Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bben

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma délelőtt a nyugdíjpénztárak képviselőit az NGM-be hívta Matolcsy György. Vajon miről volt szó, mi fog történni? Ott voltunk, összefoglaló:   ..
bben 2010.11.25 13:49:13
@BGy:
A pénztárak nem tőzsdéznek csak úgy a pénzeddel. Ha nem vagy tisztában vele, hogy mibe fektetik, nézz utána a portfóliódnak.
A következő történik az eddig felhalmozott pénzeddel, ha visszaléptetnek állami pillérbe:
Ami eddig a saját tulajdonod volt, mostantól az államé, a költségvetésbe beépítve el fogja költeni a következő 1-2 év során, hogy mire, azt a fantáziádra bízom.
Ami pénz eddig megvolt, konkrétan állampapírokban vagy más kötvényekben gyarapodott (aki azt állítja, hogy nem, az nem ismeri a tényeket, vagy, mint a kormány, simán csak hazudik, nézz utána, én is azt tettem), most el lesz költve, helyette tartozom neked cetlik lesznek a "saját állami számládon". Fedezet nem lesz mögötte semennyi. Ha majd nyugdíjba mész, TALÁN lesz elég kereső és járulékfizető ember itthon, aki a te kis nyugdíjadat kiköhögi. Ezzel szemben a pénztár az addig kamatoztatott pénzedből, ami valós, kézzel fogható, simán ki tudna fizetni gond nélkül.
A pénzedet a kormány igazából nem ellopja, hanem inkább az a megfogalmazás találóbb, hogy pisztolyt nyom le a szádon és fuldokló hangon kikényszeríti belőled, hogy "igen, Nagyságos Jótevő Uram, tisztelettel visszatérek az államiba".
Te vagy demagóg, de inkább csak tudatlan...
Akinek fiúgyermeke van, és nem eleve transzvesztitának neveli, az előbb-utóbb kénytelen olyan intézményeket keresni, ahol nehéz vasak láthatók. A kisfiúkat ugyanis az autók, a vonatok és a tankok érdeklik, és bár szívesen megnézik őket számítógépen, videjón, ők még…..
bben 2010.09.01 14:22:20
Ha Németországban jártok, ne hagyjátok ki:
www.technik-museum.de/
Nem drágább egy sima magyar vándor-divat-proli-kiállításnál (pl Titanic, versenyautók, stb), viszont összehasonlíthatatlanul többet ad, kb kétnapos program mindkettő. Hozzányúlni ér :)
Tarlós István nem ronda. Jó, nyilván nem a klasszikus férfiszépség ideáltípusának egyszemélyi megtestesítője, de mégsem az az arc, akiről első ránézésre egy láncfűrészes sorozatgyilkos jutna az átlagválasztó eszébe, akire aztán soha nem bízná még egy kisbolt vezetését…..
Papírrepülők Légi akrobata 2010.08.31 17:47:00
               1: Vegyél egy A4-es papírt. Hajtsd félbe széltében, majd ismételd meg ezt a lépést.(A5 írólapot, csak egyszer kell félbehajtani.) Most nyisd szét a lapodat és vágj le belőle egy csíkot. Ebből a csíkból fogunk hajtogatni. A…..
Friss telefonos átveréshullám ütötte fel a fejét, amire már az Erste Bank is reagált. A próbálkozás elég gyenge, a végén a megzavarodott csalók még egy rendőrségi fenyegetőzéssel is bepróbálkoznak. Úgy tűnik találomra felhívnak embereket telefonon titkosított számról,…..
Ha van 150.000 dollárunk, azaz kábé 28 millió magyar forintunk, akár Ohatpusztakócson is felidézhetjük az áldott nyolcvanas éveket, amikor Hasselhoff bongyor frizuráját tépte a szél egy-egy húzósabb jelenet alatt, és KITT pont a megfelelő pillanatban szólt be valami bölcset.…..