Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mala Suerte

0 bejegyzést írt és 340 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Czett Petra Hihetetlen, hogy már egy éve nekiindultunk a nagy és ismeretlen Németországnak. Nem tudtuk, mire számítsunk, csak reményeink voltak. A kezdőlökést az adta, hogy otthon már nagyjából a maximumot hoztuk, mégse nagyon tudtunk számottevően előre lépni, és erre reményt se nagyon…..
         Nagyon jól emlékszem arra a bizonyos napra, amikor a magyar labdarúgó-válogatott utoljára játszott nagy nemzetközi tornán egy Irapuato nevű mexikói városban. Amikor David Alaba fél perccel a kezdés után rálőtte a labdát a magyar kapura és Király Gábor csak nézte, akkor nagyon közel voltunk…..
Mala Suerte 2016.06.17 12:19:32
@jotunder:
szerintem engedd el. izzadtságszagú. nagyon.
ez egy szép siker, és kész.
Visszatért a fiúnk a Csangcsung Jatajtól Európába. De rögtön leszögezte: nem azért igazolt a német élvonal éppen kiesésre álló csapatához, hogy válogatott legyen. De nem ám. Ein Mann, ein Wort. Ő megmondta 2010-ben, hogy nem lesz válogatott. Hát most sem lesz. Hiába…..
Parancsoljatok, az eredmények! Mindenkinek köszönjük az inputot, és jövőre hasonló jókat kívánunk. Használt lexikon. Élethű Orbán Viktor keritörpe hajszesz Egy dezodor, ami attól különleges, hogy indiai. Ilyen celofánba meg barna kartonba van csomagolva. Janibácsi…..
Év elején pletykálták, hogy a Radiohead írja az idei James Bond-film főcímdalát, de végül Sam Smith kapta a megtiszteltetést. Itt le is nyugodtak a kedélyek, de azért sokakban ott motoszkált, hogy vajon mi lehetett az igaz ebből a radioheades dologból. Gyakorlatilag minden, már…..
Persze lehet Budapest, vagy akármilyen más város és városrész meg kerület, nem érdekel. Az engem határozottan aggasztó folyamatok mindenhol, ugyanúgy beindulnak egy idő után.  /Forrás: loptam a csoportból. Ugye, milyen szar?/   Kedves félművelt, proletár felebarátom! Most, hogy végre kis…..
Előre sajnálom szegény öreg rockereket, hogy már megint menniük kell a Volt fesztiválra az Iron Maiden miatt, miközben ott lesz a sok, magát csak úgy, spontán jól érző, csajozó/pasizó fiatal. :( Pedig az Iron Maiden ott lesz július 1-én, játszanak ők bárkinek, aki oda megy a…..
Mala Suerte 2015.11.27 17:53:44
@bandigyerek: bulibáró
Bizonyára mindenkinek felsejlik Regős Bendegúz sóhaja az Indul a bakterházból, amikor a bukszában nem talál semmi értékeset (elnézést kérek attól, aki még nem látta, és meg szeretett volna nagyon lepődni a shyamalani csavaron) - ezt tetézik persze a pénzemberekről,…..
Nehéz elhinni, de idén már 25 éve tevékenykedik Magyarország egyetlen és legjobb agrometál zenekara, az Akela. Főnökék ma este nem csak a negyedszázados jubileumot ünneplik a Club 202 színpadán, de a huszadik Farkas-nap mellett ez lesz a tizenötödik album, a hosszú ideje…..
Nem elég, hogy a játékidő 92 perc lesz, de ebbe is csak 11 dal fért bele. Szóval Steve Harris és csapata rettentően trve. Amíg a világ a rövidebb anyagok felé halad, sőt, vannak akik már csak dalokban gondolkoznak, ők duplalemezt adnak ki, amin például lesz egy 18 perces szám is.…..
Barbara és Loki nyert, ez van, győzött az igazság, vagy mi. Holnap jön a poszt, az idei utolsó.  Na kérem, mivel livebloggolni nem fogom a Jeles Eseményt, de ettől még nézem/nézzük lelkesen ugye, legyen hát egy olyan poszt, ahol lehet kommenteli élőben az eseményeket. Sőt, legyen…..
Mala Suerte 2015.05.29 21:44:00
@Szent Borzadály:

Különdíjat, azt... A haza trévézés legnagyobb kreténje címet látatlanban is odaadnám neki, előre a következő 100 évre. Remélem, azért azóta valaki felvilágosította, hogy nem kell okosabbnak hinnie magát a játékostársainál, meg úgy általában senkinél, ő is hülye mint a segg. Inkább ezer Alekosz meg VV Falafel, mint ez az álintellektuális önelégült balfasz.
"A Magyar Labdarúgó Szövetség Fellebbviteli Licencadó Bizottságának 2015.05.26-i ülésen hozott határozatai. A Magyar Labdarúgó Szövetség Fellebbviteli Licencadó Bizottsága 2015. május 26-i ülésén jogerős döntéseket hozott a 2015/16. évi klublicenc kérelmek kapcsán. A…..
Az van, hogy nem kényeztettük el a Lángoló olvasóit új Slash-dalokkal itt a blogon. Pedig már 2013-ban elkezdtek szivárogni a gitáros, Myles Kennedy énekes valamint a Conspirators friss szerzeményei. Okot nem tudunk mondani, ez egyszerűen teljesen kimaradt. Most viszont bepótlunk…..
Meghatározó emlékképek. Mert azért alapszinten mindenkivel előfordulhatott olyan 5-10 évesen, hogy egyelőre nem a szőrös hónaljú, sminkelt, tűsarkú cipős, tupírfrizurás, vörös körmű felnőtt nők (C. C. Catch), hanem inkább a vele egykorúak fogják meg. Persze akkor is voltak…..
Mala Suerte 2015.04.06 08:47:02
Tudtam én, hogy ebből baj lesz. Nem szabad itt csak úgy viccelődni Magyarország egyik legpatinásabb heavy metal zenekarával. Volt ebben a posztban egy videó, amin az Óriás Ossiant játszik, akusztikusan. Ebben még semmi különös nincsen, mindenkiben él egy metálos, de az Óriás az…..
BÚÉK a nyájas olvasónak! Aranylábú fiaink is túl vannak az évköszöntőn, 11 csapat csomagol Törökországba, dúlnak az átigazolások, ideje áttekinteni a holtszezon állását. Lapszemle az nso és a csakfoci fülesei alapján. A Videotonnál Nikolics megtartása a legfőbb feladat.…..
Modorosblog A Kenderbarát 2009.11.04 07:00:00
Legtöbbször mindenféle tudományos háttérmunkát mellőzve, a saját környezetemben szerzett tapasztalataimból merítek és ítélek - sokak szerint bizonyára elhamarkodottan. Folytatom ezt a kedves szokásomat ma is. A marihuána mintha mostanában kevésbé lenne elterjedt, mint 5-10 éve…..
Mala Suerte 2014.12.25 00:17:03
@Velo the monk:

"a kender megmentheti még az emberiséget"

hogyan?
Kedves Tanárkollégák! Egyre vészesebben terjednek az amerikai, ill. Waldorf-módszerek: euritmia, betűtáncolás, legótiltás - másfelől ott van a klerikális visszarendeződés is. Ideje hát kicsit rendet vágnunk a szakmaiság, a sarlatánság és a kusza tantervek bábeli…..
Mala Suerte 2014.11.14 23:28:51
Vegyes érzelmekkel készülődök az aranylábúak bukaresti és feröeri fellépésére. Oké, az rendben van, hogy egy ideje már nem az a kérdés, hogy mennyivel nyerünk, de az első fordulóban még az a maradék ihlet is odalett, ami egy selejtező-sorozatban máskor a meccsek feléig…..
Azt már eddig is tudtuk, hogy a Netflix Európában terjeszkedik, csak az nem látszott eddig biztosnak, hogy a közeljövőben tényleg elérnek-e Magyarországig. Annyit lehet hivatalosan tudni, hogy szeptember közepén Németországban, Franciaországban is elindultak. És soron következik…..
Kedves Fiatalok! A szabályozó, csodálatos anyanyelveinket korlátokba, táblázatokba rendező nyelvészet már réges-régen megbukott örökre - a nemzetek végre felismerték, hogy a nyelv nem egy kőbe vésett képletgyűjtemény, hanem egy szervesen, amőbaként változó ilyen izé, ami a…..
Mala Suerte 2014.05.11 09:27:23
14 évvel ezelőtt egy rakás magyar zenekar gondolta úgy, hogy jó ötlet készíteni egy AC/DC-tributelemezt. Bihari Balázs és Vörös András irányításával fel is vettek 17 dalt, ezt rápaszírozták egy lemezre, és ki is adták. Az elmúlt napok AC/DC-s történetei miatt mi úgy…..
Ezen az oldalon utoljára. Búcsúzunk, de csak a helytől. Új haza - donnelly Véget ért az őskor az NST történetében. Kicsiny városállamunk túlnőtt a falak jelentette határokon, és elég erőssé lett, hogy egy egész birodalmat kormányozzon. Mivel az nst.blog.hu legelői már nem…..
Mala Suerte 2014.04.14 11:01:01
Most hogy indul a Második Négyéves Terv, a Vincentblog fontosnak tartja, hogy hasznos életvezetési tanácsokkal lássa el a tegnapi eredmények iránt azért nem annyira lelkes olvasóit. Lássuk be, nem lehettek olyan vérmes reményeid, de ha mégis elmulasztottál felkészülni, a Vincent…..
Hát akkor beszéljük meg ismét ezt a dolgot, mert az érdeklődés nem szűnik - részünkről sem. Sokadik rész. Elsősorban lépjünk túl a szokásos alaptételeken: Félmillió: vagy igen, vagy nem - akár több is lehet az új állampolgárokkal együtt, mindegy. Kitűnő: na ez már…..