Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsír.disznó

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
króm rendszámkeret. Szar németeken lehet látni sokat, valószínűleg a csillogás miatt, de valami miatt úgy néz ki, mint cigány vajda szájából kivillanó vasfog. rózsafüzér: ez is a ROMA életszínvonalat kontúrozó társadalmi réteg kedvenc habitusa, a visszapillantó…..
A lánglovagok.hu-n találtam ezt a képet, ami igencsak elgondolkodtat.Hogy lehet, hogy így szétessen egy féregvé? Mégsem olyan jó gépjármű az, ha így darabokra hullik egy villanypóznától. De szar.....
Ime 3 szép kép az ész és értelem képviselőitől.Gyűjtötte Phd.Pláza Maca1:Sárga csikos kurvásított modéll.Olyan, mintha egy kocsmába beverték volna a képét.Jó.  2.Félszemű 1 fogú kopasz autója.(autó?) A fekete fólia azért van, hogy biztos sötét legyen…..
Ismét tanúbizonyságot kaptunk arról, hogy a volszvágén egy jó,prima , műszakilag megbízható autó. Dr. Fogatlan szerint 2 lehetséges válasz van rá.1: Fék nincs rajta, így szabályozni nem lehet a megállást, csak gurulásából sejteni hogy hol fog landolni.2.Ostoba kopasz tekintetes…..
Ime a gyöngyszemek:          Popel= fika     És ime a legszebb:  ..
Műszaki leírás BMW (féregvé), Audi, Volkswagen (Fosvágen) és Mercedes típusú gépjárművekhez. Ime:A legdrágább autóknál lehet megfigyelni a következő műszaki hibákat: * Az irányjelző nagyon hamar tönkremehet ezekben a járgányokban, ritkán lehet látni, hogy működik,…..
Angol társlapunk, a MoronParcheggio jelenti, hogy új jelölés lépett életbe, miszerint a megfelelő autóshoz megfelelő jel társulIme:..
Ime itt a jóidő, kisüt  nap, csiripelnek a madarak. Juhé,menjük ki a rétre. Gyerünk a kocsiba be, és csapjunk oda az útnak. Mit nekünk sebesség korlát és KRESZ előírás. Csak minnél hamarébb érjünk oda, mert ULTRAköcsög vagyok, napszemüvegbe járok, és elsőnek akarok…..
A svájci NSC (nerd searching company) felmérése szerint, a megvizsgált autók zöme megfelel az elvártaknak, de több mint 19 %-uk a határérték felett van jóval. Inkább a német gyártmányú kocsik sorolhatók ide. A felmérés a bunkóság, forgalmi magatartás, parkolási hozzáállást…..
FIGYELEM, EZ EGY RÉGI HÍR, CSAK PÉLDAÉRTÉKÜNEK EMLÍTI A BUNKO BLOG!2009.április HÍR.:Autókat rongált a debreceni környezetvédő MTI 2009.…..
Az oldal a taplóság képviselőit hivatott bemutatni.Aki magára ismer, kézfelnyújtással jelezzea legközelebbi taplótársánál!      Fontos: Parkolóban megállni tilos.Lakott területen min, !!MINIMUM!! 70 km/h a legkisseb sebesség.Öv becsatolása tilos és…..