesítése helyett • Jogászok azt mondják, Magyarországot is be kellene vonni a 7-es paragrafus alapján indítandó eljárásba,…..
Feketecsuklya 2017.07.27 17:00:40
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: hogy a faszban nem kerül ez szóban a kilépési tárgyalásokon, hogy te, figyi, akkor inkább seggbe rúgjuk ezt az egyébként is két renitens fasz országot, ti meg maradjatok ? milyen lábon kihordani egy agyhalált?
Feketecsuklya 2017.07.27 17:59:06
@morpho: azért nem jönnek, mert Merkel fizet érte a törököknek....
Feketecsuklya 2017.07.27 18:37:49
@morpho: nem, nincs zavar az erőben. jönnének, csak ott nem finomkodnak velük, fegyverrel tartják a helyükön őket.
Emmanuel Macron francia elnökké választása a sok politikai elemzés mellett felhozott egy érdekes témát is, méghozzá a párkapcsolati korkülönbségekét. Főleg azért, mert ő és felesége esetében a hölgy jóval idősebb – egyébként éppen annyival, mint Donald és Melania…..
Feketecsuklya 2017.05.16 18:28:03
@Feketecsuklya: és mielőtt eszedbe jutna, a nálam 20x évvel fiatalabb barátnő projektet sem támogatom.
Feketecsuklya 2017.05.16 22:04:34
@11110000: nem. sokat néztem a Blöfföt...
Feketecsuklya 2017.05.18 11:56:14
@Attilajukkaja: Szórakoztató, hogy fogalmatok sincs az alfa miben létéről... Se nem veri, se nem erőszakoskodik a nőjével, se a családjával.
A kísérlet már megbukott azelőtt, hogy az MSZP Kongresszusa áldását adta volna rá. Botka László megosztó személyiség, akinek immár hitelességi problémái is vannak. Ráadásul a felmérések szerint Gyurcsány Ferencet - aki nem is miniszterelnök-jelölt - többen szeretnék kormányfőnek -, mint a…..
Feketecsuklya 2017.05.18 07:59:49
@Alex Bércesi: szerencsétlen hülye.....
Ebben a cikksorozatban igyekszünk bemutatni a mindenkori konyhai munka alapjait, technikáit, technológiát, eszközeit, amivel változatosabbá és könnyebbé tehetitek magatok számára a főzést, vagy elsajátíthattok olyanokat, amelyeket eddig még nem alkalmaztatok.  Kisokosom előző…..
Feketecsuklya 2017.03.16 12:13:45
@a nemzet fogatlan provokátora: nem tudom, ott mit reklámoznak, de keress rá a Behr halfüstölőre, nagykapas.hu/termekek/kiegeszitok/halhustolok/behr-halfustolo/?gclid=Cj0KEQjw76jGBRDm1K-X_LnrmuEBEiQA8RXYZ9OlqMfVUotemUEu5KkBRp9EKc5OBmfmBNcE63oY3BsaAgYM8P8HAQ , én már több mint 10 éve használom, teljesen jó. 3-4 kiló hal belefér, de fürjtojást is szoktam benne füstölni.
Minden eszközzel el akarja takarítani a civileket Magyarországról Németh Szilárd. Az Orbán-rendszer rezsitábornoka lesz Orbán ökle a civilekkel szembeni harcban.  ..
Feketecsuklya 2017.01.11 11:16:15
@ZX: aha... csak a legegyszerűbbet.. kinek a kezében van a dollár nyomtatás monopóliuma?
Feketecsuklya 2017.01.11 11:28:10
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: ja... kár, hogy nem ebben az országban...
Meghalt Fidel Castro, és sokan úgy emlékeznek rá, mintha az emberiség egy nagy jótevője távozott volna közülünk. Mi azonban nem azon kesergünk, hogy a vén karibi diktátor nincs többé, hanem, hogy öröksége itthon is alaposan beásta magát a gondolkodásunkba. Eltelt harminc év, és a létező…..
Feketecsuklya 2016.11.28 12:21:08
@pamut: összelopták, csillagom. mint az összes többi geci, párt, és kor függetlenül...
Nyílt válaszlevél Schiffer Andrásnak az LMP alkotmánybíróságot érintő döntéséről Tisztelt Ügyvéd Úr! Kedves András! Érdeklődéssel olvastam blogbejegyzésed a Reflektor-blogon, amelyben a Lehet Más a Politika (LMP) alkotmánybíró-választási döntését kívántad megindokolni. Fontosnak és a demokratikus…..
Feketecsuklya 2016.11.25 18:33:58
A cikkben közöltek az író magángondolatai. Nem párt-álláspont nem közös gondolkodás eredménye, hanem a cikkíró gondolatai. Aki nem tud lemondani a csöndben való sima gondolkodásról.....
Feketecsuklya 2016.10.26 11:53:17