Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SZEM-Pont

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új Világ JÁRVÁNY VAGY HÁBORÚ? 2020.04.23 19:30:50
  Szent-Iványi István  írása       „Én nem a győztest énekelem, nem a nép-gépet, a vak hőst, kinek minden lépése halál, tekintetétől ájul a szó, kéznyomása szolgaság, hanem azt, aki lesz, akárki ki először mondja ki azt a szót, ki először el meri mondani, kiáltani, bátor, bátor, azt a…..
Pálinkás József írása   A valóságosan reánk tört koronavírus-járvány felkészületlenül érte a maga kreálta „veszélyek” legyőzéséhez szokott magyar kormányt és a kormánypárt szolgálatába állított államigazgatást. A járvány magyarországi megjelenésekor a kormányfő megpróbálta továbbra is a kitalált…..
Varánusz Bokros Lajos azt üzente 2010.02.18 08:00:00
Bokros Lajos azt üzente:Elfogyott már a türelme!Másodszor már nem üzeni, köd utána, el fog menni,Éljen a vélemény-szabadság,Éljen Bokros Laja!Nemzetmentő Lajosnál betelt a pohár. Az MDF és Dávid Ibolya egyetlen és féltve őrzött választási árucikke úgy látja, elég ebből a…..
  A Fidesz sem tanult semmit a hibákból, s tovább fogunk döcögni. Varga Mihály, aki várhatóan pénzügyminiszter lesz, azt mondta: a magyar költségvetési hiány nyugodtan lehet 7,5 százalék, mert ez lesz az európai átlag is. Varga akkor nyilatkozta ezt, amikor Görögország…..
A baloldalhoz tartozó politikusokkal, háttéremberekkel és egyéb szereplőkkel beszélgetve érdekes hangulatváltozást lehet tapasztalni. Miközben az általános várakozás még mindig a Fidesz elsöprő, akár a kétharmadot is meghaladó győzelme, az általános viselkedés pedig a…..
Az SZDSZ várható parlamenti búcsúja kapcsán korábban már írtam a liberális tábor lehetséges jövőjéről. A kérdés azonban ennél tágabban is megfogalmazható: vajon hogyan hat az SZDSZ kiesése a teljes magyar politikára? Ne feledjük, a liberális párt húsz évig –…..
SZEM-Pont 2010.01.03 15:11:06
@antipopu: Neked a zárt osztályon van a helyed.
Te akkora faszságokat írsz, amelyek komoly pszihiátriai diagnózis felállításához szükségesek. Csak tájékoztatlak, hogy ennek a dumának vége. Ez az SZDSZ -MSZP marhasággal együtt lejárt, úgyhogy tessék már a büdős picsába innen elhúzni
SZEM-Pont 2010.01.03 15:42:18
@antipopu: Ha téged ennyire nem érdekelnek a dolgok mia faszt keresel itt?
Szerinted normális dolog Orbán Viktort fasiztázni vagy nácizni?
Tessék már elfogadni a többség akaratát ez is a demokráciának a játékszabálya.
Eddig csak azt a süketelést lehetett tőletek hallani, hogy OV mennyire nem csinált semmit, majd jött a nácizás.
Miért nem tudjátok tolerálni a többség véleményét?
Ez egy alap követelmény. Vagy tiszteletben tartod, vagy fogd be a pofád és húzz el a véres gecibe.
SZEM-Pont 2010.01.03 16:13:40
@Letícia: A kisebbségnek nem csak a véleményéhez, hanem egyéb kiváltságokhoz is joga van. Ezt pontosan a kisebbségi léte határozza meg.
Az is lehet, hogy túl van reagálva a "neurotikus paranoid" véleménye, de talán meg kellene már érteni végre, hogy ennek a stílusnak és hülye dumának is vége.
A társadalmi megbékélés gátja és akadálya az ilyen hozzáállás.
Az amit ő képvisel, egy kártékony nézet, mely tovább mélyíti az erkölcsi válságot.
A "patkányok uralkodása" és ennek tartalma szerinted mire utal?
    Nem tudom a kedves olvasó melyik maffiában van, de itt nálunk a tanyaközpontban azt a csávót, vagy luvnyát, aki a helyi Lukoil benzinkút parkolójában veszi át a zsét, nem azért rúgjuk ki (hetvennél, a viadukton) a cégtől, mert nem jattol le nekünk, hanem azért, mert…..
w Mint a mókus 2009.08.18 03:15:00
Édes, nehéz botrányszag terjeng, lopásillat. A vízállásjelentés szerint a közfelháborodás elérte a szezonális maximumot, a nyár vezényszava a végkielégítés. Olvasó beír, bekommentel, hallgató és néző betelefonál, ő ezen fel van háborodva, szerkesztő úr, ehhez szóljon…..
Magyaridióta Az igazi kérdés 2009.07.20 18:48:00
Ismét kinyilatkoztatott a Nemzetvezető, megint nagyot szólt, mint egy gyufabomba.Persze ez alkalommal is mondott marhaságokat, fél- és teljes igazságokat is, mint szokott.Az olyan arcátlanságok taglalásába most nem megyek bele, mint hogy ki ugrosztotta össze a magyart a magyarral, hogy…..
SZEM-Pont 2009.07.21 11:52:39
@Invictus:
Az általad említett külföldi kezek már nem sokat fognak segíteni, mert egyrészt az érdekeik és céljuk megvalósult, másrészt ezúttal nem lesz beetetés, vagy félredumálás. Ugyanakkor ebben az esetben is szükséges a külföldi kéz igénybevéetele, ezért az mindig a legitimációval bírót támogatja és nem a "szarba elmerültel" fog foglalkozni.

Amúgy teljes felesleges arról polemizálni, hogy mi lesz, azt majd akkor mindenki meglátja, szerintem inkább az most az érdekes kérdés, hogy egy magát felelős kormánynak vagy pártnak nevező szervezett, miért nem tulajdonít annak jelentőséget, hogy egy ország társadalmának nagyobb része nem támogatja őket. A felelősségérzet szerintem ott kezdődik, amikor fel tudom vállalni a kudarc következményét.
EP-választás, II. rész – SZDSZ és MDF Mikor kiszívta már szegény csontom velőjét, s arcához lankatag hajoltam én előrébb egy csókot nyomni rá: nem láttam semmi mást, csak izzadt bőrcsomót és tele rothadást. Bezártam szemem nagy hideg borzadályban, s amint az eleven…..
Simor elvtárs egy igazi átlagember, hiszen ő szerintem nem nagyon érintkezik társadaliag olyan emberekkel, akiknek nincs offshore cége. Az ugyanis nem menő, sőt vérciki, az offshore-talanság maga a nyomor, az olyannak középkategóriás autója van csak (5 éves) és nem a maldívra jár…..
Orbán Viktor nem hülye, valószínűleg pontosan tudja, hogy mi az az off-shore. Orbán Viktor nem tájékozatlan, tehát valószínűleg azt is pontosan tudja (hacsak a gonosz tanácsadói át nem akarták verni), hogy Simor Andrásnak milyen cége van és milyen nincs.Orbán Viktor torkig van…..
A péntek reggeli Mokkában Demcsák "teljesen megdöbbentem" Zsuzsa, a gyermekeit csak  Tommy Hilfiger-pelenkában flangáló milliomoscsemeték közé eresztő egykori kormányszóvivő-jelölt és a kissé unott arccal üldögélő Azurák Csaba vendége Réz András volt annak…..
SZEM-Pont 2009.05.27 09:58:29
@Alfonzhal: Teljes mértékben egyet értek.
Természetesen a hülyítésen kívül, van egy megosztó, provokáló célzata is.

Tulajdonképpen be kell valahogy bizonyítani, hogy mennyire kirekesztő és antiszemita nép a magyar.
Képviselő Funky Áp end dáun 2009.05.14 16:20:00
A Képviselő Funky képes beismerni, ha hibázik. Amikor két napja gúnyt űztünk Gurmai Zita szocialista politikusnő angoltudásából, még azt hittük, hogy nincs neki olyan, csupán előre bemagolt, számára érthetetlen szövegeket ismétel. Ahogy az mindjárt kiderül Gurmai valójában…..
A Fideszt, mégpedig láthatóan elsöprő többséggel. Kívánja még az ingatlanadó, a ____adó és az *****adó ötletének elvetését, a korábban kivetett adók egy részének eltörlését, hétfőre Győzikét, péntekre a Dallast, valamint, úgy tűnik, a Bors magazint, amely a lappiacon…..
SZEM-Pont 2009.05.14 17:17:28
@Lófasz Hadnagy: Te valóban egy kibaszott nagy lófasz vagy, mi lenne, ha meg sem szólalnál, hiszen a véleményed még a wc papírt sem helyetesíti. Inkább nyalj tovább a komcsiknak, azzal jobban jársz.