Regisztráció Blogot indítok
Adatok
femur

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Különösen ha piros rendszámom van, és ízléses matt feketére fényeztettem le az ultraelegáns autómat. ..
Ma délután négykor megszakadt a Radiocafé műsora, csak az éter recseg a 98,6 megahertzen. Persze tegnap azért nem olvastak híreket, mert Móni és Marcsi betegszabadságon volt, Timi meg máshol fusizott, így felmerült, hogy esetleg csak nem értek rá hogy megfordítsák a vincsesztert, a…..
A tegnap nyilvánosságra került hangfelvételből kiderült, Lázár János szerint mennyit érnek a nincstelenek. Az első felháborodást félretéve kövessük a gondolatmenetet, érezzük magunkat a húspiacon, és árazzuk be a vagyonnyilatkozata alapján jómódúnak mondható Lázár…..
femur 2011.03.20 13:05:09
Ahogy azt sejteni lehetett, a szólásszabadság melletti tüntetés kapcsán elkezdődött a számháború a médiában, sőt, a szervezők és a rendőrök is mást mondanak. Lássuk a tippeket: A szervezők becslése szerint legkevesebb ötvenezren voltak. Az MTI tudósítóinak…..
Minden munkahelynek megvan a saját vicckirálya, aki kipusztíthatatlan jókedvvel próbálja mosolyra fakasztani vagy éppen megviccelni munkatársait. Ő az, aki maga találja ki a szóvicceit, időt és energiát nem sajnálva akár otthon is barkácsol ezt-azt, hogy aztán reggel az irodában…..
A héten lesz két éves az Urbanista, de videóposzt még nem készült rá egyszer sem. Na most pótlom a Fesztivál TV és a sziget.hu jóvoltából. Íme!..
Az ismert brit zenei szaklap, a Sound On Sound címét kölcsönözte el a Korg új mobilrögzítőjéhez - és nem is ok nélkül. A kis doboz ugyanis merőben új fejezetet nyit a hasonló eszközök történetében. Eddig ugye megmaradtunk a sztereó felvétel - sztereó lejátszás kézenfekvő…..
femur 2010.01.24 16:33:34
Kerékagy Óvatosan a hekkevéssel! 2009.06.13 00:13:00
Múlt héten adták át hatalmas késéssel az Újpesti vasúti hídon a bicikliutat, elmentünk letesztelni. A következtetés egyszerű: a célnak megfelel, végre újra van összeköttetés Újpest és Római között, de az építőiparnak ez a burkolat se lesz nagy büszkesége, szétrázza a…..
femur 2009.06.13 02:14:22
@alexboy: Te nem jártál még a Rómain?
femur 2009.06.13 02:19:49
@vörösgém: Te mi vagy, nyomorult gyalogos, vagy személygépkocsival közlekedő....? Neked ne legyen több, mint a mindennapi mókuskerék
......szarházi :)