Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Halvány Görény

0 bejegyzést írt és 1281 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tandoori csirke után kicsit rákattantam az indiai ízekre. Régóta nem készítettem már egy jóféle curry-t (ejtsd, kári!), ezért előszedtem a jól bevált receptemet és előző nap kivettem hozzá a fagyasztóból a húst. Csirke curry-t készültem készíteni, nyúl curry lett…..
    A minap vettem két nyulat és hirtelen semmi ötletem nem volt az elkészítésükre. Gondoltam szétkapom őkelméket és majd csak eszembe jut valami. Legutóbb csak feldaraboltam őket, de most kicsit jobban belelendültem és a combok eltávolítása után elkezdtem kifilézni a…..
    Délben felülök az ágyban, – reggel hétkor kerültem ágyba – kinyomom a mobilomat ami felébresztett és éppen visszadőlnék aludni, mikor hirtelen eszembe jut, hogy ötre jönnek anyámék vacsorára. Mit főzzek, szól a kérdés a fejemben... Felkelek, kávé,…..
Halvány Görény 2011.01.26 09:39:38
Felkeléskor én is el voltam keseredve, de aztán reggel jól esett egy kis lapátos torna.
@Jé: ez egy nagyon szép új karrier kezdete is lehetne akár. ritmikus hógimnasztika.

és egyébként is, január van! :) majd ha márciusban lesz ez, akkor én is beállok a sírásba, sőt, vezetem a menetet :)
Halvány Görény 2011.01.26 10:05:02
@Zuzuka: megadom a jelszavam, legközelebb, ha nem érek rá, nyugodtan írj az én nevemben is. :)

azért egy térdig/derékig érő havat szívesen átélnék még, de szigorúan csak decemberben, év végén.
    Sült csirke nálam bármikor jöhet. Lehet az sima sült, grillcsirke, vagy töltött csirke, min-mind nagy kedvenc. Most éppen töltött csirkét készítettem, mikor a család volt hivatalos ebédre hozzám. De nem a hagyományos, nálunk leginkább elterjedt töltelékkel…..
Halvány Görény 2011.01.18 15:33:14
@fiam: Segítek fiam, a trópusok totál undorító. Állandóan összeizzadnak az ember farpofái.
Halvány Görény 2011.01.18 16:56:28
@Nadine: Az nem lesz jó. Hadd idézzem boldogult impresszárióm okító szavait: száraz farpofa a szenvedés melegágya! És itt most a meleget utalásként is felfoghatjuk.
Kifőzde Sült bab és kacsacomb 2011.01.10 06:00:00
    Ilyenkor télen, ebben nagy hidegben jól esnek az efféle kiadós egytálételek. A bab különösen alkalmas az ilyen ételek alapjának, gondoljunk csak a sóletre vagy a cassoulette-re. Én is ebbe az irányba gondolkodtam, mikor ezt az ételt kigondoltam. Megpróbáltam…..
Halvány Görény 2011.01.14 17:54:24
@Nadine: na akkor valamit elcsesztem.
hogyvolt VV4 - 4X27 2011.01.11 09:50:00
Ha az Üvegtigrisből megtudhattuk, mi az a latin lever (Nem lever, lover! Baszógép! Kösz Csoki, sokat segítettél!), a tegnapi összefoglalóban láthattuk magát a harmadosztályú latin szeretőt is, Alekosz személyében. A nem mindennapi látvány leírásához még nem találtam megfelelő…..
Halvány Görény 2011.01.11 13:08:11
@Hmmcsike: dunaújvárosi sportoló
Öt év szünet után újra megrendezi a profi teremlabdarúgó bajnokságot az MLSZ, amelyet ismét a Magyar Televízió közvetít. Az Európa-szerte népszerű téli játék napi összefoglalóit és döntőit az m2-n láthatják a nézők. A telesport.hu-n mind a napi hét mérkőzést élőben…..
      A sertéscsülök valahogy mindig megbabonáz, ahogy meglátom a hentespultban. Ha meglátok egy szép darabot egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne vegyek belőle. Aztán meg otthon jön az agyalás, hogy mit készítsek belőle. Most a Metroban jártam így, ahová csak…..
Kifőzde Az első karácsony 2010.12.22 01:11:00
                    Persze igazából nem az első. Arra nem emlékszem. Valahogy úgy alakult, hogy a legnagyobb örömök és a legnagyobb bánatok is karácsony táján értek. Emlékszem babákra, bölcsőre, könyvekre, pulcsikra,…..
Videójátékokban látható büntetőt lőtt Kaspar Daugavins az AHL-ben. A Binghamton Senators 22 éves lett csatára egyszerűen rászúrta a korongra a toll végét, végigtolta így a kapusig, majd az orra előtt egy tökéletes piruett következett, ami után változatlan bottartással, a…..
Bérférgek, tahók, szinglik, homoszexuálisok, füveznek és imádják a celebeket. És ők veszik a Magyar Hírlapot. ..
w Törpe-fejűek 2010.06.23 05:00:00
Írók, alkossatok remekműveket!A. A. Zsdanov Bőven ideje volt, hogy Brüsszel, a média, az alkotmánybíróság és Gyurcsány után a kultúra is megkapja az iránymutatást. Ott se maradhat minden abban a bábeli szodomában, amiben a szocik hagyták. Elő is került a zsinórmérték. A…..
Gerta Rauss bolygó Napi mail 2010.06.02 13:16:00
Ebben van vm...:) ..
Halvány Görény 2010.06.02 17:09:42
Halvány Görény 2010.06.02 17:52:53
Hiába akart Stohl András teljes erőbedobással magyar Jack Bauerré válni, hiába merült a viszkitől opálos lélek legmélyére, csak hogy hitelesen tudja hozni a karaktert, a Duna Televízió nem értékelte az emberi és színészi erőfeszítéseket: kihajították a Tűzvonalbanból.…..
Gerta Rauss bolygó Napi BKV 2010.05.10 16:48:00
2x utalták a béreket a dolgozóknak. Zseniális:)))))))))) A hétfői sajtótájékoztatón Bolla Tibor elmondta, hogy a csütörtöki dupla utalást az okozta, hogy a cégnél két ember foglalkozik a munkabérek átutalásával, és kis időbeli eltéréssel egyszerre két átutalás is…..
Gerta Rauss bolygó Napi maflás 2010.05.04 18:03:00
Asszem mindkettő megérdemelte, amit kapott... Viszont mindig meghatódok attól, ahogy a zenekar másik két tagja szalad megmenteni a nagyon izmos Kurt-öt:)  ..
Halvány Görény 2010.05.04 19:01:06
Az ötletet loptam, mert beindult az agyam, mikor olvastam. Halálosan ciki számok következnek. Olyanok, amiket nem merek bevallani, de telitorokból üvöltöm vagy érzéssel öngyújtózok rá...         A kutatás során rámömlött kb 1000 szám, szóval fel kellett…..
www.youtube.com/watchSzóóóóval szép nap ez a mai - végre süt, végre nap, végre ízes zöldségek és ízes husik a grillen!!! Végre bandázás a kertben Tesónál, végre együtt, végre mezítláb, végre kevés ruhában, végre szín az arcomon, végre madárcsicsergés és…..
Meg is lehetett venni az aláírt példányt, jó pénzért. Egy kedvencünk nincs a képen, vajon ennek van jelentősége? Biztos van belőle nagyobb a neten, én nem leltem. ..
Mivel itt a tavasz és én meg nem akarok lemaradni róla, viszonylag keveset vagyok a konyhában/lakásban, annál többet viszont a szabadban – hű paripámmal (bicó) járjuk a világot. Mondjuk a sütifőzi is hiányzik eléggé.Na mindegy, ez csak az újdonság varázsa, mert már…..