Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AhdyZroe

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem elég a tucatnyi szórólap az ablaktörlő alatt, a zaklató telefonok, meg a tévésopp, most új módszerekkel mennek az agyunkra a reklámügynökségek, azt az illúziót keltve, ha csak néhány pillanatra is, hogy szaladgálhatunk a szervizbe, alsó hangon 40-50 ezerért szélvédőt…..
Belsőség Tudatmódosító taxi 2010.06.20 08:28:38
Beszállsz, és miután két slukkot letüdőztél, egy másik világban találod magad. Huppanj be a hátsó ülésre, ne ijedj meg Gloria orrától. Vélemények az azonos című írásunkról...
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
AhdyZroe 2010.05.09 16:20:29
  Az autóbontó nem a világ biznisze, de sok autós számára az egyetlen lehetőség volt a youngtimerezésre. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Daewoo Kalos wifi editon 2010.03.28 07:20:00
hirdetés Norbi felkészül Hosszas egyeztetés után sikerült végre a Wi Drive-nak, spark82-nek (civil nevén Kozma Gyula) és a Dension szerelőinek egy tér- és időbeli ponton lenniük. Ezt még az időjárás is támogatta, a tavasz első napján verőfényes napsütéssel fogadta a…..
Belsőség Utolsó vezető masina 2010.02.08 07:53:33
  Evolúciókutatói szemmel a Bayerische Fünfer agresszív közegben élő ragadozó, amire a természetes szelekció egyre több izmot, vaskosabb páncélt és a nőstényeket vonzó látványos bőrredőket pakolt. Vélemények azonos című írásunkról...
Mostanában a hétfő reggeli Totalcar értekezleteknek van egy rituálisan visszatérő eleme. A tárgyaló hosszú asztalánál Bende mindig baloldalt ül, mellettem. Komoly arccal, igazgatói fontosságának teljes tudatában adja elő a napirend előtti pontokat, mindenki őt figyeli. Aztán én…..
Családunkban régi hagyomány a halottak napi dunántúli turné. A közvetlen ősök meglátogatása a Győr-Szombathely tengely mentén esedékes, a hosszú útra általában tesztautót viszek, mert egyébként igen ritkán járok országot, és így legalább lesz fogalmam a kicsit hosszabb…..
Gyerekszoba Rasszista IKEA? 2009.09.08 14:07:00
Felhívom a figyelmet, hogy én elkötelezett IKEA-fan vagyok, ha kell valami lakberendezés, oda fordulok először, aztán még másodszor is. Most sem verte ki a biztosítékot nálam ez a kis közjáték, inkább csak mosolyogtam egyet rajta, és rögtön eszembe jutottatok, hogy ezt Veletek is…..
Úgy tűnik a Suzuki, a Ford, a Volkswagen, a BMW és a Volvo értékesítői már beletörödtek a válság megváltozhatatlanságába. Vagy annyira profik, hogy azonnal levették: a független piackutató intézet próbavásárlói mind csóró főiskolások, Armanijuk kölcsönzött, szakálluk…..
Van az úgy, hogy amikor az ember mindenféle autósport helyszíneken lófrál, egyszer csak felkiált, vagy nem – egyszerűen nem jut szóhoz. Jártam már így a Puszta Mad Max esetében, na ami most jön, az sem piti:) Az egész úgy indult, hogy álltunk  hétvégi drift edzés…..
Rovatunk első részében egy ultrabrutál hippibusz borzolta a kedélyeket, ezúttal... Egy Lamborghini Murciélago birtoklása minden bizonnyal remek dolog, főleg ha az ember fiatal, sikeres és van pénze eltartani egy ilyen verdát. Amerikában, ahol az egyenes vonalú gyorsuló mozgás…..
AhdyZroe 2009.03.29 12:03:05
@Droopy79:

Sosem volt 160 lóerős CRX... Még a japán SiR-ből is 158 ló volt a plafon, euróában 90, 120, 137 és 150 lovas verzsönök voltak... ;)
AhdyZroe 2009.03.29 12:34:30
@S2000:
Én is olvastam a könyvet... Honda, a fenegyerek. ;)