Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sifi

20 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karvalytól kaptuk.....
Békés megye hiphop SZARVAS, 1995 2011.01.17 11:43:00
  ..
 Ez a '99-es békéscsabai hiphop Tábor első flyere a háromból...
Az elmúlt időszakban nem voltak gyakoriak az új bejegyzések. Ez egyértelműen a blog "szerzőinek" lustaságán múlt. Még szerencse, hogy vannak még, akik szívükön viselik az oldalt. Nemrég például Prego - akit nem kell bemutatnom gondolom - rámszólt; jó volna frissíteni…..
Talán a lábvízhez lenne hasonlítható az NBC újonca, ami nem fogja megváltani a világot, mégis a kezdődő uborkaszezonban hozhat némi változatosságot. A csatornán a Chuck kivételével talán egyetlen jó sorozat sem fut, így ez a nyári szitkom üde színfolt lehet. Persze a világot…..
sifi 2010.06.02 13:53:37
Véget ért a saga, megvan az ítélet, illetve egy vádalku: Charlie Sheen, a televízió jelenleg legjobban fizetett sztárja és egyik ügyeletes botrányhőse bűnösnek vallotta magát az ellene felhozott vádak közül a legenyhébbekben, és ártatlannak a súlyosabbakban (életellenes…..
sifi 2010.06.02 13:51:19
@Neonknight:

"Southerland és Sheen jó színészek. "

ezt azért a jó színészek kikérnék maguknak...
..
Kissé félve rakom be ezeket a videokat, mert igaz ki lett kötve hogy 2004-ig postolunk, de: ezek olyan videok, amiken a mai napig mosolygok, és jó érzéssel tölt el ha visszagondolok. a szereplők vegyesek, de aki ott volt, tudja mennyire jó volt. Másrészt a videokat azthiszem adani…..
Ez a Fresh and Kekszstyle party volt, amit Reastie és Fresh szervezett Kondoroson, 2004. november 26.án  ..
Csviktor olyan levelet küldött, ami ha tényleg így van, akkor különösen örülök. Hülyék persze mindig is voltak és lesznek is autósok és bringások között egyaránt, de talán az egyre terjedő blogoknak is köszönhetően kezdenek az emberek felnőni ahhoz a tényhez, hogy sokan…..
Addig is, amíg Szasza képei meg nem érkeznek. (Karvalygaléria)..
Békés megye hiphop random flyerz 2009.05.14 11:15:00
no comment.....
Ebben a postban egy-két flyert hoztunk.Azokat scanneltük, amiken valahol az ország távoli pontján békés megyei banda lépett fel. Ez az első adag, szóval folytatása várható. Úgy gondoltuk ha más funkciójuk nincs is, de mindenesetre érdekesek ezek a szórólapok. Kellemes…..
sifi 2009.05.08 07:19:21
@bys: mi vagyunk az l.f.s., sőt az alagsor kru is mi vagyunk...:D ti. ez volt a homeskwad elődje. a kecelin after & fresh olvasható, a kiskunhalasin meg a sewaside rappers, valamint szintén after & fresh. így utólag bevallhatom: az a kiskunhalasi egy nagyon, nagyon rossz buli volt...:)
Akkor íme egy pár kép a vésztői bulikról, szigorúan csak az atmoszféra átérzése céljából:    ..
Békés megye hiphop Szasza képei 2009.04.11 22:46:00
Biztos vagyok benne, hogy Szasza lesz a blog egyik legelkötelezettebb ( és legtermékenyebb ) adatközlője, ha egyszer beindul. Annyi mindent látott, hallott (fotózott:D), hogy ez talán nem is esik majd nehezére. Most az első pár általa küldött kép kerül terítékre, azokkal a…..
Békés megye hiphop Öt év! 2009.04.07 09:03:00
Bys és én sokat gondolkodtunk a blog tartalmán, és mikéntjén. Ennek egyik eredményeképpen úgy gondoltuk tisztáznunk kell valamit, jobban mondva világossá kell tennünk a dolgokat. Mivel ez egy hip hop archívum, nyilvánvaló, hogy bizonyos időbeli korlátokat be kell tartanunk, de…..
Békés megye hiphop A nap képe(i) 2009.04.06 10:19:00
Nóryka bulija ..
Ezen kép a 1998 júniusi mezőmegyeri buli előtt készült, a békéscsabai állomáson. Élesebb szeműek észrevehetik a mokkát a szemem alatt. Ez az előző heti kopasz-parából maradt, de nem vészes. (csomó reppcsaj, megfordított baseballsapka, kendő, ami kell) (a kép a…..
Békés megye hiphop Mezőmegyer 2009.04.01 10:26:00
Ez a rendkívül jól sikerült fotó, meg Mezőmegyeren készült. 98-99 körül. Én vagyok rajta Maxival. Nem sokkal ez után el is ájultunk. :)..
Békés megye hiphop Tosy update 2009.03.29 20:52:00
Tosy volt minden vésztői buli atyja, minden esemény agytrösztje, akinek a kezében összefutottak a szálak. Nélküle bele se mertünk volna vágni semmibe. Azt gondolom, hogy Ő kellett ahhoz, hogy minden flott legyen a nagyközönség számára, de hogy ehhez a színfalak mögött milyen…..
Békés megye hiphop Karvaly Update 2009.03.29 18:40:00
Nyilván senkinek nem kell betutatnom Karvalyt. Ha azt mondom, hogy békés megyei hip hop, akkor állíthatjuk: a legtöbbet biztos ő tudja kis megyénk reppéletérlő. Minden Békés megyei repperek apja (lassan nagyapja:D) a klasszikus régiiskola képviselője.Karvaly egész egyszerűen egy…..