Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spacemaker

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naked Jeff Milton 2014.10.16 07:13:41
..
Réges-rég, egy messzi galaxisban, Hollywoodban éldegélt George Lucas, ez a Flash Gordon-rajongó fiatal filmes, aki szenvedélyes álmot szőtt egy varázslatos világról, melyből aztán gyermekek milliói táplálkoztak és teszik még most is, generációkkal később. Odáig azonban…..
Terjed a hülyeség a Facebookon, ugyanis egy magát mértékadónak nevező online magazin (bár ugye az önmegjelölés ritkán jelent bármit) hosszú cikkben taglalja, hogy miért híve a fizikai fenyítésnek, büntetésnek. Őszintén nem szeretném népszerűsíteni, így nem linkelem be, de…..
Hetekig elkeseredetten nézegethettük a hírforrásokat, vagy a Queen honlapját, hiszen hiába jelentették be, hogy az 1986-os budapesti koncerten a világ számos pontján mozikban fogják vetíteni, jó ideig nem találtunk magyar helyszínt és időpontot. A jó hír ma talált meg, miszerint…..
A határon túli és az anyaországi cégek kölcsönös egymásnak tartozásairól idén is állami ünnepségen emlékeztek meg. A fővárosi cégbíróság épületénél Simicska Lajos és Demján Sándor közösen koszorúzta meg az Ismeretlen Magyar Alvállalkozó szobrát. A Nemzeti Adó-…..
Spacemaker 2012.06.05 15:08:24
Publius Egy tüntetés tanulságai 2012.01.22 15:34:00
Számomra igen meglepő volt olvasni az index tudósítását, mely több tízezres vagy akár százezres tömegről számolt be a békemenet keretében. Őszintén szólva azt hittem, hogy kudarc lesz az egész, elmegy néhány száz ember, és ennyi. Ezzel a feltételezésemmel egyébként…..
Arra ugyan nem fordítanak kellő energiát a Tesconál, hogy a karácsonyi csomagolópapír valójában is annyiba kerüljön, mint amennyi ki van írva, de a szemfüles vásárlóknak azonnal visszaadják a különbözetet, egy kétszáz forintos ajándékutalvány kíséretében. A budaörsi…..
Marihuána-birtoklás miatt elítélték szerdán Új-Zélandon az AC/DC együttes dobosát, Phil Rudd-ot, emiatt a zenész ügyvédjei szerint akár veszélybe kerülhet a banda világkörüli turnéján való szereplése is - számolt be az új-zélandi média. Rudd elismerte, hogy Taurangán…..
Spacemaker 2010.12.01 12:02:22
Kérem tisztelettel, pontosan 40 évvel ezelőtt, ezen a napon (naná, hogy péntekre esett, és ha engem kérdezel, biztos vagyok benne, hogy mocskos-szar, esős idő kellett, hogy legyen) Európában megjelent a Black Sabbath első lemeze. Igaz, ezt egy brutálisan erős sor követte (1975-re már…..
deschamps24-nek köszönhetjük ezt a korábbi remek darabot. Úgy tűnik, ő a képes beküldések specialistájáva növi ki magát lassan, mert most is két remek képpel illusztrálta beküldését:Már régóta kikívánkozik belőlem pár, az előbbihez hasonló sikoly. Szeretem az angol…..
Új akták 2009.05.15 12:43:00
na sziasztok..