Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vizöntő

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már nem úgy élünk, mint akár 50 évvel ezelőtt. Korábban az emberek nyugodtan, odafigyelve kiegyensúlyozottan, változatosan, egészségesen étkeztek, sokat mozogtak és talán kevesebbet is stresszeltek. Nem volt ennyi adalékanyag, káros, hizlaló dolog az ételükben. Az életük sem telt ennyi rohanással.…..
vizöntő 2021.08.25 17:57:38
       Kb 2,5 éve napi rendszerességgel nézem a műsort, mert nagyjából azidőtájt szoktam reggelizni. Sokkal összetettebb csalásról van szó mint azt elsőre gondolnánk, ezt szeretném bemutatni.  A Tv2-n futó Asztro Világ és az RTL Klub-on futó Asztro Show egy céghez…..
Testünkben vannak még a mellék csakrák. Amit én felfedeztem magamon, az a tenyér és talp csakra. Nagyon régi hagyományok, iratok őrzik a kézen átjövő energiát. Mire is használom?  Az étel megáldásánál - ilyenkor energiát adok az ételemnek (vitaminokat, ásványi anyagokat, ásványi sókat és amire…..
El kell mennie az országból, mert nagyon sok dolga lesz a közeljövőben. Kitalált valamit, amiről szólni fog a világ. Jézus színész volt. Nem ő halt meg. Hanem egy kisfiú. Egy tízéves. A kereszthalál csak egy színjáték volt. Kora Stohl Andrása alakította Jézust. És így tovább. Hujbernek…..
A jógával kapcsolatos – igencsak szerteágazó – szak- és egyéb irodalmat, az egymásnak gyakran gyökeresen ellentmondó véleményeket olvasgatva joggal merülhet fel a kérdés: vajon hasznos, vagy lehet ártalmas is a jóga gyakorlása a XXI. századi európai ember (és gerince) számára? Nos, elöljáróban…..
A műsor hétfőn este indul a Viasat3 műsorán este tíztől, és a lényege, ahogy az a fenti videóból is kiviláglott, hogy a szereplők egy szál semmiben ismerkednek meg egymással egy trópusi szigeten, és mire összemelegednének, érkezik egy vagy több csábító, és választani kell, és továbbmenni, és a végén…..
Hogy miért járunk a Soundra? Hát, mostanában nem az időjárás miatt, tavaly és az idén is volt egy kis dagonya. Nem is igazán a zene miatt, már csak a döngölés meg a monoton szüttyögés megy, sehol egy dallam. De tök mindegy, milyen az idő és milyen a zene, ha vannak csajok, és…..
vizöntő 2015.07.13 07:43:57
@_Neville: Engemet a LELKI szépség is érdekel !
Napi jó csaj Lana Del Rey 2015.07.04 15:16:10
..
A Budapestről az agglomerációs településekre költözés és az onnan való visszaköltözés, majd egy következő generáció újabb kiköltözése, és így tovább, újkori történelme egy pár évtitezede tartó és folyamatosan változó jelenség. A nyugati, keleti, déli és északi…..
vizöntő 2014.10.29 08:20:18
Múlt-kor Jézus nem is létezett? 2014.10.03 16:15:03
"A Názáreti Jézus valójában egy mitikus, kitalált történelmi szereplő" - állítja egy kutató. Michael Paulkovich erősen vitatható feltételezését azután fogalmazta meg, hogy munkája során 126, 1-3. századi szerző műveit nézte át, s ezekben nem talált igazolható utalást…..
vizöntő 2014.10.04 15:18:05
@endike:
Az a kérdés csupán hogy a mindenkori jelenidő embere mit képes hasznositani a jézusi történetből és tanitásból.Ez munka olyan mint a rejtvényfejtés. A történelmi szitu érdektelen. A népmesék történetei sem a valóságról szólnak hanem fejlesztik minden idők gyermekeit. Jézus nem történelem.
A költségvetés minden évben a legfontosabb törvény, hiszen azért szedi el az adófizetőktől az állam a majd’ minden második megkeresett forintjukat, hogy a költségvetésen keresztül ezeket az adóforintokat közcélokra fordítsa. Ám az nagyon nem mindegy, hogy mire megy ez a…..
AVAGY MIÉRT OLYAN NAGYSZERŰ EGY REGGELI ZABKÁSAMielőtt elkészítenénk, állapodjunk meg ennek a legmegfelelőbb módjában. Vízben, zsiradék nélkül, só nélkül, akkor a zab kibontakoztathatja szorbens tulajdonságait, vagyis képességét, magába szívni bizonyos anyagokat. Ha egy angol…..
vizöntő 2013.02.09 00:16:30
Ausztria rettenetesen megverte Magyarországot. Az első harmadban is halványabbak voltunk egy kicsit a vártnál, a közbülsőnél gyengébbet nagyon régóta nem láttunk. Az osztrákok többet lőttek a kapunkra – 60-28-ra nyertek ebben a mutatóban –, hatszor be is találtak.…..
Szerdán a C és a D csoportban is eldőlt minden, megvannak a középdöntősök, teljes a kieséses kör mezőnye. Igazán nagy meglepetés végül csak egy született, még kedden, az is a mi kárunkra: a németek vereségére gondolunk. Mától élesben megy tovább minden: szuperrangadók…..
Kerékagy Pofátlanul hazudik a BKV 2009.03.31 12:41:00
Múlt héten beszámoltunk róla, hogy egy buszvezető több száz méteren át életveszélyesen előzött egy kocsisort, kis híján elütötte a szabályosan haladó újságírónkat, e sorok szerzőjét, majd mikor az újságíró, azaz én egy közeli megállóban lefotóztam a buszt és a…..