Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ReaZon

23 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E.J. Series & Others Státusz 2010.12.16 22:32:55
Ismét itt.Ami várható Decemberben:-BEBE Tv +1 ráadás-És 1 új játék... (annyit előljáróban, hogy a minősége a Bus Simulatorhoz közelit, hogy mi az értelme, annak meg foggalmam sincsen)A Bebe TV már felven véve, átvan konvertálva szombaton vagy vasárnap felis lesz töltve.A videó…..
A jól ismert és népszerű Bebe Tv ismét lecsap. :D..
Szenzációs focis játék.... csak milyen értlemben. Fifa... ugyanmár.... hol van az, hhez képest? :D..
E.J. Series & Others Visszatérés 2010.12.13 16:48:24
Sziasztok mindenkinek újra.Végre ismét van 1 kis szabadidőm. Az utóbbi időkben kezdem magam egy mókuskerékben érezni. Munka-tanulás-munka-tanulás. De most végre visszatértem. És újra videós munkában vagyok...
E.J. Series & Others Státusz 2010.11.25 19:36:03
Na újra itt vagyok. Az új videó már 40%ban kész, Minden rész már felvan véve, vannak ötleteim, és haladtam sokat is a vágással. Tudom, hogy a hét közepére igértem de ez csűszni fog sajnos, de majd remélem tudok majd kárpótolni...
E.J. Series & Others Státusz 2010.11.21 21:07:03
Üdv mindenkinek.Végre sikerült a felvétel a Fraps-el, ötleteim is már vannak, csak a vágás hiányzik. És, hála az új netnek, olyan kedd-szerda magasságában akár fent is lehet az új videó.Elöljáróban:Na de kérem..... Hát ez kishíjján játszhatatlan. Nagy sok időbe telt, hogy…..
E.J. Series & Others Státusz 2010.11.18 15:25:34
Na szóval újra itt. Eltünésem oka a nem túl unamas hetem, és egy kisebb fajta net-dilemma. Az alany megvan, a felvétlnek pedig mostmár neki is láthatok, talán holnapra kész is lesz az új epizód...
E.J. Series & Others Na végre... 2010.11.13 20:13:47
Elérkezett amire vártam. Vége az első vizsgaidőszaknak. Most már lehet újra gőzerővel dolgozni. És a követkző alany már meg is van. És talán lesz egy kis meglepi is. :)..
ELNÉZÉST A MIKROFON HIBÁÉRT! Már le kell majd cserélnem, nincs mese. Maga a játék.... nyugodtan mondjuk ki: ROSSZ!..
Na szóval, a videó kész, konvertálás még kell, mert így kicsikét nagy, már csak a feltöltés kéne. Holnapra vagy holnaputánra azt is elintézem, ha sikerül. Közben már gondolkodom az új videó ötletén. Most úgy látszik a videószerkesztő és a WIndows 7 szépen össze tud…..
Egy kis előzetes a követkző játékról (aki nézi a sorozatot, kitalálhatja, melyik játék jön.Gyakorlatilag készen van az új rész. Ezaz...
E.J. Series & Others Back! 2010.11.06 18:19:33
Végre újra itt.Most, hogy eltüntem, és letudtam az eheti tanulni valót most tudok videózni ismét. Bele is vágtam, a játék megvan, fel is ven véve az anyag, már csak a vágás kell. Előljáróban annyit, hogy ez a játék NEVETSÉGES!..
A mai nappal beigazalodott a gyanúm: meghalt a videószerkesztő progim. És vele eggyütt a rendszerem is haldoklik.Most váltok majd és kiderül, hogy a WIndows 7 alatt hogy tudok majd dolgozni. Videó: Hát.... nem akarok hülyeségeket irni, de... hétvégére azért 1et szeretnél…..
E.J. Series & Others Na neee.... 2010.10.31 18:41:26
Hát igen, vannak helyztek mikor megfordulnak a dolgok.Tegnap ugyanis, pont, mikor elkészült az új videóm, megdöglött a videószerkesztő. Meg egy rossz beállitás miatt nem vett fel hangot a Fraps. Úgyhogy kezdhetk mindent elöről. És a legjobb, hogy most már beteg is vok, úgyhogy…..
E.J. Series & Others Státusz 2010.10.30 16:42:19
Videózásban a mai nap nagy nap. AZ új videóm már majdnem teljesen kész (95%-os most), utánna egy bónusz részhez is belekezdek, és felveszem a Bebe TV-s videót is. Most kihasználom az időt, és a hosszú hétvégét...
E.J. Series & Others Fordulat 2010.10.28 21:19:14
Miközben gondolkodtam a köv. videón tegnap váratlan fordulat állt elő:cshunter911 a Shanghai Stret Racing-es videónál említette, hogy még semmit se láttam a játékból. Utánna kerestem, és megtaláltam a full verziót, és kipróbáltam. Hát ez... ez... nem lehet egyszerúen…..
E.J. Series & Others Státusz 2010.10.26 21:02:46
A Bebe TV-s project alakuló pályán van.DE:Az új videó viszont még jobb helyzetben van:Ha lenne haladási skála, akkor is, a tegnapi naphoz képes ma sokat foglalkoztam az új játékkal. Vicces a játék,ennyi fix. Már a fele kész, holnapi nap akár teljesen készen is lehet. Most azért…..
Bebe TV... Bebe... Be... Igen, folytatódik a Bebe TV Series! Talán a héten (vagy a hétvégén megint, az új videóval együtt (erről később)) megint adok egy kis ráadást, látva hogy vannak páran rajtam kivűl is akik nézik és "szeretik". Oye... XD..
  Új videó, új intróval. Maga a játék nem annyira rossz, az irányíthatóság valami veszedelmes, a hangokat meg nem értettem, hiába tettem fel a soundpacket külön akkor se adta be a hangokat (csak az egyik menüzenét, meg a motorhangot),a DS-re készült változata benne van a Top…..
E.J. Series & Others Státusz 2010.10.23 17:54:00
A holnapi napra bizakodóan tekintek. Remélem sikerül feltölteni a következő részt.Addig is a következő alanyom már gondolkodtam, fel is vettem már a részeket, lehet, hogy a vágást ma meg is fogom csinálni. Ez elég rövid lesz...
E.J. Series & Others Státusz 2010.10.21 18:03:00
Nos, a feltöltés továbbra sem megoldható (max csak a jövő héten, vagy hétvégén) ezért elnézést kérek. Viszont:Ezen unalmas játék után végre valami izgalmasabb játék fog következni. Még ilyen stílusú játék még nem volt a sorozatban. Egyszerű, de nevetséges. Viszont,…..
E.J. Series & Others Státusz 2010.10.20 18:16:51
Elkészült az új videó, már csak 1 lekonvertálás kell, és 1 feltöltés. Ha minden sikerül, holnapra már kint is lesz. Az új, 2. évad intróm már ezzel a videómmal lesz publikálva...
E.J. Series & Others Indulunk! 2010.10.20 10:13:00
Elindult a régen várt eggyesített blogom! Elöszőr is az Érdekes Játékok Sorozatról, amelyik a youtube-os profilomon, ahol további videóim is megtalálhatóak.  Tovább van a "zenés" blogom, ahol Slasszerrel közösen zenélünk (Dj. MiXX-L néven magam is "DJ-s…..
A legutóbbi Bus Driver videómban már megemlítettem ezt a másik játékot, nevezetesen a Bus Simulatort. Ebből is van már többféle, de hogy fair legyen az összehasonlítás, a 2008-as verzióból mutatok be videókat. Azt említettem, hogy a Bus Drivernek vannak jó tulajdonságai.…..
Ilyen sem volt még és ez volt freddyné utolsó szereplése. A jövőben Otherworld-ösökkel remélem azért még sikerül rögzíteni egy menetet. A hangminőség sajnos olyan amilyen. Ez volt a Beach Soccer bejegyzésdömping utolsó fejezete ..
ReaZon 2009.08.30 23:21:36
@Terawatt: Jaja, igazad van.Én is ugyanezt kívánom nektek, hogy sokáig együtt legyetek, meg ha akarod írd le a másik meccs végeredményét is.:D:)

Szerintem ez is jó videós ötlet lett, hogy igy felvettetek 1 videót, ahol egymás ellen játszottatok. Amúgy FreddyD, miért írtad hogy "ez volt freddyné utolsó szereplése."