Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bubacsek

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tilt shift egy fotózási technika, amely egy speciális eltolható tengelyű objektívet igényel, amit eredetileg a perspektivikus torzítás kiküszöbölésére fejlesztettek ki, hogy a hatalmas épületek oldalai is párhuzamosak maradhassanak. Ám ezzel a technikával könnyen be lehet…..
bubacsek 2011.11.06 19:20:02
@Zoooxey: Itt van a csajszi email cime: Katrin [at] oriland.com - kerdezd meg tole! (:
Judit megdöbbenve tapasztalta, hogy tudta nélkül mások is lakhatnak otthonában. Bár lakását 2003-ban vásárolta, az oda korábban bejelentett férfit sehogysenem hajlandó onnan kijelenteni a Népességnyilvántartó. Így viszont párját nem tudja oda bejelenteni. A Homár sajnos nem…..
Egyik szombati napon kimentunk biciklizni a Vac-Szob vonalra. Bicikli ut a Duna parton, szep kornyezetben, csendes. Mivel kerekpar ut, ezert a gyorsan elsuhano autoktol sem kell tartani! Gondoltam en naivan az osztrakoknal szert tett biciklis tapasztalataim alapjan.Sajnos, mint sok mas, ez is…..
Pár héttel - tán hónap is lehet már, nem emlékszem kristálytisztán - ezelőtt kedves olvasónk, KuKori küldött egy linket. A link egy fotógyűjteményre mutatott, a képeken felfoghatatlanul sok autó áll szó szerint hegyekben. Jelentős részük úgy, hogy hozzá sem lehet férni, mert…..
Allunk "sorban" az egyik MAV jegypenztarban. Igazabol nem is kell nagyon, mert az emberek lezengenek, eleg sok penztar van nyitva, mindenhol csak 1-2 fo varakozik. Valamelyik ablaknal mar a fizeteshez keszulodnek. Az jo lesz! Beallunk. PErsze - nyugati kulturanak megfeleloen -…..
Egy postaladamba bedobott hirdeto cetlin az alabbi kerdest talaltam nagybetukkel: "Mennyit er Onnek, hogy 10 evet fiatalodjon?"Tovabb olvasva:"Palyazatokhoz, oneletrajzokhoz igenyes, retusalt igazolvanykepet keszitunk!"Ez komoly? Erre van…..
Par hete az egyik Internetes hirportalon egy cikk jelent meg, miszerint az autopalyakrol leszedtek a sebessegkorlatozos tablakat, helyette figyelmezteto tablakat tesznek ki es az autosokra bizzak a megfelelo sebesseg megvalasztasat. Valoban, marc. 13-an penteken el is tuntek az M7-rol a 100-as…..
Ma reggel a 6.30-as hirekben valami ilyesmi hangzott el: "Holnap munkanap lesz, ezert a parkolasert fizetni kell. A BKV jarmuvei viszont szombati menetrend szerint kozelekednek."Elkepzeltem, amint a hetvegi menetrend szerint 6-8 percenkent kozlekedo 1-es villamosra probal…..
Hi!Nem tudom, miert van az, hogy a neten futotuzkent terjednek a valosagalap nelkuli dolgok. Evekig. Mindenki ellene van, mindenki utalja oket (ugy mint a TV-sorozatokat - senki sem nezui, megis mindenki jol informalt), es megsem kopnak ki az ido folyaman.  Az ertelmes dolgok viszont…..