Regisztráció Blogot indítok
Adatok
savitri

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majdnem félszáz pályázat érkezett be nagy karácsonyi nyereményjátékunkra, és bizony, nem volt könnyű az elbírálásuk, annyi kreatív, szépen kivitelezett dekorációt, ajándékötletet, díszt készítettek a mi alkotó Olvasóink gyermekeikkel. Külön öröm számunkra, hogy sokan…..
Egyetlen kép, ami mindent elmond. Újabb szerelem a gyerekszobák terén a csíkos, és főleg és különösen és leginkább, ez a piros csíkos gyerekszoba. Minden részlet tökéletes, úgy, ahogy van. Az eltolt emeleteságytól kezdve, a fal csíkjaival harmonizáló ágytakarón át a…..
Felhasznalo bloggerina már hírt adott a blogon az itt következő kiállítás egy darabjáról. Bár ő "Szadista bölcső"-ként aposztrofálta, én más megközelítésből mutatom most meg a kollekció néhány további darabját.Minden becsületes, sci-fi fan férjjel rendelkező…..
savitri 2009.07.01 10:39:09
Earlyrider a neve ennek a futóbiciklinek, ami az új, motoros generációnak van kitalálva. Hadd szokja a gyerek minél korábban, milyen is az igazi motoros élet, milyen hatalmas kerekeken gurulni bele a messzeségbe. Jó, persze nem direkt a motorosok gyerekeinek készült, de akár így is…..
savitri 2009.05.29 15:42:45