Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. President (törölt)

4 bejegyzést írt és 241 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az America's Got Talent idei kiadásában (ez a Csillag születik eredetije) tűnt fel a videón látható kislány, elég ügyes, nem? ..
Mr. President (törölt) 2008.07.11 13:03:35
"Federernek folyamatosan a legfontosabb pillanatokban remegett meg a keze, három bréklabdát is elpénecolt a nyitó felvonásban" (kiemelés tőlem) írja a Nemzeti Sport. A ritkán használt kifejezés jiddis eredetű lehet, tippelte Szily. A google a "pénecol kifejezésre három…..
Mr. President (törölt) 2008.07.08 11:19:22
Hiába mondtuk, hogy nem kell elhinni minden szart, amit a neten összehordanak az ún. jólértesült források, index anyánk is belefutott a tutiba, és címlapon hozta le a hírt: sínen van a Jóbarátok mozifilm verziója, lehet örülni. Frászt van, azt. Hiába írta a Daily Mail, ami…..
A tegnapi tévézést megint fölülírták "a sajnálatos júliusi események", nem lehet úgy rendesen tévézni, ha az ember össze-vissza kapcsolgat, hol tudósítanak az aktuális oszlatásról, és ha kétségbeesetten próbál friss infókat szerezni arról, hogy kit vertek meg és…..
A Story Online szerint Árpa Attila, a Tv2 kreatív vezetője éjfél után összeverekedett valakivel a Playboy főszerkesztőjének születésnapi partiján a budai Choco étteremben. Az online portálon egy magát megnevezni nem kívánó szemtanú csak annyit mondott, hogy az eset éjfél után…..
Gyengébb értelmi képességű olvasóink figyelmét rögtön az elején felhívjuk, hogy ez a poszt egy tévéajánló és mint ilyen, nem a kunkorodó hónaljszőrzetről fog szólni. Aki amiatt kattintott csak ide, ne is olvasson tovább, próbálkozzon inkább a honaljszorzet.hu-n. Most pedig…..
Mr. President (törölt) 2008.07.01 20:18:10
Odakint igazi dzsungelidőjárás van, 100%-os páratartalommal és 30 fokkal, ilyenkor egyébként azt kell csinálni, hogy egy zománcozott lavórt teletöltünk jégkockával, lábfejünket belefúrjuk a jégbe és így tévézünk. Tudjuk le a sorozatok felsorolását, amiből ma is össze lehet…..
Kezdjük érteni, Verebes miért adta ultragagyi humorshow-jának a Mi kérünk elnézést címet. Szokásos heti fejtörőnk következik: érti-e Verebes István, hogy miről beszélget a Nap-Keltében.Először lássuk, milyen kérdéssel borította hanyatt a műsorvezető dr. Vajda Adrienn…..
Már fél hétkor érdemes odakucorodni a tévé elé David Attenborough Élet hidegvérrel (m1) című sorozatáért vagy az egyik legkedvesebb dán filmért, amit valaha láttam: Olasz nyelv kezdőknek (19:05 Duna TV).A magyarok többsége csak az Eb-döntőt (Németország –…..
Politikailag korrekt időket élünk, a tévében ha egy színesbőrű bűnözőt mutatnak, akkor rögvest jön utána két fehér is, nehogy racial profiling legyen a dologból, mindenki kínosan ügyel arra, hogy a társadalom diverzitása megjelenjen a képernyőn is, vannak tisztességes kínai…..
Megrögzött DVD-gyűjtő sorstársaim nyálelválasztása minden bizonnyal elindul az alábbi hírre: az HBO összepakol egy exkluzív Maffiózók-díszdobozt, amiben olyan extrákat is előkaparnak a padlásról, amikről eddig álmodni sem mertünk, mindezt egy pár kegytárggyal kiegészítve…..
Az RTL Csillag születik című vetélkedőjének eredetijében az első kör pontosan olyan, mint itthon: előkerülnek az idióták, és próbálnak maguknak hírnevet szerezni eszméletlenül fos produkciókkal. A különbség csak annyi, hogy odaát a közönség is véleményt nyilvánít - az…..
Ha valaki hirtelen nekünk szögezné a kérdést, hogy a Friderikusz most!-ban volt-e egyáltalán valami jó, akkor hosszas gondolkodás után Lukács Béla elméleti fizikus állandó szereplését mondanánk, és ebből látszik is, hogy a politikai-közéleti része a műsornak…..
Mr. President (törölt) 2008.06.17 18:57:54
LOL
comment:com Gálvölgyi 60! 2008.06.15 12:17:00
Szomorú, vagy vicces, döntse el mindenki maga, de a Gálvölgyi János hatvanadik születésnapjára rendezett gálaest csakis egy isten háta mögötti humorcsatornán lesz látható, sehol máshol. Egyébként a gálaestet nem Bajor Imre kocsmájában rendezték, hanem a Madách…..
Mielőtt irtózatosan kipicsáznánk az elbizakodott, nagy tornákon mindig látványosan összeomló spanyolokat, tekintsük át, miért is érdemes, mit érdemes!, kell a svédeknek szurkolni: A svédek mindenben az ellenkezőink. Szinte mindenben jók. A legjobbak. A jégkorongtól a…..
Amikor Peking megkapta a 2008-as Nyári Olimpiai Játékok rendezési jogát, egy magyar sportvezető a fülem hallatára jegyezte meg, hogy "ezeknek elment a maradék eszük is, bazmeg." Nem volt egyszerű menet, hogy Peking odáig eljusson, ahol ma tart, azaz állnak a létesímények,…..
comment:com Élet az EB-n kívül 2008.06.07 15:54:00
Ha nem az első helyen említjük a foci EB-t, akkor csúnyán megnézhetjük magunkat, betört ablaküvegek és orrok, szétdúlt szerkesztőség, kifosztott hűtőszekrény, úgyhogy a rajongók kedvéért: m1, 17:00 és 20:30. Nézzük, mit néznek azok, akik kimaradnak a szurkolásból. Az m2…..
Mr. President (törölt) 2008.06.08 08:09:24
Amikor Süveges Gergő nem is olyan régen a Nap-Keltében debütált, pont azt találgattuk, hogy kikkel fognak még vért frissíteni a reggeli műsor illetékesei, ugyanis sokáig nem mehetnek a hétköznapi adások csak három műsorvezetővel.És itt az új arc: Tóth Kriszta, aki…..
Van ez a jóravaló fodrászlegény, ez a Hajas, akiből itthon celeb lett, és mutogatják, mint a kisnyugdíjas 13. havi járandóságát, tessék, itt van, nekünk ilyenünk is van, kis pinaszakállal a fején galoppozik fel s alá a Nemzet Vágtáján, örüljetek emberek. Aztán jön a bibi, a…..
Azzal nem árulunk el nagy titkot, hogy a főzőcskés realityk karakterei közé lehetőleg be kell válogatni egy modellt, egy szépfiút, egy idősebb figurát, aki nem baj, ha rocker, vagy táncdalénekes, aztán egy lúzert, aki először főz életében, és ha van a raktáron egy-két meleg,…..