Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brucewillis

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SZUMMA címmel jelenik meg december 9-én a Blind Myself első válogatáslemeze, amivel lényegében tele lesz szórva az egész ország, ugyanis a decemberi Hammerworld mellékleteként lehet majd beszerezni. A metálzenekar nem szimpla best of-ot rakott össze, ugyanis felvettek egy új dalt…..
A fenti közleményt kaptuk képfájlban a zenekar sajtósától, és ez alapján úgy tűnik, hogy a Hobo Blues Band jövő év elején feloszlik. Az esemény tiszteletére még kiadnak egy válogatást Halj meg és nagy leszel! címmel, aminek a címe szintén a befejezésre utal. A Universal…..
Az embert normális esetben akkor gyötrik hasonló víziók, ha előzőleg beleesett egy kád csónaklakkba - gondolhatnánk naivan. Az alábbi képsorokon azonban valóban annak lehetünk szem- és fültanúi, hogy a 3+2 együttes éppen a Coco Jambót játssza a battonyai Ki kap előbb infarkust?…..
Lángoló Gitárok Bazári opera 2010.09.23 09:45:00
Therion – Sitra Ahra (Nuclear Blast) Aki igazán komolyan veszi a zenét, és élete valóban fontos részének tekinti, egy idő után – akár bevallja, akár nem – zenefasiszta lesz. A határvonal persze valamennyi ember idegtérképén máshol húzódik, és hogy pontosan…..
testmódosítás Apadravya 2010.08.31 14:03:00
A múltkori ampallang után volt szerencsém egy apadravya-t is szúrni a héten! Ez szerintem egy elég érdekes piercing, még talán magamon is tetszene, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy megdöfjem a saját makkomat, és a szex-et sem nagyon szeretném hanyagolni egy-két hétig:) A…..
igazmondo A véletlen bekeményít! 2010.05.05 17:39:00
 Sok mocskolódó üzenet érkezik a blog-ra, és olyan kommentek is, amik olyanokra kérdeznek rá, amit korábban már kifejtettem, vagy önálló gondolkodással is rá lehet jönni a válaszra.Van egy olyan érzésem, hogy ezután, az ilyen üzenetek törlődnek, és a kommentelő örökre…..
Amikor még legoztam (tegnap előtt) volt indiános, tengeralattjárós, meg mindeféle legoemberke, de nem volt olyan amin akár csak egy apró tetoválás is lett volna! Mára azonban elérkezett végre az az idő amikor akár az én gyerekem is játszhatna (ha lenne) olyan legoemberkével amin…..
brucewillis 2010.08.05 23:27:25
Kedves Miklós.

A mai napon egy tündéri portugál hölgyet tetováltam, aki a férjét szerette volna meglepni egy kedves közös emlékükre utaló mintával. Délben egy ciprusi lány kért köldökpiercinget, volt egy német vendégem is, este pedig egy főiskolás fiatalember csuklójára készült egy arab nyelvű szöveg. A nap nagyobbik részében angolul kellett beszélnem, pedig nem vagyok benne annyira gyakorlott, mint szeretnék.

...míg ön itt pötyögtetett feleslegesen.

Befejezném ezt a remek diskurzust, nekem nincs kapacitásom a hülyeségeire napokon keresztül.

Ne is legyezgesse a hiúságát olyasmikkel, hogy válaszol erre az üzenetre, nem fogom megnézni. Annyira sem érdekel a továbbiakban, mint a döglött légy a szélvédőmön.

Miklós, céltalanul kötekedik, csupán a kötekedés kedvéért. Ezt nem is tudom, minek gondoljam.

Hülyegyerek szórakozik? Általánosítgató műveletlenségek mögé rejtett töketlenség?

Miklós, maga buta, mint a döngölt Föld. És elbújk a számítógépe mögé. Szemtől szemben nem volna ennyi vér a pucájában. Ezek a csajok darabokra szednék.

Nem tudom, mi baja van, miért érzi úgy, hogy alul vagy felül kellene kerekednie bárkinek is bármiben.

Maga egy szerencsétlen flótás, a stílusa alapján az eszét játszó kis fiatal surmó, kívánom, hogy legyen boldog valaha. Ha az lenne, akkor értelmesebb dolgok kötnék le az idejét, minthogy idegenekkel kötekedjen.

Menjen, foglalkozzon nőkkel, vagy mittudomén. (Bár szerintem hiába...)

Itt nem kell segíteni senkinek.

Magán se tud.

A többieknek üzenném, hogy ne is foglalkozzatok vele tovább, teljesen felesleges.
Ami fontosat lehetett, az első rész bevezetőjében leírtam már, így csak egy apró megjegyzés: csütörtöktől indul be igazán számomra a Rockmaraton, hiszen megannyi remek fellépővel állunk szemben, úgyhogy neki is látunk! Július 8., csütörtök A nagyszínpadon kezdem a…..
Hét év után végre stúdióba vonult a Morbid Angel, és ez számos tekintetben mérföldkő lesz a death metal zenekar életében. Nem játszik ugyanis a majdani anyagon Pedro "Pete" Sandoval dobos, aki 1988 óta tagja a zenekarnak, valamint 1995 óta ez lesz az első lemez David…..
brucewillis 2010.06.25 18:54:40
Pain: A szex vajon mi? VS Nincs segítség az égből Szó se róla, a 90-es évek futószalagon termelte ki azon hazai popproduktumokat, melyek leginkább Uri Geller és a NASA hatáskörét gazdagították volna. Az évtized vége felé azonban feltűnt egy fiatalember, aki vélhetőleg még…..
Heti klipválogatásunkba most sok zenélős videó került, plusz eléggé a metál felé billen a mérleg nyelve. Dying Fetus, Pains Of Salvation, Cannabis Corpse, Gamma Ray, Rob Zombie: ők képviselik a keményebb műfajt, a magyarokat, illetve a popot pedig a Carbonfools, illetve a…..
brucewillis 2010.01.25 21:57:11
@jürgen baromartz: monnyámále....
Érdekes észrevétel vendégszerzőnktől, Kovács Bálinttól: Rég nem hallgattam, de a napokban újra elővettem egykori kedvenc lemezemet, a Lock Up Hate Breeds Sufferingjét – ez az a technikás grindcore lemez, amit a felülmúlhatatlan Tompa Lindberg (vokál, At The Gates, The Crown,…..
A Watch My Dying 10 éves, ami egy magyar zenekarnál bizonyosan esemény. A zenekar töménytelen koncerten és négy nagylemezen van túl. A csapat részéről most Gaobr beszélt a tíz évről, nagyon-nagyon röviden. Végső soron a Watch My Dying zenéje is lényegre törő. Aki pedig…..
brucewillis 2009.11.23 06:51:33
Slayer – World Painted Blood (American/Sony) A Slayer a világ legkeményebb zenekara. Ez még akkor is így van, ha tudjuk, hogy nem így van. Ez kb. olyan, mint a hívőknek a Tízparancsolat. A metálosoknak csak egy van ilyen parancsból: a Slayer a legkeményebb. Kész. Az új lemez is…..
brucewillis 2009.11.07 10:27:25
Apukám.

Nem érted? Ez - a - Slayer.

A King-Hanneman párostól lopott le minden trükköt a mai modern extrémmetal gitárosok nagy többsége. Lombardo azon kisszámú dobosok közé tartozik, aki olyan markáns és egyedi stílussal játszik, hogy felismered bárhol, bármikor.

Nincs rá szükségük, hogy szanaszét legyen polírozva a lemezük. Ez a fajta keresetlenség a ProTools-huszárok nyílt arconköpése. NEM szar a dobhangzás, csak épp hallhatóan EMBER üti a bőröket, nem valami egyesével kicserélgetett pergőhangmintákból leképezett statikus, dinamikátlan ütem puffog. Lombardo sokszor ráhangsúlyoz az egyekre és ezt ki is lehet hallani, a leggyorsabb dalokban is. A gitárok koszosak, hallani, ahogy elhúzzák az ujjaikat a húrokon és ettől sokszor asszimetrikus a hangkép. NA ÉS AKKOR MI A F@ VAN? Nekik már nem kell semmit bizonygatni. Szerintetek nincs pénzük stúdióra, vagy mi? Ez a hangzás egy állásfoglalás, vélemény. Sajnos az "aktuálzenekarok" nagy többsége teljesen arctalan, megkülönböztethetetlen, hangzásban, stilisztikailag, designban. Maga zene meg elveszik a technológiában, az albumok javarészt idealizált kották, ráadásul a ki-lesz-hangosabb-versenyben elveszik minden dinamika, mert senki se hajlandó 0 Db alá keverni, onnan meg már nincs felfelé, csak vissza... Ez az album azért van még erősebben minimalizálva ilyen szempontból, mert csak így lehet igazán erős kontrasztot csinálni ezekhez a plasztik-metál poplemezekhez képest. A Slayernek nincs szüksége arra, hogy kifényezze a szart, a többlettartalom, az a bizonyos plusz átjön még a régi Takt kazettákon is :-)

A srácok egyszer megcsinálták különben, hogy leszedtek a gitárokról 3-3 húrt és úgy toltak le egy egész koncertet hibátlanul. Mert ezt is megtehetik, ha akarják.

A Reign In Blood óta nem csak "új" Slayer lemezek vannak ám :-)

Lécci legközelebb osszátok már le az AC/DC-t, mert nem hasít akkorát, mint a Hatebreed, vagy ilyesmi.

Ha mindenki ilyen piszok jó hangmérnök és mindenki tudja, mitől döglik a légy, akkor miért szólnak így a magyar lemezek ahogy?
Tankcsapda – Minden Jót (Alexandra Records) A Tankcsapda a magyar rockzene tetején van. Náluk népszerűségben nincs fentebb, hosszú ideig nem is nagyon lesz. A zenekar évek óta keresi az újabb kihívásokat: Kisstadion, évről-évre Főnix Csarnokos koncert, sőt a legutóbbi ún.…..
Heti válogatásunkban lesz Black Lips, Napalm Death, Samael és Paradise Lost, de benéz a Taken By Trees és a Hardcore Superstar is, a legdurvább viszont a végén van. Most csak annyit mondunk, hogy kötél.   Black Lips - Let It Grow Ilyen, hogy flower-punk zene, mégcsak nem is…..
brucewillis 2009.10.12 17:47:04
Nemrég kezdődött egy új szappanopera a metálvilágban. Illetve nem is kezdődött, csak folytatódott, mert az Anthrax már azóta folyamatosan balhézik (és nem zenél), mióta évekkel ezelőtt Joey Belladonna eredeti énekes jól kipicsázta John Bush-t egy reunion-turné erejéig, aki…..
A Metallica évek óta az Ecstasy of Gold című Morricone-darabot használja intróként, aminek metálosított átdolgozását július 28-án Koppenhágában el is játszottak a jónépnek, mert annyira kurva jó kedvük volt. Szívesen vennék egy teljes Morricone-feldolgozásalbumot tőlük. ..
Miközben Harcsa Veronikával beszélgettem, minden addigi kételyem vele kapcsolatban elszállt. Képzeltem valakit az eddig kívülről látott széparcú énekesnő, felkapott sztár mögé, ami ez idő alatt teljesen megváltozott. Rögtön ismerősként kezelt, szívesen beszélt bármiről,…..
brucewillis 2009.06.27 13:21:16
Na ne már...

A hölgy nagyszerű zenész, értelmes produkcióval. Igazán örülhetnétek, hogy nem az egyszerűbb utat választotta és nem a "csifó-lola-dundika" sor végére állt be.
Mivel nincs évtizedes múltja a tevékenységének, higgyétek el, nehéz tőle olyat kérdezni, amit olvasmányosnak vélne a mélyentisztelt kettőnégyen nevelkedett nagyérdemű.
Valószínűleg gyakran kap ilyen kérdéseket, nem lehet könnyű minden alkalommal újabb cirádákat kivágni, újrafogalmazgatni a többször elismételt válaszokat. (Különben is szimpatikus, hogy nincs valami felvett béna, műmájer dekadens image, amihez próbálna igazodni ilyenkor.)

Ha nem érdekel a cikk, ne olvassátok el.

Ha nem érdekel a videó, miért pazarolod arra az időt, hogy végignézd és kommentelgesd? Az a fajta vagy, aki nem kapcsolja át a tévét, ha Mónika show van, hanem felhúzza magát? Vagy aki órákig nézi a BPTV-t, meg a Vidám vasárnapot, hogy utána felkészülten tudjon taknyolni?

Ez nem érdem. Ennek nincs értelme.
Értem én, hogy szólásszabadság van, meg fórumozás, de ez nem arra jó, amire használjátok. Gondolom az utcán is odamentek mindenkihez, akinek nem tetszik a pofája és bátran beszóltok. Vagy ez csak monitoron túlról megy?

Hogy az anyátok keservibe jön ide az a szerencsétlen Jacko????

Ha nem tetszik, foglalkozzatok mással. Rövid az élet arra, hogy ilyen bunkók legyetek.

Sajnálom, hogy végre találtam egy olyan cikket, ami nem valami tirpákkal készült, de cserébe egy csomó hülye idetalált és odarondít az oldal aljára. Ez a legrosszabb tulajdonsága az oldalnak, mindig ez a kötekedés megy, ha nem az írók csinálják, akkor az olvasók.
A tervek szerint júniusban jelenik meg az új Watch My Dying-lemez, aminek jelenleg a keverésénél tartanak az Audioplanet stúdióban. Magáról a stúdiózásról egy film is készül, aminek május 24-én lesz a bemutatója, utána pedig jön a Hattyúdal klip. Május 16-án lesz az utolsó…..