Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LAA

4 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Láttunk már szegecses cipőt Louboutin Mestertől. Ez az idei szezonra újragondolt változata a szegecses magasszárú cipőnek, némi farmerbetéttel megbolondítva. Az ára még mindig 1200 dollár körül mozog. A szegecsek miatt elég hangsúlyos a cipő felvéve, így mi inkább egy…..
LAA 2011.04.13 18:36:32
HeStyle H&M tavaszi lookbook 2011.03.25 16:02:14
Tobias Sorensent láthatjátok ezeken a fotókon. Ann-Sofie Johansson, a H&M főtervezője ajánlja ezeket a ruhákat, amelyeket a ráadtak - és miyen jól választott! Minden összeállítás tetszetős, ezt várjuk a svéd cégtől - visszafogott, fiatalos, passzentos darabok ezek (talán…..
Rick Genest modellt Mariano Vivanco fénképezte. Nicola Formichetti, a Mugler tervezője volt a stylist, így nem meglepő, hogy a saját kollekcióját aggatta a modellre. A fotók a tavaszi/nyári számban fognak megjelenni. Egészen elképesztő testfestést kapott a modell! Zombie boy a…..
Ez a dzseki a tavaszi kollekcióból származik. Kicsit megakadtunk rajta, mert nem tudjuk eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Így hozzátok fordulunk: Nektek tetszik vagy nem?  Kicsit az az érzésünk, mintha ezt Christian Louboutin szegecses cipőjéhez találták volna ki. De azt…..
LAA 2011.03.10 09:12:54
Egyik évben sem hagyhatjuk ki a valentin napi posztot. És, hogy miért? Azért mert a high fashion márkák sem mennek el szó nélkül emellett az "ünnep" mellett. Lássuk, hogy mit lehet idén kapni:1. Yves Saint Laurent piros rúzs2. Louis Vuitton karkötő3. Miu Miu táska 4. Chloé…..
Kisebb-nagyobb viszályok közepette elgondolkoztam mikor cselekszik jobban az ember. Az én szüleim az abszolút ellentétek, édesapám azt vallja jobb ha csöndben hallgatom végig a dolgokat, édesanyám pedig szókimondó. Én jobban szeretem a tiszta, egyenes beszédet, de van hogy azt…..
Vasárnap vacsorázott együtt a két híresség Kölnben. A Campi étteremben készült ez a fotó róluk. Azt hiszem, mindkettejükről előnyös a kép. Az elég valószínű, hogy mostanában együtt nem jelentek meg, így ma ez elég ahhoz, ez legyen a nap fotója nálunk. (kép:…..
LAA 2011.01.31 18:44:15
Vanessa Lorenzoval együtt láthatóak a spanyol kiadás legújabb címlapján. Egész spontán képnek tűnik, valamiféle partin készülhetett. Ilyen vigyort még nem láthattunk a modelltől. A haját viszont bármikor elfogadnám. Vajon hogyan áll meg neki így mindig? (kép:…..
LAA 2011.01.24 18:15:06
@rocksztar: Magánügye.
2010 befejezésével évtizedet is zárunk, így ideje egy kis körképet is adnunk, hogy a 2000-2010 közti időszakot mely ruhák határozták meg.Figyelem, a válogatás szigorúan szubjektív, így a kommentekben írjátok meg, hogy nektek mi hiányzik az összeállításból.J.Lo 2000-ben, a…..
Nem tudom, hogy ti már láttatok-e közelről igazán agyonplasztikázott nőt élőben, nem pedig fotókon. És persze nem egy mellműtétre gondolok, hanem arcplasztikára. Arra, amikor az orr természetellenesen elvékonyodott, van két fura pukli az arccsonton (a feltöltés miatt) és…..
Issey Miyake egyik mentoráltja, Tamae Hirokava bemutatta a lenti képeken is látható kollekcióját a SOMARTA márkanév alatt, és a divatbloggerek lélegzete is elakadt a McQueen-t idéző koponyás táskáktól és a csodás, barokkos cipősarkaktól. Persze egyértelmű, hogy honnan…..
Not Meat Semmi. Az meg mi? 2010.11.05 21:03:00
-Mi volt a suliban?-Semmi!A tinédzserek 90%-a így felel erre a rövid kérdésre, én is! De valamelyik üres pillanatomban belegondoltam hogy ilyen tényleg nincs. Vonatkoztassunk el az iskolától. Egy szintén rövid kérdésre hogy "Mi újság?" általában ugyanaz a válasz. Ez a…..
A mai napon korábban már megmutattuk a Lanvin + H&M kollekció lookbook fotóit, most azonban egy kicsit jobban és részletesebben is szemügyre vehetjük a Lucas Ossendrijver és Alber Elbaz a H&M számára tervezett kollekció darabjait. Nálam egyértelműen a kék cipő az abszolút…..
"Szerelem: A szeretett személy iránti vágyban és odaadásban megnyilatkozó, nemi vonzalmon alapuló érzelem."Legalábbis a szótár szerint. Ez az érzés lehet rossz, illetve jó is. Ha tegyük fel, viszonzatlan, akkor nem túl jó érzés. De most maradjunk a viszonzott…..
Not Meat Legjobb védekezés... 2010.11.01 19:57:26
...a támadás. Mondta ezt az okos dolgot valaki. Saját életemben kezdem ezt észrevenni. Életem eddigi részében nagyon sokan kigúnyoltak, lenéztek. Egy idő után ez engem nagyon idegesített és elkezdtem változni. Persze, próbáltam magamnak bemagyarázni a "Nem kell velük…..
OurFashion Itt mindenki megőrült? 2010.10.10 12:07:00
Lady Gaga talpig karajban egy díjátadón, Bruce Willis hátszínnel a fején egy tv showban és persze hogy már elkezdték gyártani a hús kinézetű kiegészítőket a népnek. Ez már több a soknál és azt hiszem, aki kiad 55 dollárt egy ilyen (100 %-ig animal friendly) nyakláncért, az…..
Most két fonott övet mutatunk Nektek. Az ausztrál Cheddar Pocket készíti őket. Bőr és nejlon az összetevői és mindegyik kézzel készül. 60 dollár körül lesz az ára és a varrás természetesen színben passzoló cérnából készül. Fantázianevük is van: Larry és Terry. Nekem…..
α∂яιι.blogja(: ~ kép. 2010.07.13 23:11:10
LAA 2010.07.19 15:23:48
HeStyle Bally tavaszi előzetes 2010.02.10 10:00:00
Til Schweiger német színész a modell a Bally tavaszi kampányához. A fotót Raymond Maier készítette. A táska és a dzseki szépek, de a cipő nekem már kissé sok. Nektek tetszik? ..
Észrevétlenül elsuhant a január, és nyakig benne járunk a farsangi és báli szezonban. Aki régóta olvas bennünket, az sejti már, hogy én nem vagyok egy bálozós karakter, viszont a farsangi bulikat imádom. Természetesen itt a klasszikus, jelmezes mulatságokra gondolok. Viszont…..
Nem sok embernek adatik meg, hogy találkozzon az angol királynővel, de aki megteheti az általában napokat készül az eseményre. Kétségkívül így történt ez Lady Gaga esetében is, azonban a készülődés nem a megszokott módon ment. Gaga ugyanis egy piros lakk Alexander McQueen…..
LAA 2009.12.09 14:15:18
@norbi2k: Britney és Christina még mindig sikeres...akkor ő miért ne lehetne?
Igen, azt hiszem Lady Gaga méltó erre a címre. Hiszen a tegnapi éjszaka alkalmával egész jelmezes felvonulást rendezett egymaga az MTV díjátadóján. Amikor kiszállt a kocsiból, hangosan felnyögtem, hiszen egy nyakmerevítős, tollas, fényes, álarcos személyt mutatott a kamera.…..
OurFashion Make a Paper World 2009.06.18 22:51:46
Cipőt mindenből lehet készíteni, miért pont a papír maradna ki. Feltűnő, ötletes és meglepő, pont ilyen való egy divatfotózásra, egy igazán izgalmas sorozathoz. Geometrikus formáik szinte már valótlannak tűnnek a fotókon, ám mégis valódi tárgyakról látunk…..