Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szódabár

0 bejegyzést írt és 200 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Északi szomszédunk azoknak, akik nem járnak át mondjuk céget bejegyeztetni, vagy nem élik át nap mint nap a bevásárló turisták rohamát, valamiért távoli maradt. A 2004-es szlovákiai zavargások történetét ma is homály veszi körül. A hírösszefoglalók,…..
szódabár 2021.01.24 22:20:04
@Sodan: Ne szaporodjál, ne lopjál, ne randalírozzál agyba főbe. Amíg nem tanultok meg normálisan viselkedni es élni, addig ez lesz . És egyszer majd túlszaporodtok bennünket, akkor rá is b@sztatok. Nem lesz orvosotok, tanárotok, a mentő nem fog bemenni értetek a putriba és nem lesz aki megtermelje a segélyt. Gondolkozzatok az agyatokkal, ne a farkatokkal. Vagy inkább menjetek vissza Indiába. Itt senki sem rasszista, hanem realista. A mi életünket elcseszitek, rettegésben élünk, az ingatlanaink szart sem érnek.
Magatok alatt IS vágjátok a fát.
w Isten fasza 2006.12.27 01:24:00
Gyerekként sokat kuncogtam azon, hogy ezek a gonosz rómaiak, akik felszögelték szegény Jézust a keresztre, azért voltak olyan tapintatosak, hogy egy törölközőt a derekára csavarjanak. Karácsonykor kissé sajátos aktualitással került ki az Indexre, vezető anyagba ez az írás, mely…..
nem először történt. halogattam. hiába a kedvenc indiai ételemről van szó, éveken keresztül csak a hátsó szegletben várakozott. pedig, ha tudtam volna.. ha tudtam volna, hogy ilyen egyszerűen kész van.. azt hiszem a paneer készítésétől ijedtem meg, de kiderült, hogy egyátalán…..
Határátkelő Amerika 8 év után 2020.10.05 06:30:00
Hosszú hallgatás után új poszttal jelentkezett az Egyesült Államokból Niki, ráadásul mint írásából kiderül, nem csak az eddig eltelt évek, hanem a jövő is kifejezetten izgalmas fordulatokat tartogat...
szódabár 2020.10.05 23:32:56
@gabors: Horn Gyufa is eljátszotta már a választások előtt ezt a kórházas jelenetet és bejött neki
A japánoknak akadnak furcsaságai (kinek nem, persze), ami elég jól megmutatkozott most a járvány idején is. Az esetleges hasonlóságok más országokkal (…) aligha a véletlen művei...
Érdekes, és szokatlan kérdéssel szembesültem a minap, mert általában az ültetéssel, növénytelepítéssel kapcsolatban keresnek meg, most mégis az ellenkezője, egy növény eltávolítása került szóba. Egész pontosan arról van szó, hogy adott egy társasház, melynek egyik falán…..
  Nem tudom, ki hogy van vele, én mindig nagyon szerettem régi családi történeteket hallgatni sosem ismert dédszülőkről, ükapákról, szépanyákról. Ha ehhez még fényképek is párosultak, az meg külön öröm volt. Az sem zavart különösebben, ha csak annyit mondtak "valami rokon", mert már senki nem…..
Nem kérdés, hogy a koronajárvány miatt idén nyáron sokkal kevesebben utaznak majd mint tavaly, az előrejezések szerint inkább a negyedére zuhanhat össze az európai turizmus, mint a felére. De sok ország, illetve régió azon küzd, hogy valamit megmentsen a szezonból. Érthető módon a belföldi turizmust…..
szódabár 2020.05.12 14:11:01
@Samba22: valahonnan csak bejött a vírus, nem borítékban kaptuk
És milyen meglepő, hogy az ide oda ingázó, itthonéhenhalok vendégmunkások és turisták hozták be meg akik még az utolsó pillanatban gyorsan kimentek kicsit síelni, borozni olaszba, osztrákba...Mi ráadásul később kezdtük a szigorításokat, a szlovákoknál alapból maszkot kellett hordani, alig van haláleset náluk
Sokszor írnak a Házépítők csoport tagjai olyan eseményekről az építkezésük alatt, amin sokunk szeme kikerekedik. Pedig már többen befejeztük az építkezést és mégis meg tudunk lepődni. Ezekből a sztorikból szemezgettünk és na, akkor Indul a bakterház!..
szódabár 2020.01.15 22:33:56
@Lóval ne:
egyáltalán nem
Mi is kaptunk nulla áfás számlát, gond nélkül osztogatják őket. Aztán a munkájuk olyan volt, hogy azt senkinek sem kívánom. Sajnos referencia nélkül, hirdetésre találtam egy gödi mekkmestert. Az egy dolog volt, hogy ordított, ha valamiért szóltam. A vízszerelője olyan kontár módon cserélte a csöveket, hogy utána százezerét kellett újra rakni az új csempét, új vezetéket és falat, mert lett egy szép nagy vizes folt a fal közepén...
szódabár 2020.01.15 22:35:24
@Lóval ne:
egyáltalán nem
Mi is kaptunk nulla áfás számlát, gond nélkül osztogatják őket. Aztán a munkájuk olyan volt, hogy azt senkinek sem kívánom. Sajnos referencia nélkül, hirdetésre találtam egy gödi mekkmestert. Az egy dolog volt, hogy ordított, ha valamiért szóltam. A vízszerelője olyan kontár módon cserélte a csöveket, hogy utána százezerét kellett újra rakni az új csempét, új vezetéket és falat, mert lett egy szép nagy vizes folt a fal közepén...
Határátkelő Nyolc év Londonban 2019.09.15 06:30:00
Nyolc év elég sok idő, viszont hihetetlenül gyorsan el tud telni. Nyilván sokan vannak úgy vele, mint mai egyik főhősünk, aki sosem gondolta volna, így aztán nem is készült arra, hogy hosszútávon elhagyja Magyarországot, egyszerűen csak így hozta az élet. (Fotó: pixabay.com/rmac8oppo)..
szódabár 2019.09.15 17:15:10
@gabors: a szerencsétlen szívószálrol jó lenne leszállni,hasznos és praktikus dolog. Egyebkent NY-ban a gyorséttermekben is külön kellett kérni, vagyis nem megy alapból a kukába.

Azért tájékoztatásul itt egy autentikus cikk az egész klímahisztériáról.
figyelo.hu/kitalalt-a-volt-greenpeace-vezer-a-klimavaltozas-egy-nagy-atveres
Ne legyünk álszentek, a legtöbb utazó emlékbe magával visz egy-egy szappant, esetleg tollat a szállodai szobából. A hotelek ezzel nagyjából számolnak is, ám amit a minap egy indiai család művelt, az azért elég ritka...
Szokatlan ügyben kellett döntenie egy brit önkormányzatnak: a szomszédok tiltakozása ellenére megtarthatta a két nagymacskát egy brit férfi...
szódabár 2019.07.12 09:39:52
@acycloren: szerintem erre még nem jöttek rá,de csak idő kérdése., a cigányok nagyon leleményesek, csak dolgozni nem szeretnek.Baranyában droggal, kutyaviadallal és kurvafuttatással foglalkoznak. Szép nagy autókban verik magukat.A fakabátok meg mérik a sebességet, mert az jól fizet, nyugalmas és biztonságos.
Nem csak a horvát, az olasz, a spanyol tengerpart létezik, ha nyaralni vágyunk, mehetünk kevésbé népszerű (= kevésbé zsúfolt és drága) helyekre is. De hova? Ebben próbálunk meg segítséget nyújtani pár ezzel foglalkozó blogger segítségével. Bulgáriai tengerpart..
szódabár 2019.07.08 14:45:11
@haXXor: a Föld a feka és buzulmán túlszaporodásba döglik bele, Európa meg abba, hogy milliók indulnak el onnet emiatt
A kis nyomi copfos svéd lány sajnos ezt ésszel nem fogja fel, pedig jobb lenne, ha a honfitarsaival óvszert osztogatna a fekáknak és nem a repülògépek miatt pánikolna
Egyértelműen a Wizz Air fő tulajdonosa dobta a legnagyobbat ma a Paris Air Show-n, az Indigo Partners azt jelentette be, hogy négy légitársasága összesen 50 darabot rendel az Airbus 320-as család új, nagy hatótávolságú modelljéből. Ebből 20 jön a Wizzhez, amivel 7-8 órás útvonalakat is repülhet majd…..
szódabár 2019.06.20 14:06:07
@Darth Revan: hab a tortán, ha vam eg ordítós hülyegyerek, akit a drága szülei nem akarmak fegyelmezni
Sok ember életében jön el egy olyan pillanat, amikor úgy érzi, nem lehet tovább halogatni egy sorsfordító döntést, legyen az munkahelyváltás vagy külföldre költözés. Emese életében öt évvel ezelőtt jött el ez a pillanat, akkor vágott bele a határátkelésbe. Nagyon kemény…..
szódabár 2018.12.21 21:44:27
@Kelmefestő: Gratulálok a sikerekhez!
Annyit szeretnék csak megjegyezni, hogy a két szociális háló között pont annyi a különbség, amennyi a két ország között volt 45 után. 45 év kommunizmust elég nehéz ledolgozni... Ausztria 55 óta szabad, látjuk a különbseget! A kelet-németek miatt anyagilag eléggé rosszul jártak a nyugati gazdag testvérek, amikor mindenkinek kötelezően fizetnie kellett a csatlakozást. A keleti rész ennek ellenére még mindig elmaradottabb a nyugatihoz képest.
Az a fajdalmas, hogy mindezek mellett még ők beszélnek kétsebességes Európáról.
A németek a saját bőrükön tapasztalták meg az agresszív nacionalizmust, ezért különösen fontosak az újjáéledő szélsőséggel szemben; Európában jelenleg a háború utáni politikai berendezkedés átalakítására megy a játék; Szivárogtathatott a bécsi magyar nagykövet egy titkos megbeszélésről...
Rövid idő alatt kétszer is megszívatta az utasokat a Ryanair, akik Gran Canariára repültek Budapestről. Először állítólag a csomagszállító berendezés romlott el, és hagyta itt a csomagok javát a gép, másodszor bizonyosan túlsúly miatt pakolták le a bőröndök egy részét. A történtek után sok téves hír…..
szódabár 2018.07.25 19:42:56
@Fillér B. Gusztáv: azért van még EasyJet és Travel Service is , bizakodjunk
szódabár 2018.07.25 19:46:02
@szepipiktor: nem feledjük, de Gran Canariára 40 éve sem tárgyalni utaztak el az emberek, hanem nyaralni, telelni.
A színészlegenda jó 25 éven keresztül lakott a New York-i Central Park Place nevű toronyházban, ami érdekesség, hogy annak több különböző lakásában is. Az egyiket most árulják 2,7 millió dollárért, nézzük meg együtt!..
szódabár 2018.07.24 16:36:15
Sok reptéren jártunk már, sok furcsaságot is láttunk, zongorától kezdve bódé terminálig minden fogadott már bennünket. Volt azonban három olyan reptér, amelyek annyira borzasztóak voltak (nagyon nehéz frissen lakkozott körmökel gépelni), hogy megérdemelnek egy külön posztot. Szerintünk ez a 3…..
szódabár 2018.06.25 19:04:28
@zoli_: Ferihegy, miért is? Ha az ezer forintos ásványvíztől eltekintünk, akkor semmi gond. De az nem Ferihegy pofátlansága.
Az angol reptereknek régóta rossz hírük van, teljesen megérdemelten. Nyilván lehet szerencsénk egy-egy flottul sikerült érkezéssel, vagy indulással, de gyakoribb, hogy sík ideg az utas, mire túljut valamelyik procedúrán. Az elmúlt hetekben volt szerencsénk újra a szenzációs London-közeli fapados…..
szódabár 2018.06.25 18:27:29
@Süsüke: a felhívom őket sajnos reménytelen mondjuk hétvégén az Air France esetében.Ettől függyetlenül ők simán értesítenek emailben, hogy sztrájk miatt lehet, hogy nem repülnek kedden, ezért javasolják az átfoglalást. Ez mind szép is lenne, ha nem lógott volna emiatt a tengerentúli járat és szállodai foglalás is a levegőben. A vége -5 év az életünkből és a rizikó bevállalása lett.
A magas vérnyomás pitvarfibrilláció kockázatával jár, ami a stroke és a szívinfarktus kialakulását okozhatja. A szív nem szabályszerűen ver és nem tökéletesen pumpálja a vért sem ebben az esetben...
szódabár 2018.06.04 12:48:31
szódabár 2018.04.11 16:06:00
@Antlfinger Edvárd: Csárdi Antal tényleg remek jelölt, a kutya sem ismerte. Protest szavazatokkal nyert, ennyi.
Kevesen próbálkoznak sikeresen azzal, hogy a hazai legnagyobbak közé kerüljenek, most itt egy új versenyző, akinek erre esélye van! Fotók: saját, de elég bénák lettek, kértem pár profit is: Fekete Antonio..
Nehéz Németországról (is) minden tartományra érvényes listát írni, hiszen hatalmas országról van szó, arról már nem is beszélve, hogy mindenki másképp éli meg a dolgokat. Úgyhogy Pink Peitsch mai posztját is nyilván ennek fényében érdemes olvasni, aztán kommentelni. Jöjjön tehát a „Tíz…..
szódabár 2018.01.02 17:11:09
@Arthamyr:
nagyon köszönöm, hogy a kommentemet veszélyesnek ítélik és moderálva sem jelenhetett meg. Ez a magyar diktatúra?
Akkor csak néhány megjegyzést írnék: nincs rettegés, helyette Schuldgefühl van, ennek következménye a wilkommenskultur és a multikulti.
A kettős mércés szólásszabadságról pedig január 1-től a Netzdurchsetzungsgesetz gondoskodik. Egyebekben a németeknél megszűnt a jogállam.