Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hellboi

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Atrocious végén már említett másik áldokumentarista horror, ami eléggé félresikerült tavaly. A különbség annyi, hogy ez még a spanyol borzalomnál is nagyobb siker volt. Másik hír, hogy a régóta szünetelő Bugnews blog újra aktív. Az oldalon játék-bugok gyűjteménye…..
Majdnem elsikolttam fölötte, pedig életemben egy fontos pillanat volt. Utólag a Mesterlövész videó elkészítése is, de ezt akkor persze nem tudhattam.Félelmetes belegondolni, hogy lassan 5(!) éve, hogy elkészült a legelső rész...Félelmetes. És ijesztő is egyben. Mennyit változtam,…..
Egyszemélyes élménybeszámoló, így egy kicsit döcögős, de erről a filmről mindenképp meg akartam osztani a véleményemet, mert sokat lehet beszélni róla. Nézzétek meg, vagy töltsétek le ITT! U.i.: Még mielőtt rám támadtok, tudom, hogy "Szilén"-nek kell ejteni a csaj…..
hellboi 2012.02.08 06:56:58
@Mangekyo22: nálam zsorsz lukász leszerepelt... tehát én tuti nem XD
Akinek van Viasat 3, annak ajánlom a ma 21:10-kor kezdődő viszonylag ismeretlen filmet, amelyben Michael J Fox tőle szokatlan szerepben brillírozik. Szellem barátaival azzal keresi a pénzét, hogy „elűzi” a kísérteteket az emberek házaiból, azonban nem mindenki nézi ezt jó…..
hellboi 2012.01.31 23:22:15
Filmkritika '94 Kezdés 2012.01.12 23:32:00
Lejárt az újévi bolondulás, koncertsorozat, így fogok neki az új videónak. Annyit azért szeretnék tudni hogy bejön e nektek ez az Asylum-maraton szerűség? Nem kaptam sok visszajelzést az újévi videóra. Kíváncsi lennék a véleményetekre...
Amanda Seyfried a Lopott idő (In Time) után ismét fut, rohan, ahogy csak bír és ismét keresik a zsaruk. A színésznő karaktere úgy gondolja, hogy húgát elrabolták, méghozzá ugyanaz a sorozatgyilkos, akivel két éve ő is találkozott, ám neki hatalmas szerencséje volt és túlélte…..
A márciusban mozikban kerülő John Carter kapcsán a legtöbb helyen gyenge Avatar- és Perzsia hercege másolásról, és fantáziátlan lopkodásról lehet hallani. Szinte nem lehet olyan fórumot találni, ahol ne kezdenének el okoskodni a "hozzáértők", hogy ebben a filmben a Star…..
Baaad Movies Mit nézünk jövőre? 2011.12.13 19:14:00
Mielőtt belevágnék: Videós fronton most kis csúszás van, hiszen Sorter következett volna egy nem akármilyen filmmel, viszont a vizsgaidőszak miatt úgy tűnik, megint rajtam a sor. Szerdától három napig szabadságon leszek, azalatt biztosan befejezem a videót, hogy hétvégére legyen…..
hellboi 2011.12.14 19:03:51
Az Asylum Movies oldalán találtam rá egy felhívásra, miszerint olvasóiknak "szabállyá" teszik hogy ne olvassák a felhasználói kommenteket a youtubeon, imdb-n, és az amazon.com-on. Az Asylum észbe kapott hogy az emberek hülyeséget csinálnak a sok szarból amit ők készítenek. Engem…..
Filmkritika '94 Boldog Mikulást! 2011.12.05 17:45:00
Ezzel a videóval kívánok nektek boldog 5.-6.-át. A tegnapi koncertem keretén belül hülyéskedtünk kicsit, gondoltuk ha már Metál Télapó a koncert neve mért ne csináljak hülyét magamból?:D Így hát beöltöztem metál télapónak, és megörvendeztettük a közönséget két…..
Filmkritika '94 Mi nem lopunk! 2011.11.30 13:40:00
A Transparency International Magyarország pályázatára készítettük ezt a videót, a rövid szereplésem mellett a vágás és rendezés volt a munkám, szerintem elég jól sikerült, de kíváncsi vagyok a véleményetekre!  ..
hellboi 2011.11.30 23:15:29
Itt a videó amiért annyit szenvedtem az elmúlt héten, mivel már kedd óta kész van, csak sehogy sem sikerült exportálni. Kíváncsi vagyok mit szóltok ehhez az új formátumhoz hogy tettem a videóba egy kis sztorit, igaz a késés miatt találtam ki, de szerintem még vissza fog ez…..
Tavaly decemberben készítettem ezt a kisfilmet, ami a tipikus dokumentumfilmek témáját hivatott kiparodizálni. Eredetileg csak a baráti társaságnak készítettem újévi ajándék ként de később felkerült youtube-ra. Valószínűleg a második része ugyancsak szilveszterkor fog…..
hellboi 2011.11.21 15:20:04
2003-as Stephen King adaptáció. Gagyi. Blőd. Nevetséges. Banális...
Már a vak is látja hogy ebben a hónapban nem volt időm videókkal foglalkozni a csomó rám bízott munka miatt. A dolgok állása a következő:A következő videó a Halloweeni különkiadás lesz, utána minden visszatér a régi kerékvágásba, sőt 5.-e után még egy videó beszámolót…..
hellboi 2011.11.12 19:37:39
Ebben a videóban egy újabb áldokumentum horror kerül terítékre, ami ugyan jól indul, de a második felére teljes kudarcba fullad. ..
Egy már régen megígért bemutató minden idők egyik legjobb filmjéről. ..
Egy borzasztó, Mad Max-re hajazó képregényfilm a '90-es évekből. ..
hellboi 2011.10.16 14:23:39
@Dj G@ben: ő az egyik "majomember" XD
Hölgyeim és uraim, íme a négyszeres aranymálna-díj nyertes "csodafilm"! Youtube link..
A kedves Youtube azon kívűl hogy bevonta a korlátlan hosszúságú videókra vonatkozó feltöltési jogomat, még le is tiltotta a videómat világszerte, mert hogy az felhasználási jogokba ütközik... Pedig filmkritikákra jogosan lehet felhasználni a film részleteit de ennyit erről.…..
hellboi 2011.09.21 02:15:57
@dvd_94: Rám számíthatsz!
Újabb túlélő horror került bemutatásra, az Arachnid, mely egymaga kenterbe veri az összes hasonló förmedvényt, hiszen ezen még kínunkban sem tudunk röhögni.Jó szórakozást a videóhoz! ..
hellboi 2010.11.16 19:17:04
@Evangelion: Nem. Ő Chris Potter, a Kung Fu sorozatban játszott.
Sorrendben a harmadik jó zombifilm, ezúttal a '80-as évekből. A linkblogban pedig két új blogot találhattok meg, mind a Bad Movie Night, mind a Popcorn & Soda filmekkel foglalkozó oldalak. ..
Íme maratoni szenvedésünk első része, melyben a film első negyed óráját nézhetitek meg velünk együtt! A hang néhol kicsit érthetetlen (amikor egyszerre beszélünk, a program néha összekavarja a hangsávokat), és az elején állítanom kellett a hangon, hogy szinkronban legyen a…..