Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Swarci

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karesz az imént küldött néhány fotót a kocsiban volt és van láncokról. Nem kevéssel volt hosszabb a kelleténél. Ha pedig lennének kétkedők (akiket úgyse lehet kikerülni, tehát lesznek), itt a fölső vége a láncnak bizonyítandó, hogy fent egy vonalban volt a fotózáskor a…..
Belsőség 12:20 Regensburg 2010.03.02 13:29:00
Balázs Viktor szállítja a friss infót: 12:20 Regensburg előtt vannak a fiúk, szépen hatolnak előre az autobahnon. Csikós a hátsó ülésen alszik, ájultan. Bende vezet, és közben azzal szórakoztatja magát, hogy a Karesz combját fogdossa. Is this the beginning of a beautiful friendship? 7.rész A…..
Az egyik legalapvetőbb szerszám. Vannak olyan műveletek, ahol sem a krova, sem a légkulcs, sem bármilyen alternatív megoldás nem jó, ilyenkor jöhet a klasszikus csillag-villás kulcs. A legjobb persze, ha komplett szettünk van, monjuk ötöstől negyvenhatig, de valljuk be, ez egy átlag…..
  Egy férfi életében kell egy Zsiguli. Pont. Aki már a ballagásra kap egy új Hondát, nyugodtan lapozzon – lehet Zsiguli nélkül élni, de súlyos mulasztás volna. Vélemények azonos című írásunkról...
Belsőség A legtaxibb érzés 2010.01.08 09:55:00
A rendes forgalmival, valamint a hivatalosan lefordíttatott Euro 3-as átalakítási engedéllyel Tamás berobogott a Mozaikba, hogy elkezdje görgetni a behozatal úthengerét. Nézik a szakértők a papírokat – hát ezen sehol nem szerepel, hogy Euro 3-as. Dehogynem, ott áll rajta, hogy…..
Belsőség Új Totalcar születik 2009.07.25 17:44:00
Drága Olvasónk! Nagy nap a mai, mert hosszú veszekedések, tervezés, meetingek, zrikálás és kihullott hajszálak árán elmondhatjuk, itt az új Totalcar. A bal felső pixeltől a jobb alsóig mindent kicseréltünk, megújulásunk célja nem kizárólag a szebb külső - tehát nem egyszerű…..
Swarci 2009.07.26 13:25:59
vasárnap (13:10) kor talált általam nem érthető izék: (firefox böngészővel)

íme:
nepitelet.hu/motorok/technika/ -ez mi?

nepitelet.hu/motorok/
megjelenítés a motor típusoknál, minden egybe van

nepitelet.hu/motorok/tesztek/
?

nepitelet.hu/motorok/magazin/
"ert"

totalcar.hu/forum/
404 es hiba (maci az úton)

totalcar.hu/magazin/hifituning/
vissza a magazin menüre

totalcar.hu/magazin/technika/
ez is vissza ugrik

rendszam.fuge.hu/
ez is fura kicsit változott kicsit nem

totalcar.hu/tesztek/tores/#
itt sem megy a "modell" link vagy mi is akar itt lenni


totalbike.hu/tesztek/
nincs találat sehol

totalbike.hu/magazin/kozelet/
legalább reklám van

hajrá lehet javítani!

amúgy szép rendezett, bár még szokni kell
Swarci 2009.07.29 15:52:11
nepitelet.hu/motorok/magazin/
csak egy "ert" felirat van és ennyi
nepitelet.hu/motorok/tesztek/
teljes halál, csak kódok
nepitelet.hu/motorok/derby/furge_szallito/
csak példaként, kicsit rendezni kéne
nepitelet.hu/motorok/technika/
csak egy "ert" felirat van és kész

a többi már jó amit legutóbb beírtam
köszi
Ma délelőtt végre megkezdődtek a munkálatok a Sávoly mellett épülő Balatonringen, amely 2010-től a gyorsaságimotoros-világbajnokság legújabb állomása lesz. A MotoGP jogtulajdonosa, a Dorna hivatalos 2010-es versenynaptára a napokban jelenik meg: ebben már szerepel a…..
Összefognak az európai motorgyártók, hogy legyőzzék a válságot: az ACEM (Association des Constructeurs Européens de Motocycles – Európai Motorgyártók Szövetsége) tegnap véget ért közgyűlésén világosan megfogalmazták, hogy csak együtt képesek tenni az elszomorító…..