Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laura2

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Az év áfás számlája 2009.07.08 11:01:00
Emlékszünk, a pécsi buszparkot rafináltan eladták egy kft.-nek, majd egyből vissza is bérelték, ugyanannyiért. A Hírszerző kiderítette, hogy a buszokat megvásárló LL Bus Kft. tulajdonosa a máltai LIMATEC International Holding Ltd., mely egy kellemes offshore cég, egyenesen a…..
előszó by eric: Mielőtt zero elkezdené dícsérgetni Molnár Gyulát és csodálatos közhasznú munkásságát, álljon itt pár sor a vidéki cimboráknak arról, hogy mégis mi is az a Rio és, hogy mi miért járunk inkább ZP-be. 2001-et írtunk, mikor kipattant a remek szikra, hogy a…..
Laura2 2009.04.21 21:45:40
@Mj: nézd már meg, ment-e levél, mert állandóan hibát írt a rendszer, közben lehet 6*megkaptad. Jó?
Még mindig a Bajnai-beszéd hatása alatt állok ... ó, de jó lesz, hogy végre együtt sírhat, együtt örülhet az ország minden lakosa. Együtt örülhetünk például Boldvai Lászlóval, az MSZP salgótarjáni képviselőjével is. Boldvai a megyei szoci nagykutya, az MSZP Nógrád megyei…..
Laura2 2009.04.21 19:29:19
@Mj: nem adókra gondoltam, hanem a történeti és történelmi hűségre. annak a kornak a kulturájáról vannak eltitkolva olyanok, amik ma azt mutatják, hogy nem volt az ám olyan sötét középkor. amennyire ezt egyes utalásokból ki lehetett venni. azért gondoltam, te hátha ezt jobban tudod, mert nekem nem erősségem a történelem, és úgyis átírják :), emiatt már anno sem foglalkoztam vele.
Laura2 2009.04.21 20:43:28
@Mj: Na, ezekre gondoltam. Állítólag nem volt az annyira sötét korszak, csak el akarták a nép butítása miatt titkolni a valamelyest meglévő "kultúrát". Egyébként ez a borzasztó, hogy itt is mindent átírnak, ahogy az adott uralom igénye megkívánja. Én pl amikor tanultuk a történelmet, '56 egész más volt, mint amit most állítanak. (most kiderült, 35-nek érzem magam !:)) A menyem töri tanár amúgy...Tőle informálódok, bár tényleg nem erősségem a téma. Te viszont rendkívüli képességekkel vagy megáldva. Ez nem smúz! én nő vagyok, nyugi. A képet néztem, már a hajadból látszik, hogy a kommunikációval nincs és nem is lesz gondod soha. A haj az erőt és a vitalitást, + kommunikációt fejezi ki. Na, jó, megint meglódult a kezem. Amúgy nagyon gyötrelmes napom volt, olvasom most az új posztokat, de nem volt kedvem írni. De erre vártam, te mit mondasz. Köszi.:)
Élesítették nálunk is az új blog.hu-s fejlesztést, megjelentek az avatarok (a kis fényképek) a kommenteknél a nevek mellett.Szóval Avatarra fel! Perverz, obszcén képeket inkább ne, és Feri és Genyó Maria is tiltólistán van :)Ha elakadtál, akkor a Gépházon olvassátok el, hogyan…..
Laura2 2009.04.20 12:32:35
@Mj: gratulálok!!!:))) jártál jobb agyféltekés rajz oktatáson? én most készülök. tanulni sosem késő jelszóval. hátha adnak mellé szabadidőt is....:((( látva a te rajzomat, az enyémet rögtön leszedem! majd a tanf után rakok ki újat:)
Laura2 2009.04.20 21:14:03
@Mj: az egy technika, ami az agy kreatív részét fejleszti. tood, én agykontroll tanfit végeztem...)) de ezért nem kell megróni, amúgy nem árt az senkinek, csak annyi, hogy jobban tudom használni a kreativitást, mint a nagy átlag. a többi az történet. ami meg túl hosszúúúúú.
Laura2 2009.04.21 07:43:30
@Mj: volt egyszer egy műsor egy francia festőről, aki a modelleit lefotózta, és abszolút hűen lemásolva készítette el a képeit. lenyűgöző volt látni. ha te is "csak" így teszed, akkor az félelmetes tudás, mert tényleg nem kell más, csak azt rajzolni amit látsz. Érdemes lenne foglalkoznod vele. nem indultál még semmilyen megmérettetésen, amúgy átnéztem a posztokat, jól itt ragadtunk dumcsizni. bár én rolót húztam kicsit korábban.:)) a sztorik kissé hihetetlenek, majd e-mail lesz belőle, ne untassunk másokat...
Avagy néhány perc a FIDESZ elnökének életéből. Szerintem már csak megszokásból hajtogatja a rigmust, a szíve mélyén nagyon jól tudja ő is, hogy az előrehozott választásra nincs semmi esély. Nem tehet hát mást, mint hogy a jövő évi rendesre készül. Fejben, lélekben és…..
Laura2 2009.04.20 21:07:09
@Mj:1. amennyi stressz van az én kis életemben manapság, tényleg altató az összes ilyen beszélgetős műsor. Fábry is, őt is elalszom a designe center után :)
2. a meggyet kicsit zselatinnal kevertem, így olyan volt, mint amit készen lehet kapni, külföldi kaják, de ez mentes volt az összes E betűtől.
3.Szerintem te nagyon is nőcis vagy:) a pasik esze és sszófordulatai másabbak. nem mondom, meg lehet vezetni mindenkit, de ezekkel a dolgokkal elég sokat foglalkozom mint foglalkozási ártalom.
4. mindegy is, ez az oktató állítólag közép-magyarországi. nem lényeg. mindig elmesélem, nem, nem az ő telója.:)
Laura2 2009.04.20 21:56:37
@Spielberg: majd ha hosszabban kommentelsz, meglátjuk, kiderül-e rólad:)))) a pasik amúgy is kevesebbet írnak, kevesebbet beszélnek. a nőknek 5-8 ezer a napi szókészletük, szükségletük, a pasik 2 ezter körül megállnak...)) tudom a férjemen mérni a zuhatag hatását:))
Laura2 2009.04.20 22:03:50
@Mj: persze, én is, de amikor már a vendégeivel beszélget, na, onnan már se kép, se hang...alszok. addig jókat derülök rajta, kedvelem is az egyedi humorát. na, ő megdönt minden ffiről alkotott ítéletet szószátyárságban. van néhány ilyen ismerősöm. a pasik azt mondják maguk közt, "lepcsesszájú", ha sokat beszél. 2. nem szinezett zselatin volt. 3. a fiusítást ismerem, 1 bátyámmal, és 3 uun okabáttyal ajándékozott meg a természet, de én nagyon szerettem fára mászni, evezni a kis folyón a kert végében, korcsolyázni uott télen, nagyokat beszakadni, rám fagyott koricipőben haza menni,... és nyakast kapni anyutól. na, lehet ezért nem csináltam méég róla portrét. á, vicc, imádom őt! ill., már csak ő él...:(((
Vasárnap kibomlott teljes egészében a remek Veres-Gyurcsány-Bajnai csomag.... És nem túl tetszetős a látvány. Nézegetve Bajnai prezentációs pdf-jét, több gondolat is átfutott a fejemben: -Ezeket az ábrákat már sokszor, sok helyen láthattuk (2006-os Cemi program,  a Big…..
Laura2 2009.04.20 18:05:00
@Torquemada: tudod hogy azt sem lehet elhinni amit kérdeznek:((( naná, hogy nem nekünk akarnak jót. volt már olyan, hogy azt tették amit ígértek? és volt már olyan, hogy adót úgy csökkentettek, hogy az csökkent is?
Laura2 2009.04.20 18:19:57
@Torquemada: csak az a baj, hogy akkora szakadékot ásnak a középosztály kellős közepébe, amibe az egész középosztály egyszerre bele tud esni. mert ha a fizetésed csökken, az árak meg nőnek, és te nem tudsz egy jó bodzást, akkor minden hónap leharap belőled is meg minannyiunkból egy-egy kis darabot. ha még vállalkozó vagy, akkor majd még azt is szívod, mert az apeh is kéri a magáét. apropó! a múltkor vmilyen hírben hallottam, hogy a T. Mszp-s képviselők közül jónéhánynak van néhány cége. ez még Ok, de ezek nem fizették be az adójukat! na, ztedd meg te! ösvényt tapos a házad körül az apeh-os végrehajtó. A k. anyjukat! nem loptak még eleget? ha mástól elvárják hogy fizessen, tegyék ők elsőként! de hát nekik lehet. Az FN-n indult egy kérdés sorozat, ill. közvéleménykutatás, ki hogyan oldaná meg a gazdasági válságot. ZERO! Nincs kedved erről indítani itt is egyet? Uis az az alapötlet, hogy a kis pénzből élők mégis csak meg vannak, ki tudnak jönni belőle. Mi lenne, ha megosztanák a gondolatokat, ki hogyan spórolna az állam irányításában. Mindjárt kikeresem a cikketindex.hu/gazdasag/magyar/2009/04/17/segitsunk_egy_kicsit_bajnainak_/. Na, megint felbosszantottam amgam ezeken.
Vastagbőr Sztár vagyok, szeress! 2009.04.19 10:01:00
Biztos majdnem mindenki hallott már Susan Boyle-ról, a 47 éves skóciai munkanélküliről, a brit "Megasztár", a Britain's Got Talent csodaénekeséről. Tényleg meseszép hangja van, kétség nem fér hozzá, hogy hatalmas tehetség. Egy hete adta elő a Nyomorultak című…..
Laura2 2009.04.19 17:28:58
@Horizont: az jutott eszembe, hogy azt szokták mondani, hogy amikor volna mivel, nem volt kivel. Amikor volna kivel, nincs már mivel:)))
Laura2 2009.04.19 17:38:50
@Horizont: alapvetően de igen, de ennyi évesen már közelít a hamvassága végéhez, és akkor már bonyolultabb. nem? legalábbis, mivel nincsen gyakorlati tapasztalata. gondolom én:) bocs, ha durva volt a megjegyzésem, sajnálom!!!
Vastagbőr Szűcs Erika öröksége 2009.04.17 09:01:00
Nemcsak Gyurcsánynak, hanem személyes "kedvencemnek", Szűcs Erikának is volt nagy horderejű, az egész országra kiható döntése távozása előtt. Nem is egy. A zabálási kényszerrel küzdő exminiszterasszony zárolta az úgynevezett felnőttírásbeliség-vizsgálatra…..
Laura2 2009.04.17 12:39:12
"célja, hogy a jelenleginél nagyobb arányban tanulhassanak eredményesen a halmozottan hátrányos helyzetű tanulók, szakképzésben - szakiskolában - a legszegényebb, gyermekvédelmi ellátásban részesülő fiatalok a legképzetlenebb szülők gyermekei közül."
Egyszer régen mondta Czeizel Endre, hogy ha annyi pénzt költenénk a tehetséges gyerekek fejlesztésére, mint a halmozattan hátrányos helyzetűekre, nem itt tartana "ma" az ország...mondta ezt kb. 20 évvel ezelőtt. És most akkor hol tarunk? Amíg egy halmozottan hátrányostól "csúcs", ha jelzi hogy WC-re kell mennie, és ezért folyamatosan gondozók és fejlesztő pedagófusok veszik körül, addig a tehetségesek óriási lpétekkel tudnának haladni. Persze "magyar sajátosság" mindig a ló túlsó felére esni, és nem pedig egyensúlyban tartani ezt. OK, ők vannak egy szinten, sok pénz kell rá, és szomorú mind az államnak, mind a családnak, hogy életük végéig ezt láthatják, de gondolni kellene azokra is, akik normálisan képesek fejlődni, és épp ezért rájuk kellene fókuszálni, mert ők az az ág, amelyik a nemzetet fel tudná emelni. A leszálló ág, mint tudjuk, nem fog utódokat (vélhetőleg) hozni, nem fog termelni, nem fog semmit sem haladni, őket gondozni kell. Ezen se ártana elgondolkodni, mielőtt kivonják a pénz az oktatásból Mert ezzel egy nemzetet le lehet írni! Épp azért hagytam abba a tanítást, mert nem a gyerekeről szól ez a történet, hanem arról, hogy a sok kiiskoláztatott tanár tülekedik egy-egy állásért, és nem a gyerek nevelése lebeg a szeme előtt, hanem a saját megélhatése. Pedig lehet, anno azért lett tanár, mert élt benne a jobbító szándék. Csak kiölték belőle, és inkább elhúz innen, jó messzire. De bedühödtem!!! Ilyen kinézetű volt az első főnököm, mint ez a szűcs erika, de épp olyan undorítóak is! (bocs, kivetítettem a negatív érzelmeimet erikára!)
Laura2 2009.04.19 09:41:15
@laspalmas: kevés lehetett a "tiszta" múlt mindegyiknél.. és ezek vezetik még az országot:(((
Az ajándékot adja: Gyurcsány Ferenc Az ajándékot kapja: Joáv Blum & King's City A Velencei tó partjára megálmodott gigakaszinóról, a King's City-ről 3 hete írtunk (Hogyan szerezzünk 70 hektárt, tóparton?), hogy a ravasz izraeli-magyar kettős állampolgár, Joáv Blum milyen…..
Laura2 2009.04.18 10:11:08
@luucy: én úgy hallottam egy TV műsorban, hogy Fletó érdekeltsége Dobogókő is...
Mint azt már talán észrevettétek, az utóbbi napokban a blog.hu egyre több blogjában jelentek meg avatarok (profilképek) a hozzászólások mellett. Az avatarosodás jelenleg tesztfázisban van, várhatóan jövő hét elején lesz elérhető az összes blogban. Ha szeretnétek kommentjeitek…..
Laura2 2009.04.17 17:36:01
@sztahanov: akkor nálam a bajság?nincsen, sehol sincsen...
No, ma van a nagy nap. Gyurcsány megy, Bajnai jön. És jön a "válságkezelő-szakértői kormány". Mu-ha-ha .... de nincs kedve az embernek még mosolyogni sem. Reggel vagy 10 böhöm Tátra teherautó hozta fel a rendőröket az M1-esen Budapestre, a Kossuth téren megint elszórtak…..
Laura2 2009.04.14 20:50:59
@laspalmas: erre mondtam már korábban, hogy életük végéig jár a miniszteri fizu nekik! Mi előbb halunk éhen, mint ez a "duci-juci". lesz miből megvenni a nasit ezután is
Vastagbőr Sok locsolót Kölkök 2009.04.11 08:00:00
Tudjátok, tizenkét éves koromban a szüleim, tavaszi szünet alatt, bevágtak egy, egy hetes erdei táborba Ócsára, ahol egy Marika néni nevű kövér öregasszony vigyázott az iker hugomra, rám és tíz másik szerencsétlen sorsú, hülyegyerekre. A program nem volt túl változatos, kb…..
Vastagbőr Orbán a hibás 2009.04.09 10:01:00
"Nem Bajnai Gordonnak hívnák Magyarország következő miniszterelnökét, ha a Fidesz hajlandó lett volna együttműködni az MDF-fel, és kihasználja, hogy az Országgyűlésben az ellenzék van többségben. A Fidesz azonban semmilyen együttműködésre, tárgyalásra nem volt…..
Vastagbőr Elindult a kampány ... 2009.04.08 09:01:00
Hivatalosan is beindult a választási kampány. Ennek csalhatatlan jele, ha a politikus kicammog a pártházból/Parlamentből, és átad/megígér valamit, esetleg még bejátszhat egy alapkőletétel vagy egy alapító okmány átadása/átvétele is. Az MSZP a húzós Bajnai-Gyurcsány csomag…..
Vastagbőr Egy trükk mind felett? 2009.04.07 13:01:00
Emlékszünk, egy szép februári napon Gyurcsány Ferenc felállt a Parlamentben, és bejelentette a csomagját. Törvényjavaslatok nem lettek belőle, sőt, a történelem  túllépett ezen, mivel kiderült, hogy ez a csomag bizony édeskevés. De más is zajlott ekkor a színfalak…..
Laura2 2009.04.07 16:32:44
@Seduxen: OK! :)))). ha ilyen sz@r feltételeik vannak, már nem is kell! Nekem nincs egy +országom erre!

"A magyar embereknek aközött kell választaniuk, hogy elveszítik az állásaikat, vagy átmenetileg lemondanak a jövedelmük néhány százalékáról" - mondta tegnap Bajnai az MSZP kongresszuson. Nagyrészt kik fognak lemondani erről a "néhány százalékról"? A…..
A mostmár állandó háziszerzőnk, Rorgosh újabb írással jelentkezett:     Manapság olyan vidám és egyszerű ötleteket hall az ember arról, hogy mit is kellene tenni annak érdekében, hogy újra egy sikeres, a lakosság részére munkát és jólétet biztosító országban…..
Laura2 2009.04.01 14:19:35
@monstress: Ehhez még hozzá kell adni, hogy mire is kérték a hitelt az IMF-től? "a bankok megsegítésére!" Ha ebből átváltották volna a lakosság hitelét Ft alapúra, mindenki leborulna előttük. Vagy ha ebből mondjuk a gazdaságot állítanák talpra, akkor OK, mert meg tudunk mindent termelni, lehetne megint saját iparunk,mezőgazdaságunk, vegyszermentes kajánk, igazi sajt meg tej. Nem kéne a kínai gagyi a piacon, nem kéne agyon nyomni a vállalkozókat a terhekkel, és egyenesbe lehetne jönni. Vissza kéne állítani a faluközösségeket, ne a Tesco-ban vásároljanak, osszák be, ki mit, hol, hogyan termel, segítsék egymást. Hozzanak létre olyan "szociális boltokat", amik már szerveződnek. Vagy szélenergiát termeljenek egy-egy közösségben. Vagy támogatták volna ebből az alternatív energia felhasználását, hogy jövő télen ne a hideg radiátor mellett fagyjanak meg az emberek. Ha azt a cikket elolvassátok, amit ide bemásolok: www.mno.hu/portal/626456, megértitek miért nincs itt az a pénz, ami egyébként itt is maradhatna. De nyereségként kiviszik az országból! Ezt kéne elkerülni, megállítani. Ezeket nem veszik figyelembe, és tényként olvassák, hallgatják, amit mondanak, hogy "megszorítás kell!" Nem megszorítás, normalizálás kell!
Horváth György, a Veszprém Megyei Bíróság elnöke bizony így járt. Igaz, nem elsőre, azért ez (még) nem Kína. Mikor Gyurcsány berágott Bayer Zsoltira a "Betelt a pohár" című írása miatt, és bojkottra szólított fel a Magyar Hírlap ellen, akkor a bíró úr már…..
Laura2 2009.03.28 14:41:09
www.storyonline.hu/hirek/havas_mit_csinal_majd_gyurcsany/14877/
Itt a Mindenható! Nem csak Anikó életét teszi rendbe, de az országét is! Mikor alapít pártot?
Kiszivárogtatták egyes körök Gyurcsány utolsó blogbejegyzésének eredeti, nyers változatát, még mielőtt Gréczy Zsolt kihúzta volna a dőlt betűs részeket: "Aki nem tud büszke lenni saját teljesítményére, az nem érdemli meg a jövőbeni sikereket sem. Magyarországnak…..