Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buszos1

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsolt a sztrájk alatt „igazi BKV-s” buszvezetővel találkozott. Olvasónk megkérte a 161-es busz vezetőjét, hogy ha úgyis a garázsba megy, legyen olyan kedves, és vigye el őt is valameddig, hogy ne kelljen annyit sétálni. A buszosnak nem tetszett a kérés, felszólította az…..
buszos1 2010.01.22 21:14:05
Üdv Mindenkinek!
Én BKV-s buszos vagyok és a sztréj alatt éjszakás voltam tehát kellett dolgoznom.Volt egy nap mikor 990-es-ben az őrsig kellet volna utasokat szállítani(csak fiatalok ültek a büszon! reggel 3:30 körül!?) onnan pedig UTASOK NÉLKÜL! garázs.Nos nem szállítottam le senkit hanem keresztúrig elmentem majd mikor mindenki leszállt,leszedtem táblákat és visszafordultam cinkota felé ezután kaptam a beintéseket,köszi...
Hát az egészről annyi,hogy amilyen az "adjonisten olyan a fogadjisten"
Talán a "tisztelt" utasoknak is el kéne gondolkodni néha...
Igen,van köztünk nagyon is bunkó és aki bizony nem közénkvaló,néhány,de ezek miatt NEM kellene általánosítani!
Még egy:22:58 körül jöttem a maglódi AUCHAN-tól KÜLÖNJÁRATBA! mert ez van a menetrendben és ez már a sztrájk után! Különjárat csak a szerződésben meghatározottakban köteles! utast szállítani és közlekedni!!! Az Oroszvár utcánál 3 fiatal várakozott és ahogy közeledtem az egyik kiszaladt a busz elé!!! Sikerült nem elütni!majd jó nagyot rúgott a busz hátuljába.
Hangsúlyozom NEM! munkába induló vagy onnan hazatérő emberekről van szó hanem tizenéves fiatalokról!
Tehát Tisztelt Fiatalok! NE! várjátok azt,hogy titeket mindenféle busz (nem menetrendi járat) ezek után felvesz és ne csodálkozzatok ezen mert TI IS PONT ÍGY VISELKEDTEK! Én még felnőtt embertől sosem kaptam "anyázást,bemutogatást" sőt nem üvöltöztek,söröztek a buszon és nem is firkálták össze azt.

ÍRD meg a rendszámot és kiderül,hogy BKV-s vagy alvállakozó volt-e.Sztem a második.
És mégegyszer kérem,hogy ne általánosítsunk mert sztem mi BKV-s buszsofőrök is létrehozhatnánk egy blogot a "kedves" utasokról,talán nem is lenne rossz dolog mert akkor mindenki megismerhetné mindkét oldalt.
Néha én sem örülök, hogy társadalomban kell élnünk, mert olyan dolgokat teszek be, amiket nem veszek ki... viszont kiveszek más dolgokat, amiket meg nem tettem be. Olyasmi ez, mint a bűvészcilinder a nyúllal. Ugye együtt összehordtuk a társadalmat, hogy ne magunknak kelljen…..
buszos1 2010.01.17 04:46:34
@Körömcsiga: Ebben nincs igazad mert mentős voltam 1 évig és bizony ha pl. nincs más lehetőség mentőt KELL hívni és az ki is megy (szállítókocsi,ápoló,gkv) és beviszi a kórházba mégpedig abba ahol a kismama választott orvosa van (már ha van).Én mint mentőgkv 1 év alatt 8 ilyen esethez mentünk.
Azt hiszem, Ganyager kicsit kevésbé látja objektíven a lenti helyzetet, mint egy ismeretlen kívülálló, de azért van abban valami, amit írt. Nem tudom, ti hogy gondoljátok, én most inkább adnék igazat a rendőröknek, mint levélírónk ismerősének, ha mindenképpen egy vétkest kell…..
A legtöbbször felmerült kérdésekre itt is válaszolunk: Megmarad-e a régi emailcímem? A freestartos emailcímed változatlan marad. A postafiókod tartalma érintetlenül megmarad.…..