Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sobrijoska10

10 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Nem rosszabbak a mai fiatalok, mint a korábbiak, csak sokkal rosszabb forrást kapnak.” (Hevesi Krisztina) Az idősebb korosztályok időről időre előhozakodnak ezzel a csalódást hangoztató felvetéssel, hogy a mai fiatalok rosszabbak, ilyenek, meg olyanok, és bezzeg az ő idejükben. A generációs…..
Nagy politikai vihart kavart az elmúlt pár napban, hogy a 22 éves joghallgató Rácz Zsófia ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár lesz azután, hogy a posztot eddig betöltő Illés Boglárkát a Fidelitas elnökévé választották. A jobboldali kurzus egyöntetű hivalkodásba…..
A nyaralókkal és a hatóságokkal is kukoricáztak a balatoni zugárusok, akik közül a kis halak is megkerestek tízévnyi átlagbért egy szezon alatt...
Bár a magyaros vendégszeretet legendás, azért a Kis Valentino, Zimmer Feri és az Üvegtigris országában generációk szoktak hozzá, hogy megalázkodva kell a pulthoz járulni az ott dolgozók jóindulatában bízva. A lemosott virsliknek és a hozzájuk tartozó vendéglátós morálnak az elmúlt évtizedekben…..
1x03 - A mézeshetek Kinga&Robi: Kinga, akinek ugye a vicces kedvű Szakemberek és a Nagyon Komoly Tudományos Tesztek egy kopasz, negyvenes, elvált, 2 gyerekes cowboyt dobtak ki, az emlékezetes zenés-táncos country produkciótól meggyötörten reméli, hogy a nászéjszaka eseménytelenül fog telni, a…..
A helyzetet ijesztőnek látom: úgy tűnik, elkezdődött a választási kampány. Pedig a választás valamikor 2018 áprilisában, vagy májusában lesz...
sobrijoska10 2017.04.12 14:48:49
A Sorozatwiki csapott le az infóra elsőként: négy adás után a Viasat leveszi műsoráról a Sikítófrász című, celebéneklős-ijesztgetős műsorát, mert hát nem nagyon nézte senki, ugye. Az első adás január 26-án jelentkezett, még este 9-kor, de a negyediket már este 11-re tették át, majd inkább le is…..
comment:com Megszűnik a Heti Hetes 2017.02.22 08:38:35
A hírt Para Kovács Imre, a műsor egyik állandó résztvevője közölte kedden este a Facebookon: "Mától hivatalos: végleg megszűnt a Heti Hetes" - írta. A döntés nem lehetett teljesen váratlan, hiszen már eleve kevesebbet rendelt belőle erre az évre az RTL Klub: januárban jelentették be, hogy 40…..
sobrijoska10 2017.02.22 09:08:23
Nem tudtok ti örülni semminek, az a ti bajotok. Timi fánkozója a gyerekeknek akart segíteni. Azoknak a tehetősebb csemetéknek, akiknek az anyukája nem bír fánkot sütni, mert üzletei vannak meg karrierjei több, és a hosszú műkörmei beleakad a sütés közben. De viszont ezek a gyerekek gazdag háttérrel,…..
sobrijoska10 2016.10.15 22:54:24
Április 26-án vasárnap este 9:10-kor jelentkezik először az a műsor a TV2-n, amire Hajdú Péter csak nagyon hosszas tárgyalások után tudta rábeszélni Friderikusz Sándort, aki az Ének iskolája második évada után intett búcsút a TV2-nek. A formátumot viszont mintha rá szabták…..
sobrijoska10 2015.04.08 14:53:30
Olvasónk hiába szerzett jogi diplomát, nyaralásról, új autóról nem is álmodhat. Nemrég minimálbérért akarták alkalmazni.Tényleg ennyit ér egy jogász diploma? Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az…..
Háborús filmet forgatni úgy, hogy közben nem mutatjuk a háborút? Nos, páran ezt már megpróbálták, és súlyos drámázások közepette érzékeltették, mennyire elcseszett egy világban élünk. Robert Altman azonban teljesen más utat választott: egy vígjátékot forgatott a koreai…..
Kurucos daccal csak azért is vasárnap mentünk családilag bevásárolni a gonosz multi Auchanba. A bejáratnál elénk pattant egy kedves arcú leányzó, és a kezünkbe nyomott egy zöldes papírt, amelyből már láttam néhányat a parkoló pocsolyáiban. Ezen a szórólapon az szerepelt,…..
Lehet, hogy McCain kissé túltolta a bringát azzal a neonácizással, meg lehet, hogy tényleg léket ütött az agyában Vietnam. De ettől még vitathatatlan, hogy az ember, aki kevesebb mint két hónapja még fényes diadalát ünnepelte az önkori választáson, ma agyonverve, szétalázva…..
Ez most komoly? Több hónap szünet után jelentkezik a SHOWDER KLUB őszi évadának első adása, és papírból olvasó, bohózatos, rádiókabarés szkeccseket adnak elő? Mi ez a szégyentelen mélybevetődés? 1950-et írunk?! Semmi nem definiálja, hogy a Showder Klub szükségszerűen egy…..
A két Oscar-díjra (forgatókönyv, vágás) jelölt Furcsa pár Jack Lemmon - Walter Matthau páros talán legismertebb és legnépszerűbb vígjátéka, ami tíz közös filmjük második tagja,  A film hatalmas közönségsikerét bizonyítja az a tény, hogy az 1968-as év negyedik legnagyobb bevételét produkálta, úgy,…..
Vagy talán sosem volt? Valóban érdekes összevetés arról tárgyalni, hogy most van vagy nincs. Külföldi utjaim során beszélgettem már németekkel, olaszokkal, görögökkel, osztrákokkal, franciákkal, és mindegyikük első gondolata a magyarokkal kapcsolatban, hogy mi mennyire hatalmas…..
sobrijoska10 2014.10.09 12:06:29
A Microsoft mai San Francisco-i sajtótájékoztatóján bemutatta új operációs rendszerét, a Windows 10-et. Forrás: CNET Az eredetileg Windows Threshold kódnéven futó program lényegében szakít a csempés Metro kezelőfelülettel, amit a Microsoft korábban megpróbált minden…..
Egy duguláselhárítással foglalkozó cégnek akkor megy jól a bolt, ha sok az eldugult lefolyó, WC és vízvezeték. Ha azonban csak kisebb üzemzavarok lépnek fel a háztartásokban, melyeket a tulajdonosok is el tudnak hárítani, akkor a tisztító cég szlogenjei üresen csengenek. Erre…..
sobrijoska10 2014.09.30 22:44:24
Amikor a TV2 megvette a izraeli Bumm! vetélkedőt, amiben az a pláne, hogy a játékosnak egy bomba hatástalanításával kell kérdésekre válaszolnia (és nem, nem térünk ki rá a meglehetősen morbid kapcsolódási pontokra), az eredeti formátumról készült videót nézegetve nem nagyon…..
A Modern Magyarország Mozgalom főpolgármester-jelöltje 17 pontban foglalta össze programját. Bokros Lajos a gazdasági vonatkozásúak közül többet is említett a Napi Gazdaságnak. Elmondta, nincs színvonalas közszolgáltatás megfelelő vagyon nélkül és nincs beruházás a…..
sobrijoska10 2014.09.16 10:14:55
Úgy drukkoltam, hogy Van den Bosch Sydney fejére kerüljön a korona a Magyarország Szépe végén, és a mezőny messze legmenőbb nevű versenyzője vonuljon majd kalocsai mintás, pántlikás menyecskeruhában a Miss World vagy Miss Univerzum döntőjében, ahol persze soha nem fog nekünk…..
disrupt Nem is etted meg! 2014.06.19 10:52:24
A You Did Not Eat That Instagram fiók azoknak a vékony lányoknak a fotóit gyűjti, akik hatalmas adag hizlaló ételekkel pózolnak a kamerának, miközben mindenki tudja az igazságot: valójában nem is ették meg azokat. A #youdidnoteatthat (YDNET) hashtaggel ellátott képeken szereplő…..
Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója tegnap az Egyenes beszédben magyarázta Kálmán Olgának, hogy ha valakit megütnek, és egyedül van a támadójával szemben, akkor nincsen más lehetősége, mint hogy visszaüssön. Kálmán Olga azt kérdezte Kolositól, hogy olyan volt a…..