Regisztráció Blogot indítok
Adatok
driopios

0 bejegyzést írt és 1176 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fiatalok lakhatási kérdése a magas albérlet árak és a drága lakások miatt nem csak nálunk, hanem bizony a világ minden táján problémát jelent. Tim Davidson és Sam Cosner, az amerikai pár megunta, hogy bevételük jó részét albérletre kell költeniük, saját lakásra pedig hitel nélkül esélyük sincs.…..
driopios 2020.07.06 16:54:00
@Ad Dio: attól függ, hol. New Yorkban van, ahol egy parkolóhely (!) 1 millió dollár.
        Matolcsy György ma egy tizenkét pontból álló jövőképet vázolt fel a növekedés.hu oldalon.       ******************************************************************************************        "   A történelmi tanulságok alapján 2030-ra szükségünk van: Teljes demográfiai fordulatra,…..
driopios 2020.06.30 14:46:08
A budapesti FIDESZ egy olyan (azóta már törölt) képet tett közzé a Facebook oldalán, amelyen Szálasi fejét Karácsony Gergelyére cserélték.  A főpolgármester persze ezt rossz néven vette.  Igaza van Karácsonynak? Elsőre persze rávágja az ember, hogy naná, ki ne érezné sértőnek, ha a XX. századi…..
Egy megrázó repülés története A helikopterháború kapcsán szerettem volna beszámolókból is válogatni, és rájöttem, hogy ehhez nemcsak a hosszabb-rövidebb visszaemlékezések járulhatnak hozzá, hanem végre bemutathatok egy legendás képsorozatot is, amely a vietnami háború legemlékezetesebb és…..
Laikus EUs Felhalmozott feleslegek 2020.05.05 08:00:00
A lezárások miatt egyes termékek iránt világszerte drasztikusan csökkent a kereslet. Jelen cikkünkben három érdekes esetet szeretnénk bemutatni ezzel kapcsolatban. A holland tulipántermelőknek március 13-a tényleg péntek 13 volt. Az ország egyik legismertebb gazdasági ágazata hatalmas kihívással…..
Billie Eilish most nagyon megy. Lassan olyan magasságokba ér, hogy ő lesz az éppen aktuális legnagyobb popsztár beelőzve Ed Sheerant vagy Taylor Swiftet. Ezt erősíti most az is, hogy ő és testvére, Finneas szolgáltatta az aláfestő zenét az idei Oscar-díj gyász-összeállításához (ahol az előző…..
driopios 2020.02.11 13:04:43
A munkák egy jó részénél az értékesítési teljesítmény pontosan mérhető és ösztönözhető, jutalmazható, eredetileg erre lett kitalálva a jutalék. Ami persze az idők során és a kis magyar valóságunkban úgy torzult, hogy kevés munkavállaló érzi úgy, hogy jól jár vele – és minden munkáltató jóljár, aki…..
driopios 2020.01.31 16:54:29
@jobangel: 3 darabbal csak akkor érhetett el 80%-os market share-t, ha a maradék sales-es 0.75 db gépet adott el.
Államvilág Niedermüller-effekt 2020.01.29 20:01:32
 Tekintve, hogy az ország 25%-a funckionális analfabéta, illetve hogy a PISA-felmérésen gyorsabban csúszunk le, mint egy Csiki sör Tusványoson, nem meglepő, hogy sokan nem értették Niedermüller kijelentését. Illetve sokan szándékosan félreértették szavait. Nézzük tehát az ominózus…..
Habár véget ért már a nyaralási szezon, de mindig jól jönnek a szuper öteletek a következő utazás megtervezéséhez. Gyakran inspirálódom én is különféle utazással kapcsolatos honapokat bújva és ha igazi különlegességre bukkanok, akkor rögtön is el mentem későbbre.  Egyébként véleményem szerint…..
Modorosblog Főnök-magyar szótár 2019.09.21 15:09:03
I need your help with... = Kérlek, csináld meg helyettem...
driopios 2019.09.23 10:28:57
driopios 2019.09.23 10:31:15
@MAXVAL bircaman közíró: "2007 óta (...) a legalacsonyabb pozíciókban vagyok"

Innen a sok frusztráció.
  Fotó: Hopkins, J. C. 1910, V. György király és Mária királyné   Amikor meghallottam, hogy egészestés film készül a kedvenc sorozatomból, a Downton Abbey-ből, amelynek a cselekménye ráadásul akörül forog, hogy a királyi pár meglátogatja a Crawley-családot, azt hittem, egyszerre van gyereknap,…..
driopios 2019.09.17 16:44:18
@MAXVAL bircaman közíró: A bolgár király, na az tényleg nem fontos. De főleg a bolgár parasztok!
Kétségtelen: a magyar szokások, hagyományok és babonák utánozhatatlanok. Ez pedig fokozottan igaz akkor, ha egy esküvői szertartásról és az azt követő lakodalomról van szó! Bolond menyecske, menyasszonyrablás, tányértörés... az idősebb rokonok általában elvárják, hogy ilyen szokásokkal tisztelegjünk…..
Hiába szeretnénk tornászt nevelni egy gyerekből, ha a szülők kosaras magasságúak. Ismerje meg a különböző testalkatokat, izomzat típusokat és a sikeres sportágválasztás egyéb szempontjait!..
Zord idők Nagyon zsír 2019.09.05 06:54:50
Mottó: Fel is Út, le is Út. ♦ A mai napon, 2019. Szeptember 5.-én, ha az időjárás is engedi, elkezdik felrakni a záróréteget/a kopóréteget is a Zsíroshegyalján az Erdősétány utcára. Az útrekonstrukciót mutatom be a blogposztban...
Szia, a nevem Betti. 27 éves vagyok, és 6 éve alkoholista. A függőségem minden momentumát, őszintén, kendőzetlenül követheted itt a blogon, a sikereket, és a kudarcokat is.. A blogot három okból írom: 1, Nekem tényleg segít az írás. 2, A visszajelzések alapján nektek is 3, Borzalmas tévképzetek,…..
Az 1955-ben az Ausztrál kormány déli sarkon létrehozott egy kutató állomást, aminek többféle funkciója is volt. Az állomás neve a semmitmondó THOM-9 nevet kapta. A rajta dolgozó kutatók pedig a 327-es kutatócsapat számot viselték. Elsődlegesen tudományos és katonai céllal rendelkezett, amely…..
driopios 2019.06.20 10:26:03
Úgy tűnik, az arab országok minden évtizedben megdöntik a világ legmagasabb felhőkarcolójának rekordját. A dubaji torony már berobbant a köztudatba, kevesen tudják azonban, hogy a szaúdi királyi család pár éven belül trónfosztásra készül. ..
Azt tudjuk, hogy 2010 óta a NER-korszakában élünk, amelyről igazából majd olyan 20 év múlva tudják megmondani, hogy mennyire sötét korszaka az országnak. Azt azonban látni kell, hogy a NER él, dübörög, és egy olyan párhuzamos társadalmat épített ki, amely úgy működik, mint egyfajta állam az…..
driopios 2019.05.03 12:09:46
@megvagyhadnagy: Nem érted mi a NER-lovag? Az offshore-lovagot azért gondolom értetted. Elvégre, az a Fidesz mantrája volt, és az csak jó lehet, mert az nemzety és MAGYAR!
Eyraud, aki 2016 októbere óta tölti be a klubelnöki pozíciót az Olympique Marseille-nél, a napokban egy konferencián beszélt arról, hogy a FIFA 19 nevű játékban az újonnan megjelent játékmódok közül többet is alkalmazna...
Egészen szokatlan ügyet dobott ki mára a Homár postaládája, aminek kapcsán megtudhatjuk, hogy tényleg létezik örökrózsa, nem csak a minden családban létező Karcsi bácsi viccel ezzel minden egyes alkalommal a mama nippes vitrinjében kiállított porcelánrózsa-gyűjteményre bökve.…..
  Azt látom, hogy az 5 + 1, vagy a 10 + 1 "tuti tipp a ...." kezdetű írásoknak reneszánsza van. Sejteni vélem a mögöttes pszichés hatást: figyelemfelkeltőek, ötletet adnak, vagy szimplán csak olyan dolgokat gyűjtenek össze, melyek egy átlagos épeszű állampolgárnak az életben eszébe nem…..
Csillagbérc Ezért nem fogysz le 2019.04.01 10:10:01
Végre ragyog ránk a melengető napsugár, és az első alkalom már fel is csillantja előttünk azt a fantáziát, ahogy legjobb formánkban feszítünk a parton lehetőleg nulla zsírpárna és tökéletes barnaság mellett. Legfőbb ideje hát, hogy elkezdd gyötörni kis testedet, hiszen alig néhány hét, és jöhetnek a…..
A folyami portyázók Az amerikai folyami flotta önmagában csak a vizeken működhetett, de 1966 közepén a körzetben található vietkong bázisok felszámolása is napirendre került. Ehhez már a durván 5000 fős Mobil Folyami Flottilla (Mobile Riverine Force) állt csatasorba 1967 júniusában, mely kombinált,…..
driopios 2019.03.19 16:44:56
Az informatika világát tornádóként forgatják fel időnként új trendek, módszertanok, technológiák. Felhő, diszruptív technológiák, SOA, agilitás, meg annyi minden más: tömegek lelkesednek az újdonságokért, de a sokat látott veteránok sokszor csak megrántják a vállukat, és nem különösebben emelkedik…..