Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gomzol

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
20 év szünet után újra koncertezik és lemezt ad ki a Houdinis, ami a nyolcvanas évek végén először írt teljes egészében saját, angol nyelvű számokból álló programot. A zenekar, melynek tagjait később a szélesebb közönség a Heaven Street Sevenben ismerhette meg, Ember címmel április 21-én jelenteti…..
gomzol 2016.04.20 16:20:33
@finlandia lime:
Ennek némileg ellentmondani látszik egy-két sor a következő cikkből, és akkor csak egy zenekart és csak ugyanezt az oldalt hoztam fel példaként:
langologitarok.blog.hu/2013/06/20/miert_nem_lett_vilagsztar_az_omega
Ha itt a tél, akkor közeleg a Trónok harca: most már bejáratott szokásnak veheted, hogy február magasságában - a következő, tavasszal (idén egészen pontosan április 12-én) debütáló évadot bevezetendő - megjelenik az aktuális Trónok harca évad DVD-n. A sorozatkiadás egyik…..
Elég sokan hajtanak ugyanarra a titokzatos gömbre. Például Ronan, a világhódító harcos (Lee Pace), aki valójában Thanosnak (Josh Brolin) jelent, mint anno Loki a Bosszúállókban. Ugyanerre a mütyürkére vadászik Peter Quill, a galaxis szerte körözött tolvaj (Chris Pratt), valamint…..
aeon flux ben-hur, újra 2014.04.30 14:20:00
Most már mérget vehetünk rá, hogy Hollywood ötven év alatt sem felejtette el: a "Bible Belt"-ben is élnek potenciális mozijegyvásárlók. Tavaly ősszel a Paramount vért izzadt, hogy Aronofsky környezetvédő bibliai apokrifját, a Noét lenyomja valahogy a vallásos tesztközönségek…..
Naiv ügyfél úgy gondolta, hogy 4000 forintért vásárol póttelefont a Telenortól. Vettem egy olcsó mobilt, nem kellett volna! Az a helyzet állt elő, hogy vasárnap délután azonnal venni kellett egy mobilt, mert a régi felmondta a szolgálatot. Így aztán kirohantam az Auchanba, hogy…..
Jószi értelmezési problémába keveredett a Philips csapatával, mert bár minden írásos jel arra mutatott, hogy 2 év garancia van a házimozijára, kiderült, hogy még sincs: A történetem Phlilips házimozirendszerrel kezdődik. 2 éve vettem, ami most nemrégiben meg is adta magát.…..
Médiatörténeti pillanat következik el december 24-én este 6 órakor: az Origo tévécsatornája innentől kezdve 12 órán keresztül egy kandallót fog mutatni, amiben pattog a tűz. Nem viccelünk, a hír halál komoly, olyannyira, hogy maga az Origo tévérovata számolt be róla…..
András és a Mammut Squash Club többi tagja kicsit furcsálja már, hogy a május 17.-én technikai okok miatt bezárt helyről azóta sincs semmi hír. Telefonon semmi, a helyszínen semmi, Facebookon semmi. Jól vannak odabent, halló? Pünkösdkor a Mammut Squash Club bemondta az unalmast,…..
Az iratlan szabályok alapján csapvizet mindenhol ingyen kellene a fizető/nemfizető vendég számára biztosítani. Elvileg. Viki azonban tisztított csapvízzel találkozott, ami értelemszerűen prémium kategória: deciliterenként 60 forint. Tisztelt szerkesztőség - ma ittam életem…..
Ez Zoli kérdése, mivel nem érti, hogy ténylegesen mi alapján büntették meg, hiszen a közterületesek kétféle indokot is felhoztak külön-külön. Szerintem az oldalirányban elfordított tábla alapján már tilos várakozni, csak az a nem derül itt ki, hogy a kereszteződés előtti…..
A csökkentett kötelező biztosításos díjak ellensúlyozására a kormány február 29-től bevezeti a baleseti adó nevű lehúzást. Ha ez nem lenne elég, a parazita úgy fészkelődik be a csoportos megbízások közé, hogy a biztosításra fizetett díjból vonják az adót, és így a…..
Az angol Top Gear című autós műsorban van egy szegmens, amiben celebsofőröket ültetnek egy átlagautóba, mutassák meg mit tudnak kihozni abból, és nem a csudakocsijaikból. Eddig Rowan Atkinson volt a faszagyerek, de Matt LeBlanc, azaz Joey a Jóbarátokból még őt is lenyomta - a…..
gomzol 2012.02.08 12:24:20
@Leadfoot:
És a kettő között volt egy Lacetti-is korszak is:
topgear.wikia.com/wiki/Star_in_a_Reasonably-Priced_car
Rózsaszín Párduc-sorozatot indít a Filmmúzeum februárban. A szombat esti sorozatban elsőként minden Rózsaszín Párducok atyját, az 1963-ban készült eredetit mutatják be, Peter Sellersszel Clouseau felügyelő szerepében (február 4. 18:45). A földkerekség legértékesebb…..
Paul McCartney idén két albumot is kiad, ebből a korábbi hamarosan, február hatodikán jelenik meg, és a zenész gyermekkorának zenéit idézi fel, azokat a főleg jazzdalokat, amiket apja mellett hallgatott kisgyermekként. A lemezen mindösszesen két új McCartney-szerzemény szerepel…..
Egyszerű szerintem a válasz is RaveAce kérdésére, amennyiben nem változott az utóbbi időkben az érintett helyszínen a táblázás, mostanában már ritkábban járok arra. Sokszor inkább azt tapasztaljuk, hogy a lakott terület határa messze az utolsó ház után van, így ez jó…..
gomzol 2011.08.31 09:17:36
@Tron65:
A külön sebességkorl. tábla nélküli, KRESZ alapján alapból érvényes 50-et és 90-et természetesen "oldják" a lakott területes táblák.

Én itt arra céloztam, hogy ha az utolsó kereszteződés után még van egy 40-es tábla, majd egy lak.ter. vége, akkor azt a jelenlegi szabályok szerint elvileg csak a következő kereszteződés ill. egy sebességkorlátozó, vagy azt feloldó tábla oldja fel.
gomzol 2011.08.31 09:34:11
@Rife67:
Így is van!

Ugyanakkor az utóbbi példát nem javaslom alkalmazni, mert nem biztos, hogy meg tudod győzni a rendőröket az igazadról, úgyhogy inkább menj ott is 50-nel. :-)
DanZi levele már lehet lerágott csont, de valahogy mégsem az. Hiába beszélünk szinte minden nap arról, hogy mire való az index, illetve, hogy is kellene használni, legtöbben szarnak rá, vagy későn kattintanak. Ugyanez a megfelelő sebesség, hiszen nagyobb városokban igyekeznek…..
A címben szereplő kis szóviccet és a posztot János követte el. A sztorit végigolvasva nekem sem sikerült rájönnöm, miért viselkedett ilyen különösen a cseh gyártmányú gépkocsi vezetője. Azt én sem szeretem, ha egymás mellett haladnak ketten ugyanazzal a tempóval, de ha ez a…..
Sebestyén elkövette az egyetlen hibát, amit használtautó vásárláskor el lehet követni: nem vitt saját szerelőt az autó átnézéséhez, hanem egy nyíregyházi Mercedes-szalont bízott meg az állapotfelméréssel. 25 ezer forintért kiderítették, hogy tulajdonképpen semmi baja - naiv…..
autózz! Majd adunk betétlapot 2011.05.19 07:59:00
A posztban szereplő helyszín nincs messze tőlem, így én is gyakran megfordulok errefelé. Az egész bevásárlóközpont fokozott figyelmet igényel közlekedési szempontból. Már a Szentlőrinci úti becsatlakozás is el van szúrva, itt gyakran van baleset, az én autómat is törte már…..
A magyar billentyűzeten igen könnyen gépelhető nevű qwertzu vetett fel egy KRESZ kérdést. Szerintem 100-ból 99 autóvezető simán felgyorsít 90-re a település végét jelző tábla mellett elhaladva. De lehet, hogy mégsem ennyire egyértelmű a helyzet? Rendszeresen olvasom,…..
A pszichotróp Budapest ügyeletes ápolói vagyunk: mindenki más szétsavazott, elszállítandó betegnek tűnik. Vélemények az azonos című írásunkról...
Tegnap az autópályán száguldva ért utol az iOS4 frissítés, arra ugyan még megvolt mindennapi GPRS-em, hogy ezt lássam, a posztot kiélesíteni csak a tatabányai 3G-mannnánál tudtam, hogy aztán a leszakadó viharban már az életemért imádkozzam. Mire hazaértem, az első, szerverek…..
Általános bölcsesség, hogy azok a gumik, amelyek remekelnek az üzemanyag-fogyasztás és a kopás terén, vizes úton általában rossz teljesítményt nyújtanak. Mai cikkünk blogposztja...
A Mac4Ever hívta fel a figyelmet a problémára, miszerint egy nagyon egyszerű módszerrel bármelyik iPhone-alkalmazás elküldheti a telefonszámunkat egy harmadik félnek. A felhasználók a MogoRoad nevű alkalmazás letöltése után néhány telefonhívást kaptak, a hang azt kérdezte, nem…..