Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spiderpig

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten megnyílt a Corvin mögötti pláza, számos írás jelent már meg a témában, amikből kiderül, hogy az építészeti megoldások nem túl eredetiek, nincsenek olyan üzletházak, amik korábban ne lettek volna már az országban, de összességében nem gondolom, hogy rosszat tett…..
spiderpig 2010.11.01 23:58:52
@DnP: :D:D Csak egyet tudok érteni.. :D
Ha nincs odaírva, magamtól talán rá sem jövök, hol készült a kép. A Halászbástya Étterem kimaradt az életemből. Úgy emlékszem gyerekkoromban oda nem mehettem be, de már nem emlékeztem, hogy le volt-e zárva a terület vagy csak apám mondta, hogy semmi keresni valóm ott. Na most…..
spiderpig 2010.10.27 22:55:53
Hát ez fenomenális...
@Androidus:
Amúgy szerintem az a magyarázat, hogy az 5. kerületben egy 200 millás beruházásért 2 milliárdot fizetnek és ebből természetesen jut mindenkinek a zsebébe egy nokiás doboz.. lehetséges, hogy az I. kerületben nem így működik(?).

Vagy az is lehet, hogy épp az I. kerületben tettek zsebre annyi pénzt, hogy nem maradt 300 milla sem :D

Jókérdés... :)
PTinfo 30 napra bezárva 2010.10.26 19:07:00
Alig másfél hete volt itt szó az új novoszibirszki metrószakaszról. A vonalat, melyet október 7-én nyitottak meg, tegnap bezárták, a vonatok a korábbi végállomás Berezovaja Rosaig közlekednek ismét. A bezárást a regionális hatóságok rendelték el, arra hivatkozva, hogy az…..
Éveken át elátkozott hely volt Budapest egyik fontos csomópontja, és bizonyos értelemben még ma is az, csak már hátat lehet fordítani neki: a közelmúltig az egész Kálvin egy feltúrt gödör volt, most már csak az Üllői út és a Lónyay közötti rész néz ki úgy a…..
spiderpig 2010.10.27 00:23:21
@városjáró: Valóban kicsit idealizált formában van bemutatva a környék :)
De ettől függetlenül el kell ismerni, hogy barátságos és szép lett, én pedig-ha ilyen beruházásokat csinálnak-sz@rok az autókra...
spiderpig 2010.10.27 00:30:07
@spiderpig:Persze legyünk maximalisták, nem lett tökéletes :D De nekem például nagyon tetszik. Nekem teljesen nem budapesti hangulatot idéz az egész. :) Nem illik, a városhoz, nem mintha nem örülnék, ha így nézne ki...
Csak ha mellérakjuk a kálvária tér, Mátyás tér környékét, máris két külön városról beszélünk.
A Hajógyárin szintén gyerekkel sétálgató munkatársunk jelenti: Angelina Jolie és Brad Pitt négy gyereke, Maddox, Pax, Zahara és Shiloh vasárnap délután a nép egyszerű kisfiaival és kislányaival együtt rohangáltak, csúszdáztak és mászókáztak a sziget…..
spiderpig 2010.10.17 22:37:16
  A múlt héten a kisfiamat kísértem el egy focibajnokságukra az újmátyásföldi Ikarus telepére, ahol meghökkentő élményben volt részem. Egy kisvárosi hangulatú sporttelepről van szó, amely azért elég nagy, mivel a hajdan világhírű buszgyáré volt, s bár az egyik fele…..
  Amikor néhány napja azon dohogtam, hogy milyen mostohán bánnak az önkormányzatok a sajtóval/blogokkal, nem véletlenül emeltem ki ellenpéldaként többek közt a fővárost. Azt viszont elfelejtettem hozzátenni, hogy nem csak a sajtósaik nagyon fürgék, de ott van Bojár Iván…..
A tervek szerint még a választások, sőt ha lehet, még a kampányhajrá előtt megkeresem valamennyi főpolgármester-jelöltet indítós szervezetet, hogy egy szakpolitikusok vagy akár maga a jelölt beszéljen a terveiről. Nem lesz szó ideológiáról, pártokról, koalícióról, személyi…..
Ha ezentúl valaki túlságosn is boldog vagy túl szélesen mosolyog egy olyan szituációban, ahol az nem lenne indokolt, jobb lesz, ha elkezdesz gyanakodni. A fickó a 49-es villamoson nem biztos, hogy egy tegnapi viccen mosolyog magában, és a fogorvosi váróban sem feltétlenül a régi szép…..
spiderpig 2010.07.30 01:38:43
spiderpig 2010.07.30 01:51:52
  Az ember minden különösebb egészségkárosodás veszélye nélkül megihat naponta egy kis kupica barackot. Vagy szilvát, vagy cseresznyét, vagy körtét, vagy törkölyt, vagy Unicumot, vagy Jägert, vagy Becherovkát, vagy rumot, vagy vodkát stb. A hangsúly a "vagy" szócskán van.…..
spiderpig 2010.07.30 00:41:47
Testimese Aqua 2019.07.27 11:00:00
Jó a szex vele. Az étvágyunk is hasonló, az együtt töltött éjszakák nem az alvásról szólnak. Hétvége. Meleg van, strandoljunk, menjünk élményfürdőbe. Csinos, kiemeli amúgy is jó alakját a fürdőruci, bújik, csókolgat, tapad rám a vízben egész nap. Aztán néha elkapja a nadrágom a víz alatt és…..
spiderpig 2010.07.28 02:22:16
@ϵʀɢϵʀʙϵʀɢϵʀ: Úgy is van. :D:D:D:D
@banurr: az első bekezdésért gratulálok.
a másodikért is.
Bevallom nem gondoltam volna, hogy ekkora hullámokat vet majd az Új városközpontnak elnevezett irodaház-hotel-közpark kombó építése. Bár általában érzékenyek vagyunk, ha hozzányúlnak a belső kerületek utcaképéhez, de a szomszédos Vörösmarty 1. korántsem váltott ki ekkora…..
spiderpig 2010.07.28 00:04:14
@pösti: Szerintem ha belegondolsz a mostani nagy port kavaró ügyekbe (BKV, Főtáv), akkor rájössz, hogy miért fekszik le neki mindenki. :) Ez még mindig Budapest..

Amúgy nekem semmi bajom sincs ezzel az épülettel.
Na tessék, már megint kaptam egy kritikát, hogy kevés a poszt. Lássuk be, hogy - bár a múlt hétre öt is jutott belőle - van benne valami. Szóval most ünnepélyesen megígérem, hogy mától... na jó holnaptól minden hétköznap írok kettőt: egy rendeset, meg egy amolyan…..
spiderpig 2010.07.27 02:52:44
Nem is olyan rég egy bloggal odébb írtam már Magyarország népességfogyásáról, meg hogy a demográfiai változások hogy alakítják át a településeket, kiváltképp a budapesti Belvárost. Talán ezért is bombázott meg sajtóközleményével a Nagycsaládosok Országos Egyesülete…..
spiderpig 2010.07.26 01:18:21
A Fővárosi közgyűlés még június elején kimondta, hogy tilos lesz a dohányzás a fővárosi aluljárókban. A rendelet július 18-án, azaz múlt vasárnap lépett életbe. A dohányzási tilalom a fővárosi önkormányzat, illetve a BKV tulajdonában lévő 72 aluljárót érinti. A…..
spiderpig 2010.07.23 02:25:13
@Vérnűsző Barom: Ezzel egyikünksem tud mit tenni... Nincs rá gyógyszer
spiderpig 2010.07.23 12:47:37
@Pong: Szerintem ezzel nem vagy egyedül (:
spiderpig 2010.07.23 12:48:47
@peetmaster: 96-97 ben sokkal kevesebben cigiztek.
Bár az egykori masszázscsászár emlékeim szerint utoljára azt mondta, hogy egyszer és mindenkorra elege van a thai politikából, úgy tűnik, ezen az égtájon is érvényes a mondás: soha ne mondd, hogy soha. A blog régi olvasói jól tudják, hogy Chuwit Kamolvisit Bangkok Charlie kedvenc…..
spiderpig 2010.07.23 00:54:12
  Néhány hete, azaz az új kormány megalakulása óta Andrassew Iván rendkívül éles szemmel őrködik a magyar demokrácia felett. Nem csoda hát, hogy ő figyelt fel az internetes médiaháború első ütközetére, mely sajnálatos módon a köztársaság ellenségeinek…..
spiderpig 2010.06.24 01:15:38
Pimasz úr Bala-balaton 2009.05.22 16:47:10
Múlt hét végén – ahogy meséltem már a múltkor – épp ott forgattunk. Én gyerekkorom óta imádom ugyan, de borzasztó lehangoló volt látni azt a pusztulatot ami most ott van. Így a nagy nagy szezonra várva… Állj! Én komolyan gondolom, hogy minden erőnkkel segíteni…..
spiderpig 2009.06.12 22:18:42
@Gaborka6: a rendezvényekben igazad van, a balaton adottságaival sokkal többre is vihetné a helyi turizmus, hiszen ott nem csak víz van, de gyönyörű pl. a balaton felvidéki nemzeti park területe is. és még akkor nem is beszéltem a kérékpárutakról aminek be kéne hálóznia a környéket. így is van, de nem elég! Ráadásul a helyiek hozzáállása is lehetne más... ki lehetne használni számtalan előnyét a balatonnak és a környéknek rendezvényekkel balatonon kivüli programokkal, és ki kéne már nőni a "fabódés" vendéglátást. Kicsit modernizálódni kéne. és még nem is beszéltem arról, hogy a balaton a legolcsóbb vízparti üdülőhely európában... van még itt munka és nem biztos, hogy jó felé mennek a dolgok, célirányosabban kéne fejleszteni a balatont és környékét és luxusszállodákat építeni amivel nem csak a németeket csábíthatnánk oda...
Íme egy párperces részlet a vasárnapi adásból. A felvételen könyörtelen biztonsági őrök csapnak le rám és Fitti kollégára. Jó szórakozást!..
spiderpig 2009.05.25 15:35:35
@fittikém: Nekem az a véleményem, hogy ez magyarországon egy mondvacsinált probléma. Semmi értelme szerintem biztonsági őrökkel fgolalkozni, lehethogy a képernyőn túl szórakoztató a néző számára, de szerintem semmi több. Ha a műsor a problémákról szól akkor a valódi problémákkal kell törödni, mint pl. a szemét, meg amit a többi adásban már láthattunk. Lehet vitatkozni az őrökről is, hogy milyenek, de sosem szabad általánosságban beszélni, mert mindig lesznek "jófejebb" őrök és bunkók is, szerintem ezen semmi értelme vitatkozni. A helyedben én azt mondtam volna, hogy nem vagyok hajlandó ezt megtenni,mert nem tehetik meg. ennyi. Nem kell ebből problémát csinálni, így is oly sok van belőle hazánkban...
Pimasz úr Felhívás! 2009.04.26 18:30:00
Ezennel jó tanácsokért fordulnék a kedves olvasóhoz. A napokban a bolti, áruházi biztonsági őrök lelkivilágát vizsgálnám meg. Gyanítom, nem vagyok egyedül, aki furcsán viseli, mikor a hátában elmozdíthatatlanul ott liheg a folyton gyanakvó biztonsági ember. Hogy nyilván mit is…..
spiderpig 2009.05.04 14:17:39
@R84: Abban igazad van, hogy provokativ viselkedéssel magunkra hozhatjuk a biztonsági őrt, viszont éppen a tűréshatár elérés volt a műsor célja szerintem. másrészt ami az utolsó mondataidat illeti egyáltalán nincs igazad, és csak annyit mondok, ha nem tartod sokra akkor ne nézd. gergő pimasz, bátor néha talán túl lő a célon a műsorban de ő legalább megcsinálja. Te beálltál volna bkv ellenőrnek egy napra a legbalhésabb helyekre? elmentél volna az éjszakába 20 éves fiatalokkal? :D Hát... így már azért más a dolog...nemde?
spiderpig 2009.05.15 14:54:54
@R84: de azért lécci ne oktass, tudom, hogy az éremnek két oldala van azt is, hogy rengeteg a lopás. De aki nem lop az elég zavarónak érezheti az egészet. Másrészt ha egy embert elkezd követni a biztonsági őr attól még simán ellophat valamit . Az olyan lopásokat amikről te beszélsz nem lehet ezzel megakadályozni, szerintem. Itt konkrétan két férfi sétált a boltban és szerinted akkor végzi a biztonsági őr a munkáját, ha elkezdi követni őket? velem is megesett már számtalanszor és még életemben nem loptam... Nem a biztonsági őrön múlik, hogy el nem lopnak egy egy kis dolgot. Szerintem a biztonsági őr a nagyobb lopások, rablások elkerülése végett van.
Pimasz úr Adás a neten 2009.04.22 17:56:00
A sokak által előre is véleményezett, melegekről szóló adás - a többi mellett - felkerült a VIASAT3 videoportáljára...
spiderpig 2009.05.11 18:15:24
@Wealldieoneday: Egyetértek abban h szerintem sincs homofóbia csak nem kedveli az emberek többsége őket. teljesen igazad van, mondjuk én azt gondolom ,hogy a legtöbb ember aki nem szereti a homikat az nem is fogja szeretni őket...
Pimasz úr Szemét sztori 2009.05.11 08:48:00
Érdekes tapasztalat, hogy az évek során a legtöbb rossz dolog nagyban javul és változik, van azonban ami mindig örök. Ez az emberek környezetünkhöz való állása, pontosabban annak teljes letojása. Vaskos bírságok ide vagy oda, kijelölt legális szemétlerakók, stb. még mindig…..
Fontosnak tartom elmondani a mostani Pimasz úr verzió lényegét. Az átalakulásét és a rejtett kamerázásét. Megmutatni és megélni. Nem lebuktatni, tényfeltárni, oknyomozni stb. áll szándékomban, hanem egy-egy jelenséget bemutatni és közben szórakoztatni. Meg persze valamelyest…..
spiderpig 2009.05.04 14:23:10
@gondolatom: ez jó! :D