Regisztráció Blogot indítok
Adatok
easytiger

0 bejegyzést írt és 429 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig az első lépés a legnehezebb, főleg ha arról van szó, hogy egy kicsit hamarabb kell felkelni, egy kicsit hamarabb kell felöltözni és egy kicsit többet kell mozogni. Sokan esküdnek a reggeli futásra. Felráz és jó érzés azzal a tudattal indítani a napot, hogy ma-már-tettem-valamit-magamért.…..
Fotelforradalmár Gordon rage 2013.07.11 22:21:11
Gordon nekiment Schiffernek. De nagyon dulván! A történteket talán nem kell külön ecsetelni, mégis megteszem dióhéjban. Schifferrel készített interjút kedvenc heti fideszes lakájújságunk a Heti Válasz, amiben a rendkívül tehetséges riporter mindenáron az LMP társelnökének a szájába akarja adni,…..
Bár rohamosan fogy az idő, továbbra sincs megegyezés ellenzéki oldalon. Az ugyan tény, hogy hosszú idő után legalább abban sikerült megállapodni, hogy 2014-ben minden választókerületben egy közös jelöltet indítanak majd, de fontos részletek még mindig tisztázatlanok. Ezek…..
Kedves Olvasóink! Bizonyára Ti is észreveszitek nap mint nap, hogy aggasztóan durvul a közbeszéd: a kurva-kúr-geci-fasz-köcsög-szerű szavak, a rák egye ki a szemedet és hasonló átkok vészesen terjednek, mint a himlő. Mi ennél sokkal rafináltabb, elegánsabb megoldásokra…..
easytiger 2013.01.22 14:11:17
Nevetséges ez az egész. Végre lett volna egy épkézláb ötlet, de a megvalósítás elégtelen, ezt is sikerült profin elkúrnunk. Igen, vonjuk be a Dunát a közösségi közlekedés vérkeringésébe, hiszen a folyami szállítmányozás az egyik legolcsóbb megoldás - aki valaha tanult…..
Sorkizárt Evribágyi dánsz 2012.05.24 18:13:00
Az Eurovíziós Dalfesztivál minden évben egy kiemelt kultúrális esemény. Ehhez mérten megdöbbentő produkciókat is láthat az ember fia/lánya. Sportnyelven szólva nevezhetnénk akár a zene Európa Bajnokságának is. Aki nézi, annak lesz egy kedvence, ha akarja ha nem.…..
easytiger 2012.05.25 09:15:37
@amado: sunázás nincs, de 11 komment után kilukadtunk a zsidózásnál :)
  Kösz, HáZsé. Ez kellett, főleg az eredeti meg hácsé után. Akik 1990 után születtek, azok valódi hősök, olyasféle igazi hollywoodi mindent túlélő fenegyerekek. De tényleg! Gondolj csak bele, az 1990 után születettek, azaz MI, kész csoda, hogy életben vagyunk. Nekünk…..
easytiger 2012.03.02 10:31:05
@Pan Tau: hogy ez mennyire így van!!!

mi sem mutatja jobban, mint az, hogy az eredeti írást már 3 különböző évszámmal láttam facebookon, meg különböző helyekre posztolva. először 1980, majd 84, aztán 90 előtt születettek volt a címe, tök ugyanannak az írásnak. nem akartak kimaradni csórikáim a nosztalgiázásból (újat írni mondjuk nem volt eszük).

'84-ben születtem, élveztem az akkori gyerekkort, de falra mászom az eredetitől.
De tényleg... Régen jelentkeztünk már, az utolsó bejegyzésünk óta lett tandíj, és jelentősen csökkentették a hallgatói keretlétszámokat. Két vérszegény tiltakozó akciót láthattunk, az egyiket a HÖOK szervezete - leadminisztrálandó az érdek-képviseleti…..
easytiger 2012.02.20 14:00:53
@miro1: na ne hülyéskedj. unom, hogy mindenki rögtön baloldali-liberális lesz, aki bírálja a kormány enyhén szólva is bírálható intézkedéseit.
Modorosblog Az Innovátor 2011.06.22 20:08:00
-Na mi van, hol a 3210-esed? Majdnem tíz évig azt hallgattuk, hogy neked ennél jobb nem kell, és nem is lesz más. Mutasd csak, hadd nézzem... egy kis HTC? Nem rossz, kezdésnek határozottan nem rossz. Nekem is volt egy ilyen, de azóta lecseréltem egy Galaxy II-re - sajnos a 2.1 is nagyon…..
easytiger 2011.06.22 23:49:23
@lárvalányhaj: igen. nem tudom, azt említettem-e már, hogy senki nem tudja nekem megmagyarázni, hogy mire jó?

nagy a laptop és nehéz cipelni?? akinek tablet van, biztos van laptopja is. de a laptopot minek vette akkor? nem cipelni? rejtély.
én rengeteget utazom, és elképzelésem sincs, mi vinne rá, h az utazgatós kis netbookomat ilyenre cseréljem. "...mobilnettel kombinálva, vonaton, vagy szállodában piszkálgatni pl. eszményi." :)
w A világtalan város 2011.05.19 06:15:00
Megjött Roosevelték levele. (A teljesen hülye olvasóknak itt jelzem, hogy nem azonosak a Rotschildokkal, úgyhogy a zsidózás legfeljebb áttételesen alkalmazandó.) Roosevelték amiatt siránkoznak, hogy megszűnt az elnökről elnevezett tér Budapesten. Nem kell emiatt cidrizni amúgy,…..
easytiger 2011.05.19 10:26:50
@bigthereal: aki szerint Marx tanai alapján irtottak ki bárkit, az egy talpas egyessel leülhet.
Szia Tibi!A modoros akvarista c. poszton felbuzdulva fogadd szeretettel ezt a kis szösszenetet a modoros tarantularajongókról. A kommentekből úgy láttam, hatalmas igény van egy ilyenre is.Üdv:--NightWeesch-- (művésznév)P.S.: Lszi az igazi nevem mindenképpen maradjon titokban, mert…..
easytiger 2011.05.06 14:52:45
ha ilyenek tényleg vannak, akkor Tibinek őszinte részvétem, továbbá a levélküldők közeli hozzátartozóinak is.

@Gudea enszi: a legritkábban kommentelek, de most én is ki vagyok akadva, mert ti meg inkább gyűlölködnétek gyakrabban, ahelyett, hogy ide írogatsz. hetek óta nem volt poszt. ó mennyire utállak én most.
Helló Tibi,„igaz történet ihlette”.balage_81Hazánk új álompárjaMég csak két hónapja ismerik egymást, mégis kicsattan a boldogságtól Magyarország két ismert arca, Harangozó Zsolt üzletember és Kunfi Mariann, a Celeb vagyok, nyald meg a talpam…..
Zalakaros, Sárvár, Bükfürdő, Hévíz mintáját követve lebonthatják Budapestet és területén egyetlen, fedett Aquaparkot alakítanak ki. Az óriáscsúszda például a János-hegyről indulna és egészen a Dunáig vezetne, míg az Országház helyén Szaunavilágot alakítanának ki.…..
  Szép pályát futott be a kuruc.info Lázár-remixe. A szélsőjobbos portálon tegnap 13:16-kor jelent meg a felvétel, amiből aztán a Hírszerzőn 15:01-re lett cikk. Míg a kurucos anyagban nem szerepel semmiféle információ arra vonatkozóan, mikori a Lázár Jánostól idézett…..
Modorosblog Mi célból? Acélból! 2011.03.14 07:00:00
-Nyugalom, a hosszú élet ritka! -Nyelvében él a nemzet - de nyelvével még senki nem nemzett. -Egy a lényeg: ragadjon a bélyeg! -Mit néző? Nem vagy te intéző. -Mi az ott a kezedben? -Nagyító meg terítő. -Nem azt kérdeztem, kitől kaptad. -Hova mész?  -Laposelemért.…..
A Fidesz okosan tenné, ha számolna Schifferrel és pártjával, és az új alkotmány megalkotásába a jövő egyik potenciálisan meghatározó baloldali politikai erejét is bevonná. (Fotó: MTI) Sajtóinformációk szerint kezdik belátni a Fideszben, hogy komoly baj lehet abból, ha…..
easytiger 2011.02.04 08:52:03
@Szekuriti Blogger: légy szíves, keress nekem egy ilyet, de tényleg.

@Anti Anyag: nagyon sok ilyet hallani Mo.-n mostanában, és rendkívül kíváncsi lennék, hogy szerintetek kicsoda, mit akar egy ún. liberális, és miért kell üldözni azon kívül, hogy az szdsz annak hívta magát...
Modorosblog A Hazatelepült 2011.01.12 00:03:00
-Elegem van ebből a szar külföldből, a húszfokos nyarakból, az egysíkú konyhájukból, a felületes, buta emberekből, mindenből. Itt rohadok már öt éve, megvan egy fél lakásnyi tőke, hazacuccolok két hónapon belül, felmondtam.-Ne! Nem mondod! Haza? Most? Ebben a gazdasági…..
easytiger 2011.01.13 01:41:25
@Püspök utcai gombaszedő: annyira tudtam, h az első ilyen példa aneszteziológus-ápoló-stb. vonalról fog érkezni:)

igazad van, vannak kivételek, persze, de az a jelenség legalább is zavarba hoz, hogy minden ötödik ismerősöm vmi lehangoló londoni/dublini albérletben szív, és még magának sem meri bevallani, h nem boldogabb, mint itthon. én is töltöttem sok időt külföldön, de mindig tudtam előre a hazautazásom időpontját. nem a nagy bús magyar romantika rángatott mindig haza, hanem a boldog tudat, hogy a) otthon várnak b) nem lettem aneszteziológus:)
A négyszáz forintra emelkedett benzinár híre, úgy tűnik, kitűnő marketingeszköznek bizonyult az egyelőre nagyrészt áttekinthetetlen tulajdonosi háttérű hazai bioetanol-gyártók és -forgalmazók számára ahhoz, hogy harsányan népszerűsítsék placebó gyógyszerüket a…..
easytiger 2011.01.03 15:31:53
@easytiger: itt kommentelők kisebbsége, bocsánat.
és az írás tényleg elnagyolt, de sok hasonló témájú fejtegetésre lenne szükség, hogy felnyissa az emberek szemét.
easytiger 2011.01.03 15:44:07
@gyvy: persze, afrika összetettebb probléma, ez nyilván igaz. viszont: nem akarom szétoffolni a fórumot, de lássuk be, hogy ha olyan mértékben vonunk be érintetlen területeket a mezőgazdaságba, mint tesszük azt a ráktérítőtől a baktérítőig, akkor talán nem kéne, hogy így nőjön az éhezők száma és aránya. és a kávét és dohányt mi fogyasztjuk, ahogy a pálmaolajat is, nem az afrikai vagy indonéz paraszt.
easytiger 2011.01.03 16:05:12
@gyvy: hogy az éhezés és a bioetanol gyártása mennyire vannak kapcsolatban, arról tényleg lehet vitatkozni. bár azt, hogy semmi közük egymáshoz, azt azért nem mondanám.
nem is ezt akartam kiemelni, hanem a környezetterhelést. azt azért nem mondhatod, hogy ha kivágunk őserdőket Indonéziában, hogy ott pálmaolajat termeljünk, az nem kifogásolható. a környezetterhelés nem csak co2 kibocsátásból áll, sőt. és a művelésre alkalmas területek bevonása nagyon sokszor értékes természetes élőhelyek elpusztítását jelenti.
Modorosblog Az istennő 2010.12.20 20:29:00
-Hálló? Na szia Drágám, na csak úgy hívlak, hogy mi van már... mi van veled, na mesélj! Hát az nem sok. Semmisemmi, most végeztem, most szálltam fel a Bosnyákon a buszra, megyek haza, ilyesmi. Te, a faszom kivan már, de tényleg. Bent is a Robi folyton baszogat, most már egy nap…..