Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ophélie

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Útjaink olyan minőségűek, amilyenek, ugyanakkor eltérő mértékben vigyázunk autóinkra. Azt én sem szeretem, ha valaki 20-szal döcög előttem egy látszólag viselhető útburkolaton, de azokat sem, akik a fekvőrendőr méretű huplik és gödrök fölött át akarnak tolni engem is…..
Ophélie 2011.04.18 13:37:15
A Tv2 új irányvonala szerint nekik most már nem az RTL Klub az ellenfelük, nem velük kell megküzdeniük a nézők kegyeiért, hanem szimplán olyan műsort kell prezentálni, ami magában megáll a lábán, és vonzza a közönséget. Nos, a Nagy duett premierje láttán annyival…..
Attila botokkal ütheti 3 szájtja nyomát, az összeset kitörölték, miután azok túlterhelték szolgáltatója rendszerét. Ahelyett, hogy például csak lelötték volna.Weboldal fejlesztéssel foglalkozom és egy tárhely szolgáltatónál volt hostolva 3 domain. Aztán a szolgáltató arra…..
Újabb versenyző távozott a Való Világ villájából saját jószántából (vagy ép esze megőrzése érdekében, kinek hogy): a férje után egyre picsogó VV Gina után VV László sem bírta a bezártságot (vagy a folyamatos zabálást) és kiszállt az ötvenmilliós játszmából. A hit,…..
comment:com VV Éva prosti volt? 2011.04.06 12:00:00
A Blikknek egy olvasó küldött leleplező fotókat a villa törtetőjéről, akiről azt állítja, hogy nemcsak hoszteszként kereste a kenyerét. A lapba bekerült fotón a legutóbbi párbajról győztesként kikerülő lány meztelenül kényezteti magát.Az informátor szerint…..
Ophélie 2011.04.06 16:26:42
Szegény Kubica, vajon mi várja majd itt jövőre, ha visszajön? Akciót akarnak a fontos emberek, csak közben annyira öntözték a káposztát, hogy a kecske beledöglött. Vélemények az azonos című írásunkról...
Az RTL Klub harmadjára is nekiveselkedett a brit Got Talent-franchise-tól nyúlt ötletekkel megvalósított Csillag születik című tehetségkutatónak, és miért ne tennék, hiszen a Tv2 annyi ellenállást nem fejt ki saját gyártású műsorok terén, mint egy megvesztegethető balhátvéd…..
A fehér és az ezüst problémás. Már a színek bejelentésének napján nyilvánvaló volt, hogy gond lesz, az első futamon kiderült, az ezüst elmosódik, menet közben láthatatlan. "A jelöléseket felülvizsgáljuk, különösen az ezüstöt és a fehéret. A sárga rendben volt, de…..
A Viasat realityje csöcs- és farokvillantásban jóval a megszokott hazai átlag felett teljesít, ráadásul még vicces is, csak ajánlani tudom a trash-reality műfaj rajongóinak. Ez a jelenet az egyik eheti adásból származik. ..
Az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőtől megint a kerékpárosokra fókuszál. A húsvéti időszakot is magábafoglaló fokozott közúti ellenőrzéssorozatban nagy szerephez jutnak majd a szondák.Az országos akció bejelentésénél Óberling József, az ORFK közlekedésrendészeti…..
Ophélie 2011.03.29 14:01:31
@JaroslavPascek: minimális, akár jelképes összegre gondolnék, de szteintem értékelhető gesztus lenne, ha beleadnának abba, amit csak ők használnak. VAGY felmegyek autóval a kerékpárútra, mert az enyém is. ?!
Úgy létszik, az RTL Klubnál kezdenek rájönni, hogy annak semmi értelme nincs, ha a Rácz-tesók jutnak a döntőbe Alekosz mellett (jelen állás szerint ez a legvalószínűbb felállás), így szépen lassan, de biztosan nekiláttak az egyik szereplő kigolyózásának, mégpedig a lehető…..
Már csak az a kérdés, hogy kinek hazudott: a nézőknek vagy a bátyjának? Azt írja a Blikk szerdai számában, hogy Gigi az RTL Klub ValóVilág show-jában ráhagyta bátyjára, Bécire, hogy eddig senki nem szexelt a villában. Hisz - mint írták - a bátyja aggódik érte, már azért is…..
Érdekes közterülethasználat folyik a Városmajor északi szegletében. Az egy dolog, hogy a Majorka téli szezonra létesített sátra napjainkra fix fémbódévá bővült, a nagyobb baj az, hogy a vendéglátóegységhez érkező áruszállítók rendre a Városmajor utca mentén álló (nemrég örvendetes módon felújított)…..
Volt már olyan sztori, amikor ideiglenes táblát raktak a sor mögé és úgy büntették végig az autókat, olyan is volt, amikor ide-oda forgatták a megállni tilost, ott is bírság lett a vége. András sem volt kivétel, az ő autója mögé egy új táblát szereltek fel, mindjárt…..
Ophélie 2011.01.08 18:25:30
Ophélie 2011.01.08 19:14:14
@pocok007: "Amúgy ha nem tiltja tábla, de a forgalmi sávban áll az autó "vészvillogóval", és nincs műszaki hiba, lehet büntetni."
mire fel?
Károly egy egészen hétköznapi, mostanában igen gyakori jelenségre hívja fel a figyelmet. Van elég sok olyan nap, amikor mocskos, nyálas, párás, ködös időben kell autóznunk. Meglepően sokakat nem zavar, hogy őt csak 30 méterről fogják észrevenni, a lényeg, hogy ő nagyjából…..
Gondolkodtam rajta, hogy érdemes-e ezt a videót kiposztolni, mert több helyen is találkoztam vele, de úgy gondoltam, hátha pont itt akad valaki, aki felismeri a rossz minőségű felvétel ellenére, hogy milyen logó van a furgon oldalán, vagy egyáltalán a típusát, mert az sem teljesen…..
Nem olyan rég egy olyan helyről tettem ki posztot, ahol értelmetlenül tettek fizetőssé egy részt, simán lehúzási szándékkal. Vin most ennek az ellentétét küldte el, a leveléhez a hatás kedvéért egy elég meggyőző videót is csatolt. A helyszín a sokat emlegetett BAH…..
Az MTI OTS üzleti sajtószolgálata az a rendszer, amiben minden cég megjelentetheti pr-anyagát legújabb fejlesztéséről, vagy esetleg a minden eddiginél nagyobb osztalékfizetésről. Az MTI hírek közé csempészett anyagokat nem a távirati iroda munkatársai írják, az MTI minden…..
Ophélie 2010.11.17 21:53:54
:D
Az RTL Klub bejelentette, hogy hat sztárral teszteli a Való Világ villáját, a celebeknek egy hete lesz, hogy betörjék az ágyat, meg bemelegítsék a kanapét a valódi játékosok előtt, eközben a stáb kipróbálja a világítást és a kamerákat. Ha már ott vannak, akkor persze adásba…..
Nem igazán sikeres a DigiTV terjeszkedése. Edit levele szerint a TvNetworktől átvett kábeleseknél hetek óta nincs semmi, nem sikerült áttenni őket a saját hálózatukra:Tudom, hogy sikeres ember nem lehetek, de hát elkövettem azt a hibát, hogy egy évvel ezelőtt leszerződtem a…..
Ophélie 2010.08.04 20:03:53
Naszóval itt az Artisjus válasza a főként a MAHASZ-t ért támadásokra: Július 7-én „Miért maffia az Artisjus?” címmel jelent meg poszt a Homáron egy névtelen „szakmabeli olvasótól”. A poszt több ponton (2., 4., 5., 6.) azt hiszi az Artisjusról, hogy ő a…..
Ophélie 2010.07.13 21:53:14
Váááááááálogatáááááááááás!Heti MilfMég MilfEleget tudok már a gyászrólA legjobb barátnőnk Én vagyok az akitől anyád féltettAjándék egy kedves barátnőnekLábfétisesVasaló nőPap leszek az kurva isten!Ügyvéd és táncos ..
Szinte már hírhedt a címben olvasható utca, pontosabban az ott található vizsgaközpont, terjednek szépen a városi legendák, hogy ha valakinek oda kell vinnie az autójá, akkor tuti, hogy jattolni kell, hogy gond nélkül átmenjen bárki autója, mindig találni fognak valamit rajta.…..
Mégpedig a Fujitsu van most nyerő pozícióban, a cég már 2002-ben kiadott egy mobilt iPAD néven. Masahiro Yamane, a cég PR-vezére megerősítette, hogy hallottak az Apple új készülékéről, és nem tetszik nekik a neve. Az ügyvédek már megkezdték a tárgyalásokat. Hasonló esetet…..
Ophélie 2010.01.30 17:22:48
Kocsmablog Kópia kávézó 2009.05.07 14:00:00
Helyszín: 1066 Bp., Zichy Jenő u. 4. Látogatás: 2009. május 06. 19:10-22:30 Bezárt, megszűnt!  Ma: ROBOT > Az egyszemélyben pultos, pincér, szakács mosolya halott. A mesterséges fény kicsinálta. Rabszolgaként működik, az itallapon kívül semmit nem…..