Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tenderlovingcake

292 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Állatbarátok! Ismét hírt kaptunk Foltosról, akinek új gazdija lett, mégsem került új családba. Ezúton is nagyon gratulálunk az édes kislányhoz és köszönjük a beszámolót. :) Továbbra is várjuk sok szeretettel! Vigyázat! Nyugalmat megzavaró képek következnek…..
Frissen örökbefogadott beagle kislányról kaptunk infot, reméljük, a továbbiakban is ilyen könnyedén mennek majd a dolgok :) Köszönjük a kommentet, kérjük, hogy a már örökbefogadott beagle kutyusokról - függetlenül attól mikor lett a kutyus örökbeadva, akár évekkel ezelőtt…..
Foltosról kaptunk hírt, aki mégegy szerető gazdit kapott Zsóka mellé. Amint az a képekből is nagyon jól megállapítható, rettentő komfortosan érzi magát az új szituációban :)) Köszönjük szépen a képeket és az információt, és továbbra is várjuk sok szeretettel!  UI:…..
Kedves Olvasóink! Sajnálatos hírt kaptunk Bikficről, aki kétszer cserélt gazdit, mire megtalálta az igazi otthonát. Nagyon köszönjük a gazdinak, hogy tájékoztatott minket, és egyben azt is, hogy ez a kiskutya szeretetben élhette utolsó éveit. Nyugodjon…..
Kedves Állatbarátok! 2 éves laboros beagle kutyusok örökbefogadhatók, szukák-kanok vegyesen. Nagyon jó vérvonalból valók, szóval biztosan nagy lesz a tülekedés :) További információ és örökbefogadás: 06 30 636 06 17 Amit a kísérleti kutyákról tudni kell:…..
Kedves Állatbarátok! Ismét 5 kísérleti beagle vár gazdára, oltottak, chippel rendelkeznek, ivartalanítottak.  Vagyis a leendő gazdinak csak haza kell vinni őket és kész! :) Az itt látható két fiúcska még fiatal, két éves, elevenségük okánál fogva ajánljuk…..
Európai kutató orvosok és biológusok polgári kezdeményezést indítottak az állatok élveboncolását engedélyező európai uniós irányelv eltörléséért. A kutatók szerint az állatkísérletek nemcsak etikai szempontból elfogadhatatlanok, de az emberek érdekét…..
Kedves Állatbarátok! Örömmel jelentjük be, hogy újabb 3 ex-laboros kislány beagle kutyus érkezik, akik szeretnének mihamarabb szerető, türelmes családba kerülni, ahol életük hátralevő részét leélhetik, hiszen már eleget szolgálták az emberiséget.  A laboros…..
Kedves Állatbarátok! Örömmel jelentjük be, hogy újabb 3 ex-laboros kislány beagle kutyus érkezik, akik szeretnének mihamarabb szerető, türelmes családba kerülni, ahol életük hátralevő részét leélhetik, hiszen már eleget szolgálták az emberiséget. A laboros beaglekről: A…..
Kedves Beagle-barátok!Örömmel tudatjuk, hogy újabb hat kisbigli távozhat szabadon az egyik laboratóriumból, 3 kisfiú és 3 kislány, akik ivartalanítottak és 1,5 évesek. Várjuk a felelősségteljes örökbefogadók jelentkezését a 06 30 636 0617 telefonszámon. A kísérleti…..
FOLTOS Kedves Mindenki, Ezúton kívánunk Boldog Új Évet mindenkinek Zsóka levelével és Foltos képeivel valamint történeteivel, amit nagyon sok szeretettel és örömmel fogadtunk. Úgy tűnik, hogy Foltos is vérbeli beagle, így sokunknak ismerősek lehetnek az alább…..
 GAZDIRA TALÁLTAK! :) KARÁCSONYI BEJGLIK :)     Ennek a tündéri két 6 éves ivartalanított kísérleti beagle kislánynak keressük új otthonát, ahol karácsonyukat első ízben tölthetnék családi körben. GRÉTA DORKA Mindkét kutyus oltott, féreghajtott,…..
Toni (alul :)) búcsúkergetőzése a Beagle Fajtamentés bentlakójával Kedves mindenki! Nagy örömünkben, hogy Toni is gazdira talált, osztjuk meg a hírt minden kedves érdeklődővel és gazdijelölttel, aki lemaradt az örökbefogadásról, hogy Veszprémben több fiatal ex-laboros beagle…..
GAZDIS!!! Csak egy 1,5 éves beagle fiúcska maradt, aki szerető, felelősségteljes családját keresi!  Toni egy rendkívül jó természetű, nyugodt ebecske, jól jár majd vele az új gazdija. Főleg másik kutyus mellé, de kisgyerekes családba is nyugodt szívvel ajánljuk. Még…..
Örömmel jelentjük be, hogy újabb csapat ex-laboros beagle kutyus érkezik különböző laborokból, akik szeretnének mihamarabb szerető, türelmes családba kerülni, ahol életük hátralevő részét leélhetik, hiszen már eleget szolgálták az emberiséget. A laboros beaglekről: A…..
Kedves leendő laboros beagle gazdik! Újabb kísérleti kutyusok kezdhetnek új életet az egyik kísérleti laboratórium jóvoltából. Három fiatal fajtatiszta 1 éves beagle kan kutyuskának keresünk befogadót, várjuk a felelősségteljes gazdijelöltek jelentkezését a 06 30 636 06 17…..
Ez alkalommal olyan speciális kísérleti beagle-knek keresünk gazdit, akik NEM szerepeltek állatkísérletekben, az intézet pedig meg kíván tőlük válni ennek ellenére. A kutyák trikolor színűek, 7 hónaposak, a megszokottnál kisebb méretűek. Jelenleg 4 kis kanocska várja az…..
Délelőtt beszéltünk egy elveszett fehér kandúr cicáról, küldöm róla a fényképet, hátha valaki jelentkezik Önöknél vele.  Telefonszámom: 06-30-670-5700 Köszönöm!..
Sziasztok!Most hétvégén ismét alkottak az ebadták.:) A Fürge teljesen be volt sózva, állandóan játszani akart. A Mami, hát Ő a Mami. Egy két hempit eltekintve (produkálta magát) csak nyugodtan ült és nézelődött. Nemsokára elkészítem a téli vackukat a garázsban. Minden télen…..
 RÁKSIBÓL (Kaposvártól 25 km-re ) 2010. október 10-én elveszett egy fehér-szürke színű fajtatiszta Pekingi Palotakutya (Palotapincsi).7 éves, a bal szeme sérült, nyakörv nem volt rajta és a Lili névre hallgat. A képét a mellékletben találod.Ha sikerül megtalálni vagy ha…..
Tegnap délután Hedrehelyen meghalt egy anyakutyus, maga mögött hagyva 6 db 4 napos éhesszájú Dobermann kölyköt! Dajkakutyát keres nekik a gazdi, minden megoldás érdekli, akár magához is venne egy szoptató mamikutyát, de el is viszi hozzá a kölyköket,amíg szopnak. Igaziból egy…..
Ma már így aludt...:D:D velünk jött a sétára a tréner barátom, és megmutatta a dolgok nyitját: ha póráz van rajta nem tud pisilni :D:D így a ház belső udvarán elengedte és egyből volt pisi és itthon már nem kellett:):):) nagyokat játszott ma, szaladgált a kanapé és az…..
DHARMA 2-3 év körüli fajtatiszta magyar vizsla szuka. Nagyon-nagyon kedves, puszis, bújós, igazi vizslalélek lakozik benne. Imádja az embereket, a kutyákkal is jól kijön. Olyan helyet keres, ahol minimum bejárós lehet, hiszen a bundája miatt számára nem előnyös a kerti tartás.…..
Küldöm a kismacskákról készült fotókat. Összesen 6-an vannak, szinte mindegyik egyforma: sötét színűek, némelyik teljesen fekete, mások fent sötétbarnásak, lefelé a lábuk felé haladva már feketék.Nagyon bízunk benne, hogy tudtok segíteni gazdát keresni nekik, még a tél…..
Telefonon történt megbeszélésünk szerint küldöm a képeket a kiskutyáról. A kutyus szuka, 6 hetes, 3-szor volt féregtelenítve, vasárnap fogja kapni az első oltást (7 hetesen). A kiskutya ingyen elvihető. (Kaposfüred, Repkény u. 3.)   Hegedüs János 06-70/384 3448  …..