Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mobilefan

62 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég sokat dolgoztam a lenti cikkel, de korántsem teljes. Feltúrtam az újságaimat régi (főleg nyolcvanas évekbeli) reklámokért, hirdetésekért. Ilyesmi már volt a blogon, akkor csak külföldi hirdetésekkel, most viszont magyarok jönnek. Amikor elkezdtem dokumentálni a szegény ember szkennerével…..
Mobilefan 2014.02.07 11:39:06
Az elmúlt hét ismét az Apple hete volt - már ami a híreke illeti - hiszen bejelentésre került két "új" iPhone modell, az 5c és az 5S. Mivel ezekről már rengetegen írtak, ezért nem mennénk bele az újdonsült A7-es SoC-ról és M7-es segédprocesszor, vagy a régóta várt…..
Mobilefan 2013.09.17 19:53:52
Ha úgy érzed, hogy írói vénával lettél megáldva, ha unod, hogy 9gag-en sehova nem mozdulnak a posztjaid, ha szeretnél olvasott lenni, de a saját blogod senki sem olvassa, ha szeretnél heti szinten az Index.hu címlapján szerepelni a Blogketrecben az írásaiddal, akkor mi vagyunk a Te…..
Milyen típusú telefon látható a képen? :)  ..
Mobilefan 2012.05.24 00:39:48
@pajav8: telefonguru adatbázisát sose vedd komolyan. pocsék az egész.
Mobile4me Nokia BH-504 2009.06.15 20:21:00
Mint ahogyan az előző bejegyzés is mutatja, sikerült beszereznem egy Stereo Bluetooth (A2DP) headset-et. Régóta hajtott a kíváncsiság, de sosem olvastam túl jó véleményeket ezekről az eszközökről. Az összes gyártót kezdeti modelljeit jellemezte a basszusmentesség, a…..
 Diavetítés funkció a főképernyőn!   Ismét egy új funkció érkezett a telefonunkra, sőt, ez is az 5800 v50-es firmware-éből. Csak jó ez a Nokia, szinte több újdonságot kapunk tőlük, mint a Samsungtól. Sajnos. A patchért pedig köszönet jár Liamstears-nek, akitől már…..
Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy mostanában senkinek sem könnyű a netes világban a szinkron mellett szólnia, hiszen nagyon nagy szeretettel hurrogják le a drága fórumozók az ilyen megnyilvánulásokat, és mondják el, hogy csak az eredeti a jó, a magyarítás az ebeknek való.  A…..
 Legyen már BÉKE fiúk, lányok! Ki akartam maradni a veszekedésekből, és ezután is ki akarok maradni belőlük, de ez a cikk kikivánkozott belőlem. Mint bizonyára mindenki a saját bőrén is észrevette, az utóbbi időben rengeteg veszekedés tört ki a különböző…..
Mobilefan 2010.04.24 20:25:41
@Maxentius: Ha ír tesztet, két videót találálhat hozzá nálam: www.youtube.com/user/szabi113
Mobilefan 2010.04.26 15:35:38
@hammerjoe: Jó. Van bőven igazság abban amit mondunk/mondotok. De mindkét felet érte sérelem.

Én továbbra is azt mondom, hogy térjünk vissza rá egy hónap múlva. Lefut a politika, és mindenki megnyugszik.
Mindenkit meglepett az Apple, amikor beengedett egy új böngészőt az AppStore-ba. Korábban egyértelművé tették, hogy ugyanazt a funkciót két program nem töltheti be, így a Safari mobilverziója kapott egy elég nagy és fenntartható előnyt.Nekem azonban az az érzésem, hogy az Opera…..
Úgy látszik, hogy az Apple vezetője nincs oda az upgrade-ert, legalábbis ha a különböző eszközein használt szoftverek verziószámát nézzük, azt kell, hogy mondjuk, hogy az öreg kimondottan konzervatív: nem szívesen cserél le egy régi, már bevált rendszert.Annál is inkább…..
Mobilefan 2010.04.12 17:07:21
@skaven: Jaja.

És a többek kommentjét elnézve, talán nem is olyan erős az a kifejezés hogy, 2010 elején a legjobban használható rendszer a windows7. Én sem örülök neki, de ez van.
TakerOne-nak köszönhetően kaptunk néhány igen érdekes képet az új OS fejlesztői bétájáról, amiből megtudjuk, miért fura a magyar nyelv, és miért jó a karakterszámláló az sms-eknél. TakerOne gyorsan letöltötte, restore-olta, feltelepítette az iPhone OS 4-et, amitől…..
Mobilefan 2010.04.09 21:41:34
@norbi2k: egyszeüen csak idegesít a baromságuk. Ha nem spórólták volna ki idáig ezeket, már rég iPhone-t használnék.

Mert azoknak is tetszik akik áltatlában szídják, csakhát hianyolnak belőle egy halom dolgot. Pont mint én.

Van egy Touch 2G-m tehát nem tudatlanságból szidom a rendszert, egyszerüen nekem keveset tud felmutatni. Tudom-tudom, én vagyok a bolond mert nekem olyan igényeim vannak mint a Multitask és a korlát mentes Bluetooth. Tudom baromság, de nekem kell.

Ha az OS4 már támogatja az AVRCP protokollt, akkor talán lehet róla szó. De az hogy egy zeneközpontú kütyü, képtelen felismertni egy Bluetooth füles számváltó gombjait (a fent említtet profil hiánya miatt, ami szintén 2005-ös találmány), az kérem szépen: szégyen.
Egyedi widgetek kérésre   PhoneTorch gyorsindító szabi113 kérésére, és Sygic gyorsindító widget Pityesz kérésére Különböző stílusú PhoneTorch, illetve Sygic gyorsindító widget   Sygic widget…..
 Részletesen bemutatom a program minél több funkcióját   Sokan kérték, hogy írjak egy cikket a JBakTaskman feladatkezelő programról, mert rengeteg funkciót kínál, és nem éppen egyszerű mindent megcsinálni. Igyekszek mindenre kitérni, ha valami kimarad, nyugodtan írjátok…..
Mobilefan 2010.04.02 15:58:52
@Photo0: Örök hála. Magamtól nem jöttem volna rá, pedig nem ma kezdtem. Kezdem úgy érezni magam mint egy vén informatikus. Csak a legegyszerűbbre nem gondolok.
 Immár a zseblámpaként is használhatjuk a telefonunkat a program segítségével   Bizonyára sokak fejében felvetődött, hogy ha LED-es vakut tartalmaz a telefonunk, miért nem került bele a telefonba a zseblámpa funkció. Nos, a Samsung nemrégiben erre azt válaszolta, hogy…..
 A bloggal kapcsolatos információk   A blogomat 2009. december 10-én indítottam azzal a céllal, hogy minél többet tudjak segíteni az i8910 HD tulajdonosoknak. Azóta elég nagy népszerűségre tett szert a blog, naponta körülbelül 400-an látogatják - bár ezen lehetne még…..
Mobilefan 2010.03.31 14:32:09
@Muveszur: Pedig úgy emlékeztem, de akkor igazad van.
De akkor vajon melyik oldalról szedtem le vajon olyan 15 napos Slide Unlock programot (nembiztos hogy az nUnlock volt) amiben volt HotKey funkció?! Pedig azt nagyon csíptem a lezáró gomb lett a HotKey, a többi gombra meg behozta a Slide-os megoldást.
 Ismét nagy ugrás az i8910 HD történetében   Újra birtokba vehetünk egy új HyperX ROM-ot. A mostani ROM több szempontból is figyelemre méltó, illetve több újodonsággal is találkozhatunk. Először is egy teljesen új számozást vezetett be HyperX, így mostantól a…..
Az Apple ugyanis durván lecsökkentette a Mac Developer Program részvételének díját, a korábban minimum 500, legfeljebb 3500 dolláros (100 ezer és 690 ezer forintos) ár helyett most egy 99 dolláros éves díjat kérnek a tagoktól. 20 ezer forintot.Ezért cserébe a fejlesztéshez…..
 Apró módosítások   Apró változásokat kellett eszközölni HyperX-nek az új Speed ROM-on. A megváltoztatott Zenelejátszó téma, illetve a Nokia X6 Rádió alkalmazásának integrálása komoly gondokat okozott. Így itt van a javított verzió. HyperX Speed 2.11 changelog:…..
Amióta megjelent, azon gondolkozom, hogyan fogom ezt begyűrni a nadrágomba, az Ohnodoom azonban megoldotta helyettem a problémát. Remélem tényleg kiadnak egy ilyen borzalmat, mert akkor kettőt kérek: Bónusz kérdés: hogyan fogunk leülni ebben a buszon?..
Mondjuk amíg olyan a minőségük amilyen, addig nincs ezzel baj, csináljon nyugodtan amennyit akar...
A sorozat előző része, a Brothers In Arms: Hour of Heroes csak egy Symbian átirat volt. A Gameloft az új alkotását viszont kizárólag iPhone platformra készíti el. És nem csak ebben szakít a hagyományokkal, hanem a stíluson is változtatnak, ezt a BIA-t ugyanis főként FPS nézetből…..
És az előzetes hírekkel ellentétben csak egy bizonyos ideig lesz ingyenes. Szedjétek amíg lehet az OVI Store-ból! A múltkori kedvcsináló cikket pedig itt találjátok. A produktumot a RedLynx fejleszti, akitől már sok igényes játékot kaptunk. Csináltam egy-két saját képet, és…..