Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bajszom

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visszavonul a magyar underground rockszíntér egyik legnépszerűbb zenekara, az Isten Háta Mögött. Emiatt készítettünk interjút az új projekten dolgozó Pálinkás Tamás (a képen, amin egyébként Bokros Csaba, volt IHM-tag, most Dereng-gitáros is szerepel, balról a második)…..
bajszom 2011.09.16 16:32:11
@magilla: a népdal például épp az írás hatására keletkezett. a modorosan jópofáskodó metálhuszár inspirált.
bajszom 2011.09.16 18:05:26
@krferi: nem metált tolnak? vagy valami affélét...
bajszom 2011.09.16 19:49:05
@krferi: na ugye.
forrás..
bajszom 2011.09.11 10:08:12
@bloodhound v2.0: szaros giccs.
  Amióta forgó jégcsapokat vizionáltam a Nyugati tér lekedveltebb találkapontjára, különösen szíven viselem sorsát. Ezért is hökkentem meg Városjáró bloggerkolléga levelén és képein:   Az elmút hetekben lecsupaszították a Nyugati téri forgóórát. Megposztolnád?…..
bajszom 2011.09.02 15:37:15
@városjáró: félelmetesen idióta hozzáállást tanúsítasz.
Barca-Madrid A nap száma: 9 2011.04.14 16:08:00
Ennyi meccs óta képtelen gólt rúgni a Barcelonában David Villa. Nem teljesen ügyetlen azért a fiú, mert ha vannak madridi társai, akik megsegítik, mint a csehek ellen a válogatottban, akkor tud még eredményes lenni. Tőle tehát nem kell tartanunk, Krkic sérült, Pedró a kispadra jó…..
pica pica tisztázat 2011.03.31 12:09:00
- És most mondd meg nekem, volt ennek bármi értelme? Karcolhattál egy újabb vonalat a gerendára a régi ágyunk fölé. Én meg rád pazarolhattam még egy életnyi könnyet. Újra. Ettől most boldogabb vagy? - Persze. Hiszen végül is dühödben idejöttél, és legalább újra…..
Ez a tegnapi gitáros srác posztja arról, hogyan várt kilenc napon át egy lányra a Mechwart téren. Dóri, ha ezt olvasod, jelentkezz!Sziasztok,Belelendülve az első történetembe és nosztalgiázva a régi dolgokon, eszembe jutott még egy történet.Talán ezzel kicsit jobban elárulom a…..
Magyaridióta Egy tapodtat sem 2010.11.25 09:15:00
Kedd este már belengették. Aludtam rá egyet. Szerdán bejelentették. Aludtam rá egyet. Ma csütörtök van, és egy a lényeg: egy tapodtat sem! Egy fillért sem!Már írtam, de én vagyok az (én is azok közé tartozom), akinek a szabadságán és az agyán kívül szinte semmije sincsen. Ez…..
Hát itt van! Segal Viktor, aki TÉNYLEG a hazai csúcsgasztronómia egyik fontos személyisége, a mi kis kiadónknál jelentette meg első könyvét! A Színek és ízek szerintem egész egyszerűen a mai magyar szakácskönyvpiac egyik legszebbje (tudom, elfogult vagyok), nagyon büszke vagyok…..
Hatalmas!! Remélem nem kapott szívrepedést az öreg!..
A Stereoboard magazin szavazásának köszönhetően végre megtudhatjuk, kit utálnak a legjobban a zenerajongók. A választék szép, a helyezések viszont meglepőek. Persze szerepel rajta természetesen a koncertjeit rendszeresen egy órával eltoló, majd emiatt a szervezőket leanyázó Axl…..
bajszom 2010.11.05 10:42:36
@Clarimonde: Pf. tulajdonképpen csak azon csodálkozom, hogy nem ez volt rögtön az első hozzászólás. amekkora műhiszti van most körülötte. megint.
Nem pontosan értem a levélíró problémáját: annyira hiányzik neki a nő, hogy utólag már szívesen lenne a szexrabszolgája?A kép innen Szaisztok! Tulajdonképpen egy nem teljesen kerek torténet ez a lényege annyi :én Nőt szerettem volna de nimfomániást kaptam.Kicsit tobben…..
bajszom 2010.11.04 15:18:04
Piszok kemény műfaj ez, de valakinek erről is írnia kell. Van az utcánkban egy hajléktalan. Hogy pontos legyek, sok hajléktalan él errefelé, egy azonban kitűnik a közülük, kitűnt. András februárban került utcára, a Ráday és a Kinizsi sarkán található Sparnál tavasz…..
bajszom 2010.10.28 13:37:09
@R.H. ny.: igazad van. de ez nem csupán az adakozásra vonatkozik. alig van olyan tevékenység, amit ne lehetne villámgyorsan indokolni egóval, hiúsággal. ez már csak ilyen. amúgy a hozzászólások nagy része (amint a post is) borzasztó sablonos. szerintem.
 Ha kell, ha nem. Kiegészítésképp a legutolsó (A magyar rocklegenda) poszthoz.Üdv:hekiKis generációs visszaemlékezés a vérbő 80-as évekreInterjú Pohlik Károllyal  - Zenekarotok, a DGZ, (Dunapentelei Gitárzenekar) a 80-as évek non-mainstream, alternatív…..
bajszom 2010.10.28 13:10:24
@vészmadár (pica pica): ez tényleg szar. (ahogy mondjuk általában a quimby is, valóban) de ezt összemosni mondjuk a kispál-szövegekkel... enyhe túlzás. mondhatni maszatolás. és akkor még megkérdezném, hogy tehát mi az etalon? ki ír jó szövegeket? mit hallgatsz szívesen?

bocs az offért.
bajszom 2010.10.28 13:21:05
@vészmadár (pica pica): dalszövegre gondoltam, nyilván. kaláka és palyabea a pszychével nem játszik. amúgy én is szeretem weörest, de néha vele kapcsolatban is az az érzésem, mint mondjuk a quimbyt illetően. hogy izzadságszagú. mondom: néha, néhol.
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
Egész nyáron azt találgatta a sajtó, vajon hová költözik a leköszönő köztársasági elnök. Nem igazán kényeztették el Sólyomot, nővérszállót, volt drogambulanciát és romos villákat akartak rátukmálni. Nem is értem, miért nem ugrott be mindjárt az illetékeseknek az…..
bajszom 2010.10.05 10:57:36
@kenesur: irdatlan nagy pet vagy.
 A jó szülőnek nincs kedvenc gyereke: "ha itt harapom, ott fáj, ha ott harapom, amott fáj". Ám Éterfy Robi egy félisten A Belvárosi fiatal és az Underground zenekar után. Tőle jön a legújabb - Facebook-témában.   50 mondat, amit a barátaid írnak a…..
bajszom 2010.10.01 10:13:01
-Tököm kivan már ezzel a Balázzsal. Mindenhol ez a majom néz le rám olyan talányos-rejtélyes fejjel. Hirdetőoszlop, a Heti Válasz címlapjai. Meg hogy már igazi férfi, harminc lettem meg harminc plusz kettő mínusz egy, szarkalábak vannak a szemünk sarkában - járjuk az országot,…..
bajszom 2010.08.09 15:38:26
@Kedves Nard: és ezt a visító közhelyet nem tartod némileg modorosnak? azon túl, hogy már mindenki elmondta mindenkiről.
Modorosblog Sörmodor 2010.06.22 07:00:00
A borászoknál mindig csak néztünk és kis arccal, kívülállóként néhol irigykedve mosolyogtunk a kedves olvasók által összeválogatott szóvirágokon. Nem nagyon értünk hozzá: vörös-rozé-fehér, száraz-félszáraz-édes. Hosszúlépcső, krúdyfröccs, vadász, viceházmester…..
bajszom 2010.07.28 16:11:16
@Brukk: pff. egyrészt: Csíkszeredában. másrészt: a Bucegi még helyi viszonylatban is egy borzalmas valami. Elnézést, ha tévednék, de én az efféle hozzászólásokból mindig valamiféle hamis nosztalgiát, vadromantikát olvasok ki, ami valami téves ál-érzetnek/ről szól, semmi köze erdélyhez, még kevésbé az ott fellelhető akármihez. Csak akkor hiszem el, hogy valóban ízlett a fent említett két sörfajta, ha az itteni - jóindulattal - középkategóriás sörökre is ezt mondod.
Nemrég kezdték el a McDonald's amerikai üzleteiben, pontosabban a McCafékban árusítani az új erdei gyümölcsös és eper-banánosturmixokat (és mindezt egy jópofa kis virtuális rajzolós játékkal is megfejelték), azok népszerűsége máris kiverte a biztosítékot a kifejezetten ezen…..
CSEMEGE CSÜTÖRTÖK: rovatunk elsősorban azoknak szól, akik szeretnek csemegézni, azaz olyan (kultúr)termékeket fogyasztani, melyek a megszokottól eltérőek, vagy valóban ritkák és kiemelkedő minőségűek. A hét 4. napján ezentúl ilyen csemegékből válogatunk olvasóinknak. …..