Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boony

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
csak egyedül. valahogy elveszettem a tánclépéseknél a fonalat,a könyvnél amit az élet ír. nem tudom követni.néha elrontom és kezdhetem újra. annyira nehéz a lépéseket és a dallamot összehangolni. egyáltalán jó ritmusban lejtem-e a táncot?! néha nagyon nehéz. találkozol…..
  "Újra játszol, újra élsz magányodról nem beszélsz. Hangok hívnak visszatérsz, de már nem szeretsz és nem remélsz.." Kérdés csak az meddig van Újra és újra, én azt gondolom, minden kapcsolat egy bizonyos időre jön létre, ezt nem lehet tudni lehet ez 1év, 5 ,10 év Azonban…..
Boony 2011.04.01 10:02:41
Boony 2011.04.01 19:09:31
@Bogi24: Élek mint hal a vízben. Eszembe jutottatok április elsején, gondoltam benézek! :) De nem offolom a posztot, majd beesek vmikor csetre és beszélünk.
Ne haragudjatok a variálásért, de már eléggé unalmas minden nap a fenekekről írni. Vagyis inkább azt mondanám nincs mit hozzáfűznöm, csak annyi hogy tetszik nemtetszik. Most felvonultatom ide az összeset, és akik eddig lemaradtak megkapják a szavazójukat, hogy az esélyek…..
Boony 2010.04.22 06:55:30
@Levéltáros: :D:D:D
Bogi segges képe lavinát indított el és itt már nincs megállás. Akkor összefoglalom miről is lenne szó: Jeti ötletéből kiindulva várunk bloggerektől képeket kortól nemtől függetlenül, pontosabban a elsősorban fenekükről, de aki nincs kibékülve a popsiával hanem mondjuk…..
Azt meséltem már, amikor egyszer akkorát estem pofára iskolába menet a jeges lépcsőn, hogy felszakadt a szám, és ennek ellenére elmentem az isibe, az a tanár kezelte le a sebet aki mindig elöttünk próbálgatta a harisnyáit, vagyis csak akarta mert ránézett és elájult? Na és azt,…..
 Egy elhanyagolható pici pont vagyok  hatalmas erők masszájában. S mint ilyen pici pont mindegy, hogy épp siránkozok-e vagy épp boldog vagyok. Ugyhogy megpróbálok az utobbi lenni. És nem problémázni részletkérdéseken, majd csak kiforrja magát minden. De azért azt meg kell hagyni,…..
Boony 2010.03.26 18:18:11
Rejtvény: Ritka női név négy betű? (hatásszünet) Béla! (bocs Bélák) nekem ez ugrott be.

@Fricsek: Pici pont vagy? Igen. Mint mindannyian. De valakinek A pont vagy! Mindegy, h siránkozol e vagy épp boldog vagy e? Igen. De valakinek nem mindegy! Nem problémázni részletkérdéseken? A kislányod-fiad nem részlet! Nem hibáztat senki ha egy leleten vagy értéken "kiakadsz" mert egy életet adsz ami fontosabb lesz a sajátodnál is ezt biztosan tudom. Ha nem aggódnál az lenne a baj!!! Ez fontos!
Viszont a kommentelők közül senki nem tud a honod alá nyúlni, Memphisnek van igaza az életben kell "támaszt" találnod. Jópofa dolog az alkoholmentes sör meg a koffein mentes kávé..... de nem az igazi.
A bloghu alkotóinak jelentős része kétféle megnyitást részesít előnyben. Az egyik, a témaindítások E2-E4-e, ...az indexen olvastam, hogy a XXIV. kerület aljegyzője... típus, míg a másik jóval ravaszabb. Ott már a cím is olyasmi, hogy a Csapbahugyozás mint metafora, meg van…..
Boony 2010.03.09 07:47:39
Haver néha nehezen tudlak ám követni... de ez inkább engem minősít mint téged. Frics mivel eteted?

@Bogi24: "a lónak négy lába van még is eldől"

Szakítás után én is bele szoktam mondani a titkom az üvegbe. Több üvegbe is. :)
Boony 2010.03.09 18:27:22
@_Rudi_: komolyra fordítva:
Jelenlegi kapcsolatom jövőképe homályba vész. Világosabban fogalmazva tudom, h nem mellette fogok 70 évesen ágyba hugyozni.
Kérdés: akkor miért nem zárom le most?! Ha tudtad, h az a kutyalány akinek épp a farkad csóválod és a hátsóját szaglászod két hét múlva ki fog rakni, miért nem zártad le Te?! Remény? Az egyedül léttől való félelem? Esetleg sajnálat, ne adj isten szánalom? Beletörődés vagy megszokás? A kérdésem költői csupán, nem létezik kielégítő válasz. Ez az EMBER ismérve. Képesek vagyunk értelmetlen dolgokat tenni még ha tudjuk is a következményét. Az állatok nem ilyen állatok. Mert a vadonban az erősebb kutya baszik. :)
Boony 2010.03.08 18:03:52
@Bogi24: Ha örülök velem örül legyen az bármilyen kis apróság, ha magam alatt vagyok azt lesi mit tehet értem legyen az bármi. És akkor tudom, h fontos vagyok neki. És persze még sok apróság, de könyörgöm ne abban mérjük már, h ki mennyire fontos a másiknak, h vesz e virágot egy olyan napon amit valaki valamikor valamiért valahogy kikiáltott nőnapnak. Igen illik ezen a napon virágot adni! De az illem az nem szeretet. Veszek teszem azt a könyvelőmnek, h ne basszon ki velem, de én nem rágnék be ha lenne faszik napja és nem kapnék semmit. Lepjenek meg egy tök semleges szerdán akármivel, többet ér egy "kellemes karácsonyt" sms-nél! Mert ugye az is kötelező?!
Boony 2010.03.08 18:08:59
@Bogi24: Ja és még jól is jött az a kis affér a kódokkal, nagyon bejön ez az új csomagolás!
Boony 2010.03.04 18:03:46
@Memphis.: pont ezekkel a furcsa helyzetekkel vagyok úgy, h hagyom a picsába. :)
Mert létezik egy fogalom amit kevesen használnak: "természetes szépség" Mittom én mint a naplemente, az égbolt egy szép nyári este, egy virág iesmi. Nem kell megmagyarázni mi benne a szép, az embert megragadják ezek a dolgok. Ezért természetesen szépek.
És van egy ember (nő) aki fingom nincs, h néz ki, milyen a haja, a hangja vagy milyen ember, de tudom ha majd ránézek ő lesz nekem a természetes szépség. Akit nem kell megmagyarázni miért szeretek mert egyszerűen csak van és kész. Na Ő lesz a gyermekem anyja! :) De lehet én is túl sok filmet nézek :D
Ezért felejtős nekem ez a hajtáspajtásos meglátni és megszerezni változzak meg mert akkor frankón bejövök neki sztori. Ha úgy kell lennie, úgy is együtt lesztek nem kell a kiskutya style.

"Ha meg tudod magyarázni miért szeretsz valakit, nem is szereted igazán."
Boony 2010.03.05 07:17:36
@Fricsek: nem rólad szólt, rólad cifrábbat írnék :D (L)
Boony 2010.02.21 22:42:47
Kicsit megkésett farsangi tipp
www.youtube.com/watch?v=T_WW0MA2gWY
Frics hosszú ribis lakkcsizma, Bogesz betmenes naphemü és deeensz. :)
A szintis nagyon nagy forma!!! :D
 hogy pár hete véletlenül lementem alfába és azóta nem is igazán sikerült visszajönnöm, másfél hét kiesett. Alfában pedig nincs jó és rossz,elfogadom a szar közérzetem és a rosszulléteket. És végre azt csinálhatom, amit a legjobban szeretek: semmit. Egy kívülálló…..
Boony 2010.02.18 16:41:46
@MuellR: a hentest kifelejtetted! Sztem az még inspirálná is. :) Live kicsontozhatna egy csirkét.
Boony 2010.02.18 17:04:45
Elnézést tudom nem ide tartozik, de muszáj max kitörlitek:
www.funvid.eu/index.php?page=videos§ion=view&vid_id=102813
Vidéki tyúkok szeretik a városi kutyákat? :)
A vége a legjobb "ne menj még maradj, tudok ennél többet is!"